Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

BohemianRhapsody

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από BohemianRhapsody

 1. Η πρώτη ήταν μέσω της σχολής και τη δεύτερη τώρα την βρήκα μόνη μου..και οι δύο έδιναν ένα πολύ μικρό ποσό ίσα ίσα για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης όπως έλεγαν.
 2. Ναι δεν αντιλέγω..ίσα ίσα θα κάνω και μια δεύτερη τώρα σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει πολύ και δυστυχώς δεν παίρνουν χωρίς εμπειρία. Απλά το ανέφερα σε περίπτωση που κάποιος στηριζόταν σ αυτόν τον μισθό για βιοπορισμό (έστω και γι αυτό το μικρό διάστημα).
 3. Εγώ που ήμουν στο οικονομικο του παπει παίρναμε 150€/μήνα για 3 μήνες. Αλλά μας τα έβαλαν αργότερα μαζεμένα. Μόνο για την εμπειρία πας..
 4. Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Έχω κάνει ήδη αίτηση στα προγράμματα που προανέφερα αλλά και την συνέντευξη για το ΟΠΑ. Την εμπειρία του εξωτερικού την έχω ζήσει μέσω του ερασμους οπότε νιώθω καλυμμένη από αυτό το κομμάτι, τωρα αν θέλω να φύγω κάποια στιγμή έξω;εννοείται. Πάντως όσον αφορά την εργασιακή εμπειρία που ειπώθηκε θεωρητικά είναι το καλύτερο να πας συνειδητοποιημενος σε ένα μεταπτυχιακό, να καταλαβαίνεις καλύτερα αυτά που διδάσκεσαι κλπ κλπ αλλά πρακτικά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν έχεις μπει ήδη στην αγορά εργασίας τα full time αυτόματα απορρίπτονται γιατί
 5. Παιδιά καλησπέρα, είμαι πρόσφατη απόφοιτη οικονομικού τμήματος της Αθήνας και ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να συνεχίσω τις σπουδές μου με ένα MBA. Είμαι ανάμεσα στο ΟΠΑ και στο ΠΑΠΕΙ, ποιο θα προτείνατε; Μήπως θα μπορούσε να αποτελέσει και μια επιλογή το HRM; Μιας και με ενδιαφέρει γενικά ο τομέας του management αλλά ίσως το hr είναι αρκετά εξειδικευμένο;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.