Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

captain_21

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με captain_21

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σε φροντιστήρια που τηλεφώνησα θα αρχίσουν τον Αύγουστο τμήματα. Το πρωτο μου πτυχίο δεν είναι θεωρητικό ούτε και το μεταπτυχιακό αλλα η νομική είναι ένα αποθημενο ζωής!! Ένα δίμηνο πριν τελείωσα το μεταπτυχιακό και έχω πήξει με αναζήτηση εργασίας συνεντεύξεις κτλ.
 2. Αρχικά τα ανεδαφικά σχόλια τα αγνοώ, αλλά και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή. προσπαθησα μέσω FB να μπω σε κάποια γκρουπάκια, αλλά δεν έγινα δεκτός. Και να βρω στοιχεία παλαιότερων επιτυχώντων όχι μονάχα είναι δύσκολο, αλλά έστω ότι μέσω ίντερνετ τα καταφέρνω, θα είναι λίγο παράξενο να επικοινωνήσω μαζί τους όντας άγνωστος.
 3. αυτό κάνω απλά αν δεν βρω κάτι τί γίνεται μετά? και σε πιο σύστημα να φορτωθώ? τίποτα δεν δικαιούσε απλά ένα ακόμα πτυχίο παίρνεις....και κάτι ακόμα οι σπουδές ποτέ δεν είναι σπατάλη....! έχει συγγράματα αλλά είναι 3 για το κάθε ένα.... θέλω να το πάρω, αν δώσω τελικά για να το συνδυάσω με το πτυχίο που έχω τώρα...
 4. Καλησπέρα σε όλους και όλες. μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό αποφάσισα ή καλύτερα το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ. Αρχικά υπάρχει κανείς που να έχει δώσει να μου πει εντυπώσεις? Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου για να περάσω τις εξετάσεις ή πρέπει να πάω φροντιστήριο, γιατί οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες για 3 μαθήματα. Υπάρχει κάποιο σύγγραμα που θα πρέπει να προτιμήσω για το εκάστοτε μάθημα? Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω? Ποιά η δομή των εξετάσεων? Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια δεκτή!!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.