Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Cosmo1a

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  43
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Cosmo1a

 • Ημερομηνία γέννησης 03/01/1975

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΑΘήνα

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Old Gamer

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.412 προβολές προφίλ

Cosmo1a's Achievements

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/01/2022 12:29 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Εντελώς καινούργια, πραγματικά έχει γίνει ελάχιστη χρήση της με όλα τα κουτιά του - DSLR Nikon D3400 Wireless, - Φακός Nikon 18-105 VR - ΝΙΚΟΝ αυθεντική τσάντα μεταφοράς - Τρίποδο Hama - Δώρο κάρτα μνήμης - Τηλεκοντρόλ Αγοράστηκε για την ανάγκη παρακολούθησης σεμιναρίου φωτογραφίας κατά την διάρκεια της καραντίνας...αλλά τελικά δεν είναι για εμένα. Ελάχιστα κλικ!! Κάθε έλεγχος δεκτός!! Για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ!! Περιγραφή DSLR των 24.2 megapixel είναι τούμπανο, άνετη για μεταφορά και εύκολη στο χειρισμό. Φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας. Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας αποτυπώνει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με εντυπωσιακή ευκρίνεια, Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (έως ISO 25.600) σας επιτρέπει να βγάζετε πεντακάθαρες φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους. Αυθεντικό Φακό Nikon 18-105 VR με απόσβεσης κραδασμών με αθόρυβο μηχανισμό (SWM), Προηγμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με σταθερές εικόνες στον αισθητήρα και στο σκόπευτρο και γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση! Χέρι με χέρι για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την πλευρά σας (Δείτε τις αξιολογήσεις μου). GOLDEN HALL ή The Mall Athens

  400 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2022 02:09 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Εντελώς καινούργια, πραγματικά δεν έχει γίνει χρήση της με όλα τα κουτιά του - DSLR Nikon D3400 Wireless, - Φακός Nikon 18-105 VR - ΝΙΚΟΝ αυθεντική τσάντα μεταφοράς - Τρίποδο Hama - Δώρο κάρτα μνήμης - Τηλεκοντρόλ Αγοράστηκε για την ανάγκη παρακολούθησης σεμιναρίου φωτογραφίας κατά την διάρκεια της καραντίνας...αλλά τελικά δεν είναι για εμένα. Ελάχιστα κλικ!! Κάθε έλεγχος δεκτός!! Για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ!! Περιγραφή DSLR των 24.2 megapixel είναι τούμπανο, άνετη για μεταφορά και εύκολη στο χειρισμό. Φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας. Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας αποτυπώνει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με εντυπωσιακή ευκρίνεια, Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (έως ISO 25.600) σας επιτρέπει να βγάζετε πεντακάθαρες φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους. Αυθεντικό Φακό Nikon 18-105 VR με απόσβεσης κραδασμών με αθόρυβο μηχανισμό (SWM), Προηγμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με σταθερές εικόνες στον αισθητήρα και στο σκόπευτρο και γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση! Χέρι με χέρι για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την πλευρά σας. GOLDEN HALL ή The Mall Athens

  400 €

 3. Το ελπίζω αν και παραμένω επιφυλακτικός για το πόσο γρήγορα θα αποκόβουν κάποια μοντέλα από τις αναβαθμίσεις λειτουργικού.
 4. Αυτό θα πρέπει να το δούμε! Αλλάζουν τα δεδομένα! Πλέον θα έχουν να αναπτύξουν το σύστημα σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες!!
 5. Αυτό που θέλω να δω... Είναι όλους αυτούς που έχουν επενδύσει ήδη σε τεχνολογία της apple, και φυσικά δε μιλάω οτι πήραν ένα κινητό ή ένα ipad αλλά σταθερούς υπολογιστές! Να δω τι υποστήριξη θα υπάρχει στο μέλλον και για πόσο καιρό πριν χρειαστεί να τα αντικαταστήσουν!
 6. ...όπως και να το δεις έχει ενδιαφέρον ένα τέτοια άνοιγμα!!
 7. Δεν σε νοιάζει η αξία αλλά είναι ένα δείγμα για το πόσο γρήγορα παράγουν μοντέλα χωρίς ουσιαστικά να διαφοροποιηθεί ουσιαστικά το προϊόν... Δεν είναι τυχαίο ότι προσδόκιμο ζωής για κάθε κινητό που βγαίνει είναι οριακά τα δύο χρόνια. Επίσης mid-range κατηγορία είναι αν θέλαμε να δώσουμε μια τάξη μεγέθους είναι τα 200-400 ευρώ.
 8. Το κακό με Samsung και xiaomi είναι ότι σε κάθε κατηγορία θα βγάλουν από 10 μοντέλα με πολύ μικρές τροποποιήσεις με αποτέλεσμα σε 1-2 χρόνια να εχει ξεπεράστει το μοντέλο που πήρες και η τιμή του να έχει καταποντιστεί εντελώς! Όταν πήρα το xiaomi mi note 3 με αναλογικό stabilizer πριν 2+ χρόνια ένιωσα προνομιούχος αλλά από τότε έχουν φτάσει στο 10 δηλαδή η mid-range κατηγορία έδωσε σχεδόν στην ίδια ακριβώς σειρά 7 μοντέλα σε μόλις 2 χρόνια!
 9. ...καιρός ήταν να βγεί και μια πολεμική σειρά! Πήξαμε στα ντεντεκτιβικά!! Πρωταγωνιστεί και ο Tom Hanks...δικό μας παιδί!!
 10. Ναι... και σκέψου κανένα χρόνο βγάζουν συνέχεια από κάτι.
 11. Ισχύει, αλλά ακόμα και έτσι δεν αναιρεί ότι σχεδόν κάθε 15 μέρες προσφέρουν 1-2 παιχνίδια!! Σαν κίνηση νομίζω είναι αποδεκτή και πρέπει να αναγνωρίζεται!
 12. Η Epic εδω και αρκετό καιρό έχει δώσει πολλούς τίτλους ελεύθερα!! Κάνει καλή δουλίτσα και δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να κάνει κάτι παρόμοιο σε αυτή τη συχνότητα!
 13. Φιλαράκι η επιλογή υπάρχει! Εάν εσύ προτιμάς να βλέπεις συγκεκριμένο περιβάλλον για να δουλέψεις είναι άλλο! και εγώ στο χώρο εργασίας imac έχουμε και τα σκάμε καλά! Αλλά η επιλογή συνεχίζει να υπάρχει!
 14. Έχουν οι Macαδες μην του λυπάσαι! και τετραπλή να ήταν η τιμή πάλι θα ψώνιζαν!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.