Προς το περιεχόμενο

giankyr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.874
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με giankyr

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 22/03/1983

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  almost god ;)
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  hobby my ass
 • Απασχόληση
  Barman

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Η αγορά έγινε από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η Infoquest νομίζω είναι ο.. επίσημος αντιπρόσωπος. Καλά το λέω? Το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί καθόλου. Βγάζει κι από μόνο του το μηχάνημα ένα μήνυμα-προειδοποίηση στο boot. Το θέμα της σκόνης δε παίζει γιατί το περιποιούμαι πολύ
 2. Έχω ένα HP dv7-6150ev που αγοράστηκε λιγότερο από 2 χρόνια πριν και πέθανε το ανεμιστήρι. Αναζητώντας online, βρήκα την υποχρεωτική 2ετή εγγύηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης http://bit.ly/nR9iSp ωστόσο στο online warranty check της HP λέει ότι η εγγύηση έχει λήξει! (screenshot attached) Μιλώντας με την infoquest τα ποσά ήταν νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικά.. €66 το ανταλλακτικό και €70 τα περαστικά! Τώρα, υπάρχει τρόπος να δεχτεί η infoquest την 2ετή εγγύηση της EU? Αν όχι, έχετε να προτείνετε εναλλακτικό service που θα μπορούσε να χειριστεί την επισκευή?
 3. giankyr

  iGO και Samsung Galaxy Nexus

  Όχι, δεν ξέρω κανέναν που να έχει το ίδιο κινητό. Εντωμεταξύ, είπα να δοκιμάσω να παίξω μόνος μου το sys.txt και τελικά έφτιαξα τις αναλύσεις με visible notification bar: [rawdisplay] screen_xy="800_480:1196x670/720x1145"
 4. Υπάρχει κάποιος κάτοχος του Samsung Galaxy Nexus, που να κατάφερε να τρεξει το iGO κανονικά; Πέρα απ' το ότι υπάρχουν 500 διαφορετικά .apk και 500 διαφορετικά sys.txt, την πρώτη φορά τρέχει κανονικά αλλά δεν ξανανοίγει αν δεν κάνω clear data..
 5. giankyr

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  @pappous_soulis Αν στείλεις χρήματα σε άλλο paypal account δεν θα είσαι καλυμμένος από το protection policy του ebay. Κάτι μου βρωμάει.. Το σωστό θα ήταν να ξαναβάλει το αντικείμενο για πούλημα, αυτή τη φορά σωστά!
 6. giankyr

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  Παιδιά εντόπισα ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο. http://www.netfreaks.gr/blog/comments/duty_calculator/
 7. giankyr

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  Αν είσαι 100% σίγουρος ότι τα παπούτσια ήταν το μέγεθος που είχες στο listing τοτε κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να σου στείλει φωτογραφία. Όσον αφορά αυτό που έλαβες απ' το eBay, είναι για το κόστος των listings που έχεις κάνει.
 8. giankyr

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  Εφόσον στο listing έλεγες 9,5 και το παπούτσι στην ετικέτα λέει 9,5 τότε είναι δικό του πρόβλημα που δεν υπολόγισε σωστά τι νούμερο του κάνει. Σε όλους μας έχει τύχει να φοράμε μία μάρκα πχ 42 και σε μια άλλη 44.. Δεν μετράνε όλοι με τον ίδιο τρόπο προφανώς! Δύο επιλογές έχει: Τα κρατάει και δεν βγάζει άχνα. Σου τα στέλνει πίσω με δικά του έξοδα και του επιστρέφεις το ποσό χωρίς τα έξοδα αποστολής. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που ο αγοραστής σου δώσει άδικα Negative feedback. Δηλαδή αν υπάρχει δυνατότητα να διεκδικήσεις το δίκιο σου.. Αν ξέρει κάποιος α
 9. Καλησπέρα παίδες! Πήρα κι εγώ ένα PSP.. είπα σήμερα να περάσω μία ταινία.. και έχω κολλήσει. Διάβασα ότι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο folder και subfolder, σε mp4 κτλ. Αλλά δε κατάφερα να τα δώ με τίποτα στο PSP. Έχω firmware 4.20, μπορείτε να με βοηθήσετε? Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείται για encoding? Τις δοκιμές μου τις έκανα με το XviD4PSP και το Convert AVI to MP4.
 10. Στη Lufthansa που εργάζομαι, δεν γίνονται αλλαγές ονόματος. Στην Germanwings και την Aer Lingus που ξέρω γίνονται αλλαγές αλλα πέρα απ΄την χρέωση για την αλλαγή, επιβαρύνεσαι και με το κόστος της διαφοράς του ναύλου για την ημερομηνία που κάνεις την αλλαγή. Ουσιαστικά εξαρτάται εξ' ολοκλήρου απ' την εταιρία. Κοίταξέ το μαζί τους.
 11. http://www.skyscanner.com Αυτό κι αν τα σπάει!
 12. Πλησιάζει!! http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100014_12/07/2008_277479
 13. giankyr

  PayPal

  Κανονικά, μπαίνουν κατευθείαν στην πηγή. Δηλαδή τα χρήματα θα καταλλήξουν στην κάρτα απ' την οποία τα τράβηξε το PayPal.
 14. giankyr

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  Εφόσον δεν είναι φάκελος αλλά δέμα, θα σου έρθει ειδοποιητήριο για να πας να το παραλάβεις. Το θέμα είναι να μην αργήσεις να επιστρέψεις και το στείλουν από 'κεί που 'ρθε..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.