Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Ajx08

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8 Neutral

Σχετικά με Ajx08

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα ψυχολογία. Μπορείς να είσαι μισθωτός συμβασιούχος σε μια ΜΚΟ ή οργανισμό ή ιδ. κλινική και να έχεις και το ιδιωτικό σου γραφείο τα απογεύματα για συνεδρίες. Περισσότερες διεξόδους καθώς κολλάει παντού ως πτυχίο από παιδιά με αυτισμό μέχρι να ασχοληθείς με HR. Βέβαια χρείαζεται κατάλληλες εξειδικεύσεις για να είσαι καλός. Για κοινωνικούς λειτουργούς πιστεύω όταν ξεφουσκώσει το προσφυγικό και σταματήσουν τα κονδύλια της ΕΕ τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.
 2. Κύπρος όπως Ελλάδα δηλαδή στα εργασιακά; Γιατί κάτι φίλοι σκέφτονταν να μετακομίσουν εκεί..μάλλον θα το ξανασκεφτούν.
 3. Μετανάστης ανά την Ελλάδα σε χωριά και νησιά που δεν τα έχει ούτε ο χάρτης για 800 ευρώ είναι τοπ επιλογή; Σήμερα το δασκαλήκι δεν είναι όπως ήταν της γενιάς των γονιών μας που έκαναν 25 ωρίτσες max δουλειά την εβδομάδα απέναντι απο το σπίτι τους και το χιλιάρικο στη τσέπη.
 4. Από το Οικονομικό μεταξύ άλλων γίνεσαι και λογιστής, αλλά από τα πρώην Τει λογιστικής γίνεσαι μόνο λογιστής. Το Οικονομικό ως προπτυχιακό είναι πιο ευρύ και μπορείς να ασχοληθείς με marketing, HR, Management κτλ.
 5. Προσωπικά εγώ δεν θα προβληματιζόμουν για τη διαφορά ΠΑΔΑ και ΑΠΘ, αλλά για το αντικείμενο σπουδών, καθώς άλλο η λογιστική και άλλο το οικονομικών επιστημών. Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα δεν παίζει καθόλου ρόλο το ίδρυμα ίσως μόνο στη πρώτη δουλειά καθώς όταν ξεκινάς και μαζεύεις προϋπηρεσία κανείς δεν θα κοιτάξει από πού το πήρες το πτυχίο.
 6. Είναι σύνηθες μόνιμοι υπάλληλοι ΔΕ στο δημόσιο να κάνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΑΠ και να πετυχαίνουν μετάταξη ως ΠΕ Διοικητικού.
 7. Αποψή μου ότι από το τμήμα ΨΣ έχεις περισσότερες προοπτικές για το εργασιακό σου μέλλον, αλλά χρειάζεται και πολλή ενασχόληση προσωπική. Δυστυχώς για σένα το τμήμα της Λάρισας δεν έχει αντιστοιχία με το τμήμα ΨΣ ΠΑΠΕΙ αλλά με αυτό στη Σπάρτη. Για το τμήμα του ΠΑΔΑ το πιθανότερο να χρειαστείς ένα μεταπτυχιακό ώστε να μεταπηδήσεις σε άλλο κλάδο πχ των ΜΜΕ καθώς δεν έχω δει πια να προσλαμβάνουν απόφοιτους σε βιβλιοθήκες, μουσεία ή άλλους φορείς.
 8. Η Πάτρα έχει δηλαδή δυο ημμυ? Θα γεμίσει ο τόπος ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Είπαμε ότι πάμε για τη 4η Βιομηχανική Επανάσταση αλλά όχι και έτσι.
 9. Το Μηχανικών Βιοιατρικής είναι άλλο πράγμα;
 10. Πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ είναι πολύ κακή ιδέα.. Οι βάσεις στο τομέα Υγείας-Πρόνοιας είναι στο Θεό!
 11. Λίγο off topic αλλά...Πως το έκανες αυτό;; Θέλω να πω με πανελλήνιες ειναι πολύ πιο εύκολο να περάσεις σε ένα χαμηλόβαθμο περιφερειακό τμήμα πληροφορικής συγκριτικά με το να διαβάσεις πανεπιστημιακού επιπέδου μαθηματικά και προγραμματισμό στις κατατακτήριες.
 12. Θα συμφωνήσω για τους απόφοιτους θετικών επιστημών. Είναι κρίμα τόσα χρόνια δύσκολων σπουδών για να καταλήξεις στη διδασκαλία. Οι απόφοιτοι ΠΤΔΕ ΔΕΝ έχουν όμως άλλες εναλλακτικές!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.