Προς το περιεχόμενο

loumbas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  115
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  5

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

53 Excellent

Σχετικά με loumbas

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.332 προβολές προφίλ
 1. Επειδή 15 χρόνια πριν έχω βρεθεί από την άλλη μεριά του τηλεφώνου πάντα είμαι ευγενικός και μετρημένος. Προφανώς επιμένω και λέω ότι δεν είμαι δυνατόν να μην έχει πάρει απάντηση η Nova αλλά και ο υπάλληλος επιμένει ότι παρότι έχουν ζητήσει διευκρινήσεις ο ΟΤΕ δεν έχει δώσει απάντηση. Σκέφτομαι να πάρω τον ΟΤΕ και να ρωτήσω σαν ενδιαφερόμενος πελάτης αλλά δεν ξέρω αν πλέον έχουν ορατότητα στις πόρτες.
 2. Συμφωνώ μαζί σου αλλά πρέπει να είναι ένα εύλογο διάστημα και σχεδόν 3 μήνες δεν ακούγονται λογικός χρόνος! Άσε που δεν ξέρουμε και για ποιο λόγο καθυστερεί!
 3. Καλησπέρα, Έχω κάνει μια αίτηση από τις 9 Απριλίου για αλλαγή από απλό ADSL σε VDSL 100ρι και ακόμη περιμένω. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου λένε ότι περιμένουν τον ΟΤΕ ακόμη. Τους παίρνω κάθε 10 μέρες μετά τον πρώτο μήνα και κάθε φορά τα ίδια. Εννοείται ότι διαθεσιμότητα είπαν πως υπάρχει και η καμπίνα λογικά είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Η περιοχή είναι Νέα Ιωνία. Σας φαίνεται λογικό; Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι για να δω επιτέλους φως;
 4. Ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στα μάτια του τύπου στο τέλος του βίντεο όταν είπε "I can hardly wait"...
 5. Το τσίμπισα και θα γίνει δοκιμή μέσα στο ΣΚ λογικά. Θενξ στο ΤΣ
 6. loumbas

  Κινητό μέχρι 300+€;

  10-12 ημερολογιακές αν δεν κάνω λάθος και στους 2 που το πήραν.
 7. loumbas

  Κινητό μέχρι 300+€;

  Update: Στο συνάδελφο ήρθε κανονικά από το σύνδεσμο που έχω στο αρχικό μου μήνυμα. Ούτε τελωνεία ούτε επιπλέον χρεώσεις.
 8. loumbas

  Κινητό μέχρι 300+€;

  Στο σύνδεσμο σου λέει ότι είναι "τριγωνική" η αποστολή και σου εγγυώνται ότι δεν πληρώνεις. Λογικά με ticket στο AliExpress και screenshot του listing θα βγάλεις άκρη και ή θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή θα δεχτούν να πληρώσουν τελωνείο αυτοί.
 9. loumbas

  Κινητό μέχρι 300+€;

  Το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζει την 800ρα μπάντα με ότι αυτό συνεπάγεται... Εγώ έχω συνηθίσει γιατί έχω το Redmi Note 3 Pro αλλά την έκδοση χωρίς την 800ρα με Vodafone πάροχο και στα μέρη που το χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο θέμα.
 10. loumbas

  Κινητό μέχρι 300+€;

  Εγώ ζαχαρώνω το Mi Note 3 από εδώ Είναι από το Official Mi Store και αναφέρει/εγγυάται ότι δεν έχει τελωνείο με την γρήγορη αποστολή. Αρκετά καλό SoC, δυνατή κάμερα, καλή μπαταρία και καλό Screen Ratio. Το παρήγγειλε συνάδελφος και περιμένω να έρθει να μου πει εντυπώσεις. Σημ. Ξέρω τα ρίσκα για το τελωνείο αλλά εφόσον το αναφέρει στη σελίδα του Listing πιστεύω αν πάει κάτι στραβά θα μπορέσεις να τα διεκδικήσεις.
 11. Επιτέλους θα ξέρω αν ο γάτος το κατάπιε ή με δουλεύει και το φτύνει μετά από λίγο!
 12. Αρχικά δοκίμασε να είναι απλά Bridged χωρίς να το βάλεις σε κάποιο Specific δίκτυο και αν έχεις 2 κάρτες στον υπολογιστή άφησε συνδεδεμένη μόνο την ασύρματη για να δεις αν παίρνουν IP τα εικονικά. Αν λειτουργεί τότε δοκίμασε να αλλάξεις το Vmnet σε κάτι άλλο εκτός από 0,1 και 8 γιατί σύμφωνα με αυτό είναι δεσμευμένα (αν λογικά και θα έπρεπε να παίζει). Τέλος αν είναι USB η κάρτα σου δες μήπως την έχεις κάνει attach πάνω σε κάποιο εικονικό μηχάνημα σαν USB και δεν είναι στο Bridge.
 13. Για τα λεφτά που ζητάει παίρνεις 3 24ρες και τις αφήνεις όπου θες να πας να κάνεις προβολή! Πόσοι δηλαδή δε θα είτε έχουν projector είτε πανί; Βέβαια αν θες να πας να κάνεις προβολή σε πάρκο και να στήσεις Drive In για τα αρούρια τότε αλλάζει το θέμα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.