Προς το περιεχόμενο

karanik28

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  19
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με karanik28

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Με αφορμή την συζήτηση για τα πορτοφόλια , το ledger παίρνει ενός τύπου update για να προσθέσει νέα crypto ή είναι μόνο αυτά που υποστηρίζει από την αρχή; Ευχαριστώ
 2. Καλησπέρα σε όλους με την λίγη εμπειρία που έχω πιστεύω ότι θα πέσει μέχρι 1.10 -1.15 Μέχρι τέλος Μαίου και μετά θα αρχίσει την ανηφόρα.
 3. karanik28

  Binance συναλλαγή

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μου έχεις λύσει αρκετές απορίες
 4. karanik28

  Binance συναλλαγή

  Υπάρχει όντως θέμα με ανάληψη σε κάρτα από την Binance? Και επειδή δεν έχω καταλάβει αν έχω κρύπτο σε hardware wallet μπορώ να τα κάνω ευρώ και να τραβήξω σε λογαριασμό μου σε τράπεζα? Ή πρέπει να τα βάλω πάλι στην Binance για να τα κάνω ανάληψη? Ευχαριστώ
 5. karanik28

  Binance συναλλαγή

  Ευχαριστώ ,και κάτι ακόμα αν ξες, από την binance αν κάνω μεταφορά στο ledger wallet μπορώ να τα κάνω εκεί ευρώ και να τραβήξω σε λογαριασμό ή πρέπει να τα ξαναβάλω στην binance για να τα κάνω ανάληψη? Αν τα έχω στο wallet χάνω οποιαδήποτε αύξηση στην τιμή?
 6. karanik28

  Binance συναλλαγή

  Καλησπέρα , Και εγώ έχω λογαριασμό στην Binance και έκανα κατάθεση με κάρτα με τα αντίστοιχα fees , γίνεται ανάληψη πάλι στην κάρτα? Και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μεταφέρω χρήματα ή crypto στην Revolut. Ας βοηθήσει όποιος ξέρει Ευχαριστώ
 7. Ναι sorry για αυτό απλά είμαι καινούργιος στα κρύπτο και είπα να ρωτήσω γιατί δεν το βρήκα κάπου.
 8. Να συμπληρώσω μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην revolut ή όχι ?
 9. Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να σας ρωτήσω ως πιο έμπειροι που είστε. Έχω λογαριασμό στην Binance και έχω αγοράσει κάποια XRP μπορώ να κάνω ανάληψη σε λογαριασμό ( ή σε κάρτα ) ή πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι και μετά. Και ποιο θα προτείνατε ας πούμε το Exodus ή κάποιο Hardware wallet. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Ευχαριστώ
 10. Πάντως άποψη μου είναι ότι μέχρι να βγει η απόφαση θα έχει up and down μεταξύ 1,20 με 4 $ και μετά την θετική έκβαση της δίκης θα εκτοξευτεί πολύ ψηλά .
 11. και εγώ αυτή την απορία έχω , δηλαδή δεν θα μπορούμε να κάνουμε εμβάσματα στην binance για παράδειγμα ?
 12. Καλησπέρα , Μπορούμε μετά την εξέλιξη της δίκης αλλά και το globalid να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσει τόσο ψηλά όσο το btc και το eth?
 13. Και έχοντας τα σε κάποιο πορτοφόλι χάνω την όποια αύξηση της τιμής του crypto? Ή όχι ?
 14. karanik28

  προοπτική XRP

  Καλησπέρα , Απο όσο γνωρίζω η πρώτη διαδικασία με το SEC είχε καλή έκβαση σε πρώτη φάση. Δική μου γνώμη είναι πάντως ότι ίσως κάνει μια μικρή πτώση στα 0,60 και μετά θα ανέβει αρκετά. Πάντως και εγώ επειδή είμαι καινούργιος στο κόσμο των crypto δεν έχω τόση εμπειρία. Αν θες περισσότερες γνώμες με περισσότερη εμπειρία μπορείς να δεις εδώ Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP"
 15. Σαφώς χρειάζεται σύνεση και όπως είπαν και κάποιοι άλλοι παίζουμε ότι μπορούμε να χάσουμε!! Θεωρώ απλά ίσως είναι λίγες οι στιγμές που θα μπορέσουμε να αγοράσουμε σε καλή τιμή πριν την έκρηξη του. Ίσως και ποιο μετά ανάλογα σε τι τιμή θα φτάσει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.