Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

JohnMike00

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με JohnMike00

 • Κατάταξη
  Member
 1. Καλησπέρα σας. Έχω ένα κινητό Lenovo και από χθες το βράδυ που κάτι πατήθηκε και έκλεισε ξαφνικά, το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει βγάζοντας το λογότυπο Lenovo και να τρεμοπαίζει. Το έχω βάλει στον φορτιστή, έχω πατήσει όλα τα κουμπιά και εξακολουθεί να γίνεται το ίδιο. Ξέρετε σε τι μπορεί να οφείλεται και πώς μπορώ να το επαναφέρω; Κυρίως φοβάμαι μήπως έχουν χαθεί πράγματα που έχω μέσα στο κινητό.
 2. Α μάλιστα. Δεν τα γνώριζα αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες. Προσωρινά με βολεύει να χρησιμοποιώ το avidemux για όσα αρχεία δεν παίζουν αλλά και πάλι εμένα με ενοχλεί αυτό. Δηλαδή χθες έβαλα 4 εγγραφές και οι 3 έπαιξαν. Σημαίνει ότι στη 1 δεν έγινε σωστό muxing από τον αποκωδικοποιητή; Πώς εξηγείται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο η αλλαγή των συχνοτήτων/σήματος που έλεγα;
 3. Το έκανα ως MPEG-TS Muxer και έτσι παίζει κανονικά το αρχείο και στο Windows Media Player. Αποθηκεύεται ως ts αλλά με μικρότερη χωρητικότητα. Η ποιότητα ίδια μου φαίνεται. Βέβαια ο σκοπός είναι να παίζει εξαρχής το αρχείο. Δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργο.
 4. Σε τι μορφή να το αποθηκεύσω; Τελικά έκανα ένα λάθος πριν. Στο VLC έπαιζε κανονικά εκείνο το αρχείο και μετά την επεξεργασία στο avidemux.
 5. Δε νομίζω ότι είναι θέμα του δίσκου γιατί αυτό συνέβη πρώτη φορά πέρυσι και έχω δοκιμάσει με διαφορετικούς δίσκους, φλασάκια κλπ. Το ίδιο πράγμα γίνεται.
 6. Όχι, ούτε από το VLC παίζει αυτό το αρχείο.
 7. Το έκανα. Άλλο περίεργο τώρα. Μπορώ να προχωράω το βίντεο σε διάφορα καρέ αλλά δεν παίζει καθόλου, μόνο εικόνες παγωμένες. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά.
 8. Ναι, υπάρχει κανονικά και σε άλλο που είδα τώρα. Για παράδειγμα σήμερα έβαλα να κάνει 3 εγγραφές το βράδυ, τα 2 αρχεία παίζουν, 1 όχι.
 9. General ID : 105 (0x69) Complete name : C:\Users\New\Desktop\ALIDVRS2\Άλλα Αρχεία\[TS]2021-05-10.20.56.06-STAR-47\000.ts Format : MPEG-TS File size : 1.29 GiB Duration : 46 min 29 s Start time : UTC 2021-05-10 18:02:43 End time : UTC 2021-05-10 18:48:56 Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 3 960 kb/
 10. Όχι δεν είναι σε parts και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό. Και σε άλλο που έβαλα το ίδιο γράφει. Αρχείο ts είναι εγγραφή από αποκωδικοποιητή. Κανένα θέμα δεν είχα να ανοίξω τα αρχεία στο Windows Media Player μέχρι να γίνει αυτό. Αλλά το ότι δε γίνεται πάντα είναι το περίεργο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό που σκέφτηκα είναι το ότι άλλαξαν οι συχνότητες και ίσως οφείλεται σε αυτό αλλά είναι εκνευριστικό. Δεν μπορώ να βρω λύση.
 11. Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά τι εννοείτε, το έκανα και αναφέρονται τα εξής: Τύπος: Βίντεο Αρχική ταυτότητα: 3510 Codec: Η264 - MPEG-4 AVC (part 10) (h264) Ανάλυση: 720x576 Ρυθμός καρέ: 25 Αποκωδικοποιμένος τύπος: Planar 4:2:0 YUV Έχει κι άλλα για ήχο, υπότιτλο κλπ. Δεν ξέρω αν χρειάζονται.
 12. Καλησπέρα σας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα όταν κάνω εγγραφές με σκληρό δίσκο στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής μου. Το πρόβλημα είναι το εξής. Πολλές φορές τα αρχεία των εγγραφών δεν παίζουν στο Windows Media Player και δεν ανοίγουν στο Windows Movie Maker όπου θέλω να κάνω επεξεργασία. Αυτό αρχικά ξεκίνησε να γίνεται ξαφνικά πέρυσι τον Μάιο μόνο με την ΕΡΤ και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε. Θεωρώ ότι ίσως οφείλεται στην αλλαγή συχνοτήτων, σήματος κλπ. αλλά και πάλι είναι πολύ περίεργο. Και ξαφνικά πριν από 2 εβδομάδες ακριβώς το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται μ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.