Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mrt_12

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από mrt_12

 1. Όπως είπα δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με τη φωτογραφία, έχω κάποιες βασικές γνώσεις φωτογραφίας που έχω αποκτήσει ψάχνοντας/διαβάζοντας μόνη μου και συμμετέχοντας σε φωτογραφική ομάδα, και μία DSLR με την οποία κάνω εξάσκηση(δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου αλλά σε κάποιες αγγελίες αναφέρονταν πως παρέχεται εξοπλισμός για αυτό δεν 'κόλλησα' εκεί). Σίγουρα δε λέω σε καμία περίπτωση πως οι γνώσεις που έχω σε αυτή τη φάση με καθιστούν επαγγελματία ή ικανή για μία συγκεκριμένη θέση, απλώς η αρχική ερώτηση προέκυψε επειδή είδα κάποιες αγγελίες του τύπου 'ζητούνται άτομα με βασικές γνώσεις φωτογραφίας για σεζόν σε ξενοδοχείο',σε κάποιες μάλιστα αναφερόνταν πως παρέχεται έξτρα εκπαίδευση για αυτό υπέθεσα πως ίσως δεν αναζητούν αποκλειστικά επαγγελματίες, και επειδή η φωτογραφία είναι κάτι που μου αρέσει και το ψάχνω και το έχω ως χόμπυ ούτως ή άλλως , για αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει εμπειρία σε κάποια παρόμοια θέση να μου πει λίγο πολύ τι απαιτείται ή ποιος μπορεί να την αναλάβει. Πολύ πιθανόν βέβαια να το παρερμήνευσα και να μην προσλαμβάνονται ερασιτέχνες, δε ξέρω.
 2. οκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! @zaccki @godfather0991 οχι ήταν για ξενοδοχεία, από ότι καταλαβαίνω κυρίως για πορτραίτα στους πελάτες ή κατι παρόμοιο, δε ξέρω βέβαια ακριβώς τι περιλαμβάνει μια τέτοια θέση, εξ ου και η ερώτηση😛
 3. Εξοπλισμό έχω δει σε κάποιες αγγελίες ότι παρέχεται, όσον αφορά τα προγράμματα επεξεργασίας έχω δουλέψει λίγο με gimp αλλά ναι, δεν είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρακτική δίπλα σε φωτογράφο ως βοηθός πως θα μπορούσα να βρω; Γιατί το αντικείμενο των σπουδών μου δε σχετίζεται με τη φωτογραφία και ούτε είχα στο παρελθόν κάποια παρόμοια θέση.
 4. Καλησπέρα, Αρχικά να πω πως δεν είμαι σίγουρη αν αυτή η ερώτηση είναι κατάλληλη για το φόρουμ/αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το φόρουμ και σκέφτηκα πως ίσως κάποιος να ξέρει κάτι παραπάνω και να μπορεί να βοηθήσει. Έχω δει αγγελίες που ζητάνε φωτογράφους για σεζόν σε ξενοδοχεία. Εδώ και χρόνια μου αρέσει πολύ η φωτογραφία, μόλις πριν 8 μήνες περίπου πήρα την πρώτη μου dslr με την οποία πειραματίζομαι και προσπαθώ να μάθω περισσότερα πράγματα. Ξέρω τα πολύ βασικά σχετικά με διάφραγμα/ταχύτητα κλείστρου/iso/σύνθεση φωτογραφίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι επαγγελματίας και άρα υπάρχουν πολλά ακόμη τα οποία πρέπει και θέλω να μάθω. Δεδομένου αυτού ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει 1. τι επίπεδο γνώσεων απαιτούνται για τέτοιες θέσεις, αν ζητούν επαγγελματίες ή προσλαμβάνουν και ερασιτέχνες ή αν παρέχεται εκπαίδευση καθώς και 2. τι ακριβώς περιλαμβάνει μια τέτοια θέση, ποία είναι δηλαδή τα καθήκοντα σε μία τέτοια θέση. Επίσης επειδή από άλλα ποστ στο φόρουμ είδα πολλά αρνητικά σχετικά με την εργασία σεζόν(10ωρα/ 7 μέρες την εβδομάδα/κακές συνθήκες διαβίωσης) ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει εργαστεί ως φωτογράφος σεζόν και να ξέρει ποιες είναι συνήθως οι συνθήκες/τα ωράρια. Τέλος να πω πως ακόμη σπουδάζω, που σημαίνει ότι λόγω εξεταστικής θα μπορώ να δουλέψω από Ιούλιο και μετά και άρα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δύσκολο να βρω κάτι δεδομένου ότι συνήθως η σεζόν ξεκινάει το μάη.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.