Προς το περιεχόμενο

paoke9

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με paoke9

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Έτσι μου είπαν. Οι δικές μου οι εξετάσεις είναι μαγνητικές και αίματος. Μωρέ, τι θα πάω να πω στα επείγοντα αύριο;;; Γειά σας, με στείλανε τα εξωτερικά, χωρίς χαρτί, χωρίς τίποτα;;; Να πάω, δεν έχω θέμα. Αλλά και βέβαια θα με διώξουν αν πάω έτσι χωρίς τίποτα. Και δε θα με διώξουν; Θα δούμε. On the other hand, μπορεί να πεθάνω και να γλυτώσω από όλες αυτές τις μλκιες.
 2. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Είχα πάει πριν καιρό στα επείγοντα για κάποιο σύμπτωμα που είχε προκληθεί, και όταν είδαν ότι πρόκειται για χρόνια νόσο, μου είπαν ότι δεν είναι δουλειά για τα επείγοντα και με έδιωξαν. Δεν με έβαλαν ποτέ μέσα.
 3. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Έπειτα από τη συζήτηση γενικά στο ποστ, κατάλαβα πως ήταν λάθος να αναφέρουν τα επείγοντα. Έπρεπε να κάνουν αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, και να μην πουν τίποτα για τα επείγοντα, γιατί δεν είναι τίποτα επείγον και δεν χρειάζομαι νοσηλεία. Ο μόνος, πραγματικά ο μόνος λόγος που έγινε πρόταση για νοσηλεία είναι η διεξαγωγή εξετάσεων από την αρχή, γιατί (δεν ήξερα πως) δε δέχονται εξετάσεις που δεν έχουν προτείνει/κάνει οι ίδιοι. Και όπως είπε κάποιος πριν, που έχει χρόνιο νόσημα, όταν είναι να νοσηλευτει ανά 2-3 χρόνια, πάει στα εξωτερικά και από εκεί παίρνει χαρτί για νοσηλεία. Δεν πάει στα επεί
 4. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Έρχεται και λέει αυτό; Αν είμαι δύσπιστος, του γράφω παραπεμπτικό για μία νέα μαγνητική, και όταν την δω κινούμαι αναλόγως. Μέχρι τότε δεν του λέω να πάει για νοσηλεία. Ούτε τον πάω χειρουργείο. Κατανοώ τον κίνδυνο των ψεύτικων και την δυσπιστία που ως ένα μέρος πρέπει να υπάρχει.
 5. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Ναι, γιατί η βιοϊατρική ας πούμε, συνελήφθη χτες. Να εμπιστευτείς εξετάσεις από την βιοϊατρική; Ντροπή.
 6. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Ευχαριστώ Σε κατάσταση πανδημίας; Ναι, ασυναρτησίες.
 7. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Εξετάσεις που δεν είναι δικές μου; Από νοσηλεία σε αυτό το νοσοκομείο είχα ξεκινήσει. Αυτοί είχαν δώσει τις ενδείξεις.
 8. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Είχα όλες τις εξετάσεις. Δεν είναι λογικό να ζητάς επανάληψή τους και νοσηλεία σε αυτήν την κατάσταση που δεν υπάρχουν ούτε γιατροί ούτε κρεβάτια και δεν έχουν καν αρκετό χώρο για τους νοσούντες της πανδημίας. Είναι σύστημα υγείας και θα έπρεπε να παρέχεται σωστά σε όλους, πέρα χρημάτων.
 9. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  ; Αυτό είναι πολύ καλά;
 10. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Δεν έχω θεράποντα ιατρό. Αν είχα, άλλη όρεξη δε θα είχα να πηγαίνω να μπλέκω στα νοσοκομεία. Και ποιος ο λόγος να γράψω σε ένα φόρουμ ψέμματα;
 11. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Πάντα εντυπωσιάζει το σύστημα. Χίλια ευχαριστώ για την κατανόηση!
 12. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Ότι δεν πας στα επείγοντα αν δεν είναι επείγον. Πας με τον τρόπο που είπε ο EuphangeL. Τέλος πάντων, άκρη δεν πρόκειται να βγάλω εκεί. Τίποτα δεν έχει γίνει σωστά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους σχολίασαν και βοήθησαν.
 13. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Γιατί είπαν την Τρίτη να πάω για εισαγωγή
 14. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Έλα στα επείγοντα την Τρίτη να νοσηλευτείς, είπαν. Της Νίκαιας είναι, αναφορικά. Καμία βεβαίωση, θεραπεία αναζητώ.
 15. paoke9

  Εξωτερικά ιατρεία

  Αυτό, αλλά πάλι στα επείγοντα δεν πας; Τι λες στα επείγοντα; Ναι, το είπαν, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν έτσι. Χωρίς χαρτί, χωρίς τίποτα. Ειδικά τώρα με όλα αυτά με τον covid. Στο ίδιο νοσοκομείο, είχα κάνει κάτι παρόμοιο, λέγοντας πως κάποιος γιατρός με έστειλε εκεί, όντως είχα ακολουθήσει ό,τι μου είχε πει, και η απάντηση ήταν πως αυτό ήταν ανήκουστο και έφαγα πόρτα. Δε θυμάμαι συγκεκριμένα τι ήταν, αλλά το θέμα είναι πως άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Ο ένας λέει κάνε αυτό, ο άλλος λέει ποιος το είπε αυτό και αντιδρά λες και του είπες ότι
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.