Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

n_s_e_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  6
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

Σχετικά με n_s_e_

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

70 προβολές προφίλ
 1. Τελικά κατέληξα στην παρακάτω λύση, αφού ήθελα να δοκιμάσω και την εμπειρία ενός Ryzen 5 της AMD. Σε έτοιμη λύση που έψαχνα με τις όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις, θεωρώ ότι είναι καλή και σχετικά ισορροπημένη σύνθεση (με την προσθήκη αργότερα μιας 8gb RAM 3200) καθώς επίσης με εξυπηρετούσε και η δυνατότητα ατόκων δόσεων μέσω κάρτας, που δεν θα είχα σε άλλα e shops. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μπήκαν στον κόπο να με συμβουλεύσουν ή ακόμη και να ενδιαφερθούν για το post. https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-ryzen-5-3600-8gb-256
 2. Ευχαριστώ για τις χρήσιμες και λογικές συμβουλές σου. Καλό Πάσχα και σε σένα!
 3. Φίλε Πάνο καλησπέρα , ο νυν υπολογιστής χρησιμεύει για browsing (πολλούς ταυτόχρονα Browsers με αρκετά tabs έκαστος), ταινίες, office και φοιτητικές εργασίες των παιδιών μου . Νομίζω ότι πλέον πνέει τα λοίσθια, οπότε ψάχνω για κάποιο all rounder desktop που να είναι ταυτόχρονα και vfm εκεί γύρω στην περιοχή των 600 ευρώ. Ακριβώς για κάτι τέτοιο ψάχνομαι, αξιοπιστία-σταθερότητα και να μην καταφεύγω συχνά στην τσέπη για αναβαθμίσεις.
 4. Πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ Νίκο θα το κοιτάξω. Ανάμεσα στην σύνθεση με τον Ryzen 3600 και αυτήν με τον Intel 11500, ποια θεωρείς πιο safe για... μακροημέρευση ?
 5. Αντιλαμβάνομαι τις διαφορές παιδιά, αλλά λόγω κάποιας ηλικίας είμαι περισσότερο της λύσης plug 'n' play όπως ανέφερες. Δεν θα με χάλαγε βέβαια να διαλέξω το hardware από ένα κατάστημα που θα το συναρμολογούσε κι όλας, αλλά από ότι παρατηρώ είναι δύσκολο να τα βρείς όλα μαζί από ένα με τα κομμάτια επιλογής σου. Γι αυτό προσανατολίζομαι σε κάποια λύση έτοιμη. Ευχαριστώ φια το καλωσόρισμα Τέρη! Πάντως το πέρασμα των windows είναι πράγματι το πιο εύκολο κομμάτι, απλά δεν βρίσκεις ίσως όλα τα επί μέρους κομμάτια του pc από ένα μόνο κατάστημα που θα το στήσει επίσης.
 6. Καλησπέρα στο forum. Νέος χρήστης ων, θα ήθελα κάποιες γνώμες ειδικών προκειμένου να αγοράσω ένα desktop pc, για τις ανάγκες της οικογένειας. Μέχρι σήμερα μας εξυπηρετούσε ένας Intel Core i5-2400 με mobo Gigabyte GA-B75M-D3H, 8gb ram1333 MHz, αλλά έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του! Επειδή έχω σκεφθεί κάτι σαν τις παρακάτω λύσεις με προτίμηση μάλλον σε AMD Ryzen 5 (χωρίς να αποκλείω όμως και Intel λύση) , δηλαδή ένα budget γύρω στα 600-650 ευρώ (έτοιμο μηχάνημα με περασμένα win 10- χωρίς οθόνη) , που θα μας εξυπηρετήσει σε βάθος μιας πενταετίας με γενική χρήση και χωρίς απαιτήσει
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.