Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Mariageorgia

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Mariageorgia

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα να ρωτήσω και γω κάτι? υπάρχει περίπτωση να μην μου κράτησαν τη θέση σε μαστερ επειδή δεν έβαλα την προκαταβολή? στο μειλ έλεγε ότι εφόσον υποθέτω ότι πληρώ τα κριτήρια για απαλλαγή να στείλω τα δικαιολογητικά. Μήπως έπρεπε να καταβάλω τη δόση ανεξάρτητα απ αυτό?
 2. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
 3. Kαλησπέρα υπάρχει κανείς που ασχολείται με παραγγελίες απ'το εξωτερικό και ζητήματα αποστολών και τελωνείου να ρωτήσω κάποια πράγματα? Συγκεκριμένα περιμένω ένα δέμα από αγγλία και εδώ και 10 μέρες το τρακινγκ μου λέει UNITED KINDOM DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE.
 4. Καλησπέρα, έχω πάρει πτυχίο από σχολή θεωρητικής φιλολογικής κατεύθυνσης και ενδιαφέρομαι για ένα mba στο χώρο του μαρκετινγκ. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το πρώτο μ πτυχίο αντιθέτως μπήκα κατευθείαν στο κλάδο των πωλήσεων και της ξενοδοχειακής διαχείρισης οπότε και μου κέντρισε τη προσοχή να ειδικευτώ σε κάτι τέτοιο. Εσείς τι θα με συμβουλεύατε? Είναι σωστή αυτή μου η σκέψη ή μήπως θα βρεθώ εκτεθειμένη χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο για να στηρίξω αυτές τις σπουδές?
 5. Δεν θα το λεγα. Ούτε κάτι σε ειδική αγωγή θα με ενδιέφερε. Και μάλλον ούτε σε παιδαγ. ψυχολογία καθώς είμαι τρομερά κλειστός τύπος που δε τον ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος. Κακό αλλά τουλάχιστον έχω ψυχολογήσει τον εαυτό μου.
 6. Δεν έχω σχέδια για εξωτερικό.
 7. Καλησπέρα, Έχοντας σπουδάσει φιλοσοφία με τρώει η αβεβαιοτητα σχετικά με το τι μεταπτυχιακό να κάνω. Πάνω στο αντικείμενό μου ή σε κάτι διαφοτετικό; Δυστυχώς ο κλάδος είναι φουλ κορεσμένος απ' την άλλη το γνωστικό αντικείμενο μ αρέσει φοβερά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.