Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Vasileios-gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  226
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

125 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Vasileios-gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  BYRON ATHENS, Or NEA MAKRH
 • Ενδιαφέροντα
  Πολλά

Ιστοσελίδα

 • Skype
  VasileiosSpanos

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.104 προβολές προφίλ
 1. Φυσικά και έχει πρόβλημα με τελωνείο,αν αγοράσει από Αγγλία. Αν αγοράσει 520 ευρώ δεν μπορεί να προπληρώσει Φ.Π.Α. Μέχρι 150 ευρώ μπορεις να πληρώσεις τον Φ.Π.Α. Μετά στο στέλνουν χωρίς Φ.Π.Α. και τον πληρώνεις εδώ.
 2. Εγώ μίλησα για άμεση γείωση δεν μίλησα για ΤΝ αλλά για ΤΤ.
 3. Δεν είναι Απαραίτητο να έχεις χώμα για να μετρήσεις γειωση. Στις περιοχές άμεσης γείωσης ο κανονισμός αποδέχετε την μέτρηση του βρόγχου σφάλματος ως γείωση. Ο ρελές διαρροής ελέγχει μόνο φάση και ουδέτερο , δεν συνδέετε με την γείωση. Και προφανώς το ότι πέφτει δεν σημαίνει ότι υπάρχει καλή ή κακή γείωση.
 4. με 15% πληθωρισμό στην Ελλάδα το 1989 ο οποίος έφτασε το 20 % το 1990 αν έκλεινες τα λεπτά σου για 4 χρόνια διπλασίαζες την ονομαστική τους πληθωρηστική αξία. Στην πράξη είχες ένα πολύ καλό επιτόκιο αν έκλεινες τα χρήματα σου. Τα επιτόκια ταμιευτηρίου ήταν πάντα κάτω από τον πληθωρισμό
 5. Vasileios-gr

  Φορολογική 2021

  Με το που δηλώσεις 100 ευρώ εισόδημα σε πιάνει το ατομικό τεκμήριο επιβίωσης. Ακόμα και αν υπάρχει αφορολόγητο , αυτό δίνεται με αποδείξεις . Σε συμβουλεύω να γράψεις αποδείξεις 2.000 και μην φοβάσαι καθόλου. Ακομα και να σου καταλογίσουν το αντίστοιχο εισόδημα πάλι στο αφορολόγητο θα είσαι.
 6. O.K . Πάρε τα χρηματα και πήγαινε να πληρώσεις τον λογαριασμό του εξοχικού ο ίδιος. Εγώ προτιμάω να δώσω 0,5 ευρώ και να μην τρέχω στον Δήμο Μαραθώνα όπου θα τον πλήρωνα δωρεάν. Επίσης προτιμώ να δώσω 2 ευρώ παρά να παώ στο ταμείο άλλης τράπεζας να στηθώ στην ουρά για να πληρώσω 20 ευρώ...
 7. Τα συμψιφηζουν όλα. Ακόμα και τις δόσεις.
 8. Αν. Ας μας το πει για να μην φτιάχνουμε σενάρια.
 9. Αφού δεν τον είχες τον φιλοξενούμενο πέρυσι , δεν χρειάζεται να τον δηλώσεις. Η φορολογική δήλωση γίνεται για το 2020 και όχι για το 2021. Για φέτος θα τον δηλώσεις του χρόνου.
 10. Δηλαδή λες , αν κατάλαβα καλά ότι αν είσαι σε πλήρη απασχόληση μπορεις να βάλεις 5.000 πέραν του μισθού , ενώ αν είσαι άνεργος δεν μπορεις . Ενδιαφέρουσα άποψη.
 11. Όχι , δεν είναι παράνομος πλουτισμός να βάλεις στην τράπεζα 5.000 . Αν συναίβεναι αυτό κάθε κατάθεση πέραν του μισθού (που μπαίνει αυτόματα ) θα ήταν παράνομη. Διότι μπορει να τα είχες βγάλει πριν. ή μπορει να πούλησες το αυτοκίνητο. Παράνομος ή αδικαιολόγητος πλουτισμός είναι όταν οι συνολικές σου καταθέσεις αυξάνονται πάνω από το εισόδημα σου , χωρίς να έχεις κάπια δικαιολογία. Αν βγάλω 10 φορές τις 5.000 και τις ξαναβάλω μετά από μία εβδομάδα, οι καταθέσεις μου δεν έιναι 50.000 με τίποτα.
 12. Η Ελλάδα είναι μεγάλη , Αν σου προτείνω ένα μαγαζί στο Διδυμότυχο θα πας;
 13. Vasileios-gr

  Πρόβλημα με PAYPAL

  Το ΕΒΑΥ άλλαξε πλέον την πολιτική πληρωμών. Εισπράτει το ίδιο και στέλνει τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό . Δεν νομίω να στέλνει πλέον σε paypal.
 14. Εκεί που λέει οδός. Π.χ Αιολου 100 Ομόνοια Post Restante GR 102 00
 15. Είναι πιθανόν να είχε παλαιά αδηλωτα αναδρομικά που βγήκαν εκπρόθεσμα π.χ να εμφανίζονται στην πληροφόρηση 2020 Αναδρομικά που εμφανίζονται στην πληροφόρηση 2021 είναι εμπρόθεσμα .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.