Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

JohNickZ

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  481
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

438 Excellent

Σχετικά με JohNickZ

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/10/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.301 προβολές προφίλ
 1. Κ εγώ ένα παλιό που είχα πάρει η μπαταρία πέθανε πολύ ξαφνικά ενώ στην αρχή πάλευε καλά. Πολύ γρήγορα όμως νέκρωσε..
 2. Αυτό που φαγώθηκαν με το 4k εδώ και 10 χρόνια και προσπαθούν να το φτάσουν με νύχια και με δόντια εδώ και πόσο καιρό χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και με τις τιμές στον Θεό, με ξεπερνάει. Μας φόρτωσαν 4k οθόνες και μετά μας φόρτωσαν και 2k 120hz rates και τώρα όλο supersampling τεχνολογίες για upscale. Μιλάμε για παράνοια..
 3. Ναι θα είναι κ το MIUI αδιάβροχο. Επίσης σκοπεύουν όλες οι εταιρείες να κάνουν αδιάβροχα λογισμικά, βασισμένα είτε σε Android είτε σε IOS.
 4. Μα γιατί, αφού το MIUI είναι εμετός και το MIUI είναι κακάσχημο.. Οι δικοί μας αναλυτές ξέρουν πιο πολλά, μην ακούτε ψέματα λέει το άρθρο. Για πες ρε φίλε τι κρατάμε στα χέρια μας και τι κρατάς εσύ?
 5. Καλησπέρα παιδιά σορυ που ζαλίζω, αν πάρω σήμερα την 55 9086 της Sony, με καρτα Πειραιώς online χωρίς δόσεις χωρίς τίποτα, το 30 τοις εκατό των πόντων θα μπουν μέσα σε ένα μήνα? Θα μπουν όλα αλλά σταδιακά? Θα πρέπει να τους κηνυγησω με το δίκανο? Ευχαριστώ!
 6. Προσοχή το λινκ περιέχει affiliate, ένας mod παρακαλώ..
 7. Δεν γίνεται καμία αλλαγή. Ινσομνιακ: Ξερναω Γίνονται αλλαγές. Ινσομνιακ: Ξερναω Γίνονται αλλαγές σαν και αυτές που θέλει ο ινσομνιακ. Ινσομνιακ: Ξερναω
 8. Παρέλαβα από ACS, το δέμα έκανε καμία 4-5 μέρες από Βέλγιο να μπει Ελλάδα, γύρισε μερικές πόλεις σε διάφορες χώρες αρκετά γρήγορα αλλά έκανε καμία 4 μέρες Ελλάδα να έρθει στο ACS της πόλης μου από Θεσσαλονίκη ίσως επειδή είχαμε και το τρελομπουκωμα τότε. Οπότε σε μια εβδομάδα με 10 μέρες πιστεύω θα το το έχεις.
 9. Τιμούλα? Καταπληκτικό φίλε, το αγοράζω για 10 ευρώ (να μου δώσεις).
 10. Σωστό, με έβαλε σε σκέψεις που λέγανε ότι από κάθε κονσόλα την προκείμενη στιγμή χάνουν λεφτά οπότε.. λίγο το ένα λίγο το άλλο με στυλ!
 11. Έχει σκεφτεί κανείς ότι μπορεί η Σόνυ να έκανε το γνωστό κόλπο Κινέζου, κάντε preorder η προπληρωμή για να μαζέψουμε και να παράγουμε?
 12. Οοοοο ευχαριστώ καλά μου παιδάκια για τις πληροφορίες... Καλώς να πέσει στα χέρια μου να το ζεστάνω αυτές τις κρύες μέρες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.