Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

GCN4

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με GCN4

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας! Δήλωσα ως πρώτη επιλογή το απθ.. Πάμε γερά!
 2. Η αλήθεια είναι οτι δεν εχω ψαχτεί καθόλου για εξωτερικό, και είναι λίγο αργά να το θεωρήσω ως επιλογή στις σπουδές μου. Ίσως για μεταπτυχιακό.. Ευχαριστώ όμως που έδωσες και αυτή την εκδοχή. Γενικά νιώθω οτι η κάθε σχολή (καβάλας και απθ) έχουν τα συν και τα πλην τους. Άμα τα βάλεις σε μια ζυγαριά, αυτή (κατά τ γνώμη μου) είναι επίπεδη... τι να πω, μου φαίνεται θα παω για απθ, αλλά είναι ρίσκο... μακάρι να είχα μια πιο ξεκαθαρη εικονα και δεδομενα.
 3. Πιθανον ναι, πιο πολύ πιστεύω και γω το προσωπικό ψάξιμο θα παίξει, αλλά ίσως βοηθήσει καλύτερα το απθ στη διαμόρφωση καλύτερων βάσεων, και στο να προγραμματίζω καλύτερα την μερα μου (καθώς δεν θα υπάρχουν μεγαλα περιθωρια χαμενου χρόνου λόγο μετακινησεων, πιο απαιτητικών μαθηματων κ.α) ίσως να με κάνει έμμεσο καλό.
 4. Το απθ δεν προσφέρει τιποτα παραπανω απο το διπαε της Καβάλας?
 5. Καλησπέρα, έγραψα 19.100 μόρια και έχω την δυνατότητα να περάσω σε όποια σχολή επιθυμώ (από επαλ). Μένω Καβάλα, και γενικά, μετά από ψάξιμο, κατέληξα στις σχολές πληροφορικής Καβάλας και ΑΠΘ Πληροφορικής. Γνωρίζω οτι της Καβάλας, για περιφερειακό πανεπιστήμιο είναι αρκετά καλό και απαιτητικό. Ωστόσο, από όσο είδα το πρόγραμμα σπουδών, το απθ έχει περισσότερες ώρες μαθηματικά, και πιθανόν να είναι πιο απαιτητικό. Οι γονείς μου μπορούν οικονομικά να με στηρίξουν στη Θεσσαλονίκη. Το ερώτημα λοιπόν έγκειται, στο άμα αξίζει ο επιπλέον κοπος (και ίσως χρήμα, αλλα αυτο δεν με απασχολεί τόσο) να φοιτή
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.