Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

agamoi-thytai

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  717
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4.361 Excellent

Σχετικά με agamoi-thytai

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 19/07/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ωραία η ιδέα σου, έφτιαξα ήδη το app 😛 και θα το πουλήσω από Δευτέρα. Συμπληρωσα τη φόρμα, αλλά νομίζω πως είναι πολύ λιτή και δεν το ότι μαζεύεις e-mail στο τέλος θυμίζει spammers.
 2. - Καλησπέρα σας , από το Cosmafone τηλεφωνώ. έχω μια προσφορά να σας κάνω. - Σας ακούω - Με μόνο 10€ παραπάνω το μήνα θα έχετε καλύτερες παροχές (από τις ήδη πανάκριβες που πληρώνετε τώρα ) - Τουτ τουτ τουτ τουτ...
 3. Φωτιά και τσεκούρι στις τράπεζες.
 4. agamoi-thytai

  Λεφτά στο λεπτό

  Λειτουργεί αυτό πλέον;
 5. agamoi-thytai

  Καλό ταξίδι Fotis13

  Τα λόγια είναι φτωχά...
 6. Υπάρχει και αυτή η πλευρά. Πλέον μπορείς κάποιος/κάποια να διασύρει τον άλλο επειδή δεν τον γουστάρει. Περίπτωση γνωστού μου που η πλέον πρώην του κοπάνησε την πόρτα πάνω της μονη της για να του κάνει μήνυση. Από την άλλη δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν φαινόμενα με αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους απολύσεις.
 7. Όταν λες επαγγελματικό ρεύμα, εννοείς τριφασικό;
 8. Θα κάνω μια δοκιμή όταν βρω μανιτάρια.
 9. Για γράψε και τη συνταγη αν θες.
 10. Αυτό είναι χρεώσιμη υπηρεσία;
 11. Στην Ελλάδα τους χάους , ακόμη κι αν καταγράψεις κάποιον να σε κλεβει η να κάνει διάρρηξη δεν μπορείς να πάρεις το βίντεο και να το δημοσιοποιήσεις. Άντε να το πάρει η ασφάλεια και σιγά μην ασχοληθούν με εσένα. Εκτός κι αν έχεις σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν.
 12. Αν δεν κάνω λάθος ο τίτλος κτήσης αφορά αγορα από ιδιώτη. Αν πουληθεί σε ιδιώτη δεν έχει ΦΠΑ. Αλλα πρέπει να το διαβάσω πάλι γιατί δεν είμαι σίγουρος.
 13. Με τροπο πληρωμής πιστωτική κάρτα έχω πάρει δυο φορές refund. Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν έχεις παραλάβει προϊόν δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.