Προς το περιεχόμενο

Vasileios-gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  188
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

92 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Vasileios-gr

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1961

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  BYRON ATHENS, Or NEA MAKRH
 • Ενδιαφέροντα
  Πολλά

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Skype
  VasileiosSpanos

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

8.017 προβολές προφίλ
 1. Η συμφωνία είναι να μπαίνει συγκεκριμένο ποσό στην Alpha . Ο Ενοικιαστής έχει την δυνατότητα να στείλει έμβασμα από όποια τρ΄παεζα θέλει φτάνει να επιλέξει στα έξοδα το OUR . Δηλαδή χρέωση στον εαυτό του. Αυτο συνήθως στοιχίζει 1 ευρώ παραπάνω και όχι 8. Από την άλλη ήξερα ότι η ALPHA χρεώνει 4 ευρώ για εισερχόμενο έμβασμα , με παραξενεύει το 8.
 2. Ήδη στο ΕΚΠΑ έχουν βγει ανακοινώσεις για online εξέταση τον Σεπτέμβριο. Δεν βλέπεω να αλάζει τίποτα από τον Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο αλλά μάντης δεν είμαι. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πραματα μέχρι τότε.
 3. Αντιθέτως το voucher της ryan γραφει τα ακόλουθα If you accept your voucher and do not use it before the expiry date you will receive a full cash refund. If you only use the voucher in part before the expiry date you will also receive the remaining balance in a cash refund.
 4. Εγώ επέλεξα voucher αφου σίγουρα θα πετάξω για κάπου σύντομα.
 5. Εαν και εφόσον , η πιστωτική έχει μεγάλο όριο. α) Πας την ηέρα πληρωμής και κάνεις ανάληψη 1000 ευρώ. Πληρώνεις αμέσως τα 1000 ευρώ. ( ή και 1450 ευρώ όπως θέλει το TS Ή σηκώνεις 450 και μετά προθέτεις και τα δικά σου 450 και εξοφλείς την αγορά. Γλυτώνεις τους τόκους από την ημερομηνία αγοράς μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης (τόκοι 50 ημερών ) διότι εξοφλήθηκε όλη η αγορά, και χρεώνεσαι τόκο για την ανάληψη . (Από την ημερομηνία ανάληψης.
 6. Δεν Βλέποω καμμία απολύτως απάτη. Ο υπάλληλος σε ενημέρωσε ότι θ α υπάρχει κόφτης ο οποίος θα αφήνει αρκετή ταχύτητα. Στην συνέχεια παρά την διαβεβαίωση του υπαλλήλου, υπέγρα;ψες το συμβόλαιο. Που ακριβώς βλέπεις την απάτη ;
 7. Δεν βλέπω καμμία σφραγίδα.
 8. Υπάρχει αυτό το πρακτορείο ; Δεν απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο και τα γραφεία τους είναι κλειστά.
 9. Είτε τρίτο είτε τέταρτο γράφει η προκύρηξη ένα και το αυτό. Με εξετάσεις στις 20 Δεκεμβρίου όταν βγουν τα αποτελέσματα είσαι στο τέταρτο ανοιξιάτικο εξάμηνο. Από τις 4 σχολές που πέρασα με κατατακτήριες μόνο μία ( το Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου ) έβγαλε προς τιμή του αποτελέσματα στις 27 Δεκεμβρίου και με εισήγαγε στο τρίτο εξάμηνο. Οι τρεις άλλες φτάσαν στον Μάρτιο ή Απρίλιο για να βγάλουν αποτελέσματα.
 10. Αυτά ισχύουν αυτή την στιγμή. Σε δύο χρόνια που θα πάρεις το πτυχίο σου βλέπουμε.
 11. Vasileios-gr

  Είναι προσφορά?

  Temporary out of stock.
 12. https://www.grammateia.med.uoa.gr/download/file.php?id=244 Εξάμηνο κατάταξης Το εξάμηνο κατάταξης των πτυχιούχων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ορίσθηκε από τη Συνέλευση της Σχολής στις 12.04.2019 ως εξής: Οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. των Σχολών/Τμημάτων: Νοσηλευτικής, Κτηνιατρικής, Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, Φαρμακευτικής, Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, θα εγγράφονται στο 3ο εξάμηνο σπουδών.(Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα τηρείται η ανωτέρω σειρά η οποία καθορίστηκε κατόπιν εξετάσεως της συνάφειας, ως προς τα μαθήματα που διδάχθηκαν για τη λήψη πτυχίου και βάσει αυτών καθορίστηκε η ανωτέρω σειρά). Οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. όλων των υπολοίπων Σχολών/Τμημάτων, Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. της Ελλάδος ή του εξωτερικού θα εγγράφονται στο 1ο εξάμηνο σπουδών. Οι πτυχιούχοι των Τμημάτων Οδοντιατρικής θα εγγράφονται στο 5ο εξάμηνο σπουδών. Σε ότι αφορά το εξάμηνο κατάταξης αποφοίτων ΤΕΙ - μετά την έκδοση νόμων περί συγχωνεύσεων αυτών σε Πανεπιστήμια - θα ισχύσουν οι ήδη ειλημμένες αποφάσεις από τη Συνέλευση της 12.4.2019. Η Σχολή θα εξετάσει το θέμα της ένταξής τους σε ανώτερο του πρώτου εξαμήνου μετά την επεξεργασία αντιστοιχίας των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των συγχωνευμένων ΤΕΙ, με το πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής.
 13. Vasileios-gr

  Ανάλωση κεφαλαίου

  Δεν χρειάζετε να κάνεις ανάλωση κεφαλαίου 15.000 Φέτος θα έχεις εισόδημα 8.000 Άρα 8000-3000 μένουν 5000 που μπορείς να δώσεις για το αυτοκίνητο. Θα χρειαστεί να κάνεις ανάλωση κεφαλαίου 10.000 μόνο. Κάτι άλλο που συνηθίζεται είναι να πάρεις το αυτοκίνητο με δάνειο. Το δάνειο δεν θα πληρωθεί όλο φέτος αλλά σε βάθος 2-3 ετών.
 14. Κανονικά είναι για δεύτερο διακόπτη που συνήθως η δεύτερη φάση θα είναι κόκκινη. Αν δεν έχεις δύο διακόπτες βαλτο στο Καφέ αλλά έτσι θα ανάβει μαζί το φως με τον ανεμιστήρα.
 15. Δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν. Μόλις ένα αγαθό γίνει σπάνιο η τιμή μου ανεβαίνει και όλοι πείθωνται ταχύτατα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.