Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Thess-Gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  6
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με Thess-Gr

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. Απόλλωνος. Έχει στη Ναυπλίου (αν θυμάμαι καλά) αλλά επειδή εγώ είμαι πιο πάνω δεν έχει ακόμη.
 2. Θα γίνω κουραστικός και δεν το θέλω.... αλλά δεν έχει στο δρόμο μου Και Inalan επίσης δεν έχει.... Αυτό μου δίνει κάποιες ελπίδες!!!!!
 3. Ναι έχει αναμονή (εννοείς φαντάζομαι αυτό που είναι στο δρόμο με ένα μεταλικό καπάκι - συγγνώμη αλλά είμαι άσχετος-). Το εδώ γύρω είναι στην κάτω τούμπα ή έστω τούμπα; Δυστυχώς όχι. Μίλησα με Skytelecom αλλά έχει δέσμευση 24 μήνες και νιώθω ανασφάλεια με μια τέτοια εταιρεία. Μίλησα, επίσης, με την NicTech - μου είπαν πως δεν έχουν δέσμευση και ρήτρα. Μόνο το κόστος ενεργοποίησης (40ε) και το μηνιαίο πάγιο. Για την ώρα τουλάχιστον θα επιλέξω αυτούς, μέχρι να δω τι θα γίνει με την Cosmote.
 4. Το ζήτημα είναι αν θα γίνει στο διάστημα των 2 μηνών η εγκατάσταση fiber ή θα πρέπει να περιμένω κανένα 6 ή χρόνο. Για αυτό ήθελα να μάθω αν κάποιος στην περιοχή το έχει εγκαταστήσει/ενεργοποίησει.
 5. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα μαζί τους. Δυστυχώς δεν έχουν στο δικό μου δρόμο παρά μόνο στον πιο κάτω
 6. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη (Κάτω Τούμπα) και προσπάθησα να βάλω ιντερνετ στο νέο σπίτι. Η πρώτη προσπάθεια έγινε στη NOVA που με έχει στην αναμονή (μου έριξε κατά πολύ το πάγιο -15ευρώ- από 22ε που ήταν, αποδέσμευση απο το κόστος μεταφοράς (52ε). Έπειτα, επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπε πως δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το ιντερνετ καθώς ''λόγω έλλειψης ελεύθερης χωρητικότητας στην διεύθυνση που αιτηθήκατε, δεν είναι δυνατή η άμεση ενεργοποίηση νεας τηλεφωνικής γραμμής. Το αίτημα σας παραμένει ενεργό και σε περίπτωση διαθεσιμότητας εντός των επόμενων
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.