Προς το περιεχόμενο

soiramk

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.097
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

78 Excellent

Σχετικά με soiramk

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  ...in front of a monitor

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.579 προβολές προφίλ
 1. Το πρωί μου ήρθε ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ για να πάω αύριο να παραλάβω. Τώρα ποια από τα 2 βιβλία θα είναι δεν έχω ιδέα. Έτυχε δλδ το ένα να φτάσει λίγο κάτω από μήνα.
 2. Να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω. Έκανα μια αγορά 2 βιβλίων από bookdepository στις 13/3 και το ένα στάλθηκε στις 17/3 και το άλλο στις 19/3 από UK. Το εν λόγω site έχει δωρεάν μεταφορικά και (δυστυχώς) τα στέλνει unregistered. Πόσο μπορεί να πάει η αναμονή με αυτές τις συνθήκες; Έχετε πρόσφατη εμπειρία; Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνω από αυτούς, απλά έχω χρόνια και δε ξέρω πως είναι τώρα τα πράγματα.
 3. Εμένα λέει "Delivery fees applies". Δεν έχω προχωρήσει παρακάτω βέβαια να δω το σύνολο.
 4. Ναι, ναι... Άρα θα πρέπει να ήρθε από εθνική κάτι για επαλήθευση. Και αφού δεν είχε κάνει ο ίδιος κάποια ενέργεια (και άρα δεν περίμενε κάτι αντίστοιχο), δεν προβληματίστηκε να μην το ανοίξει; Αυτό δεν καταλαβαίνω.
 5. Ακριβώς αυτό λέω. Απορώ πως κάποιος που δεν έχει κάνει κάποια τραπεζική ενέργεια/αγορά, ανοίγει ένα λινκ επαλήθευσης. Με το που έρχεται αυτό το λινκ δεν προβληματίζεσαι άμα δεν το περιμένεις; Π.χ. στο mail κάποιες φορές πάιρνω τέτοια μηνύματα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια δική μου ενέργεια/αγορά. Δεν το ανοίγω καν και το σβήνω. Και όλα αυτά τα λέω επειδή μιλάμε για Revolut, με την έννοια πως κάποια επαφή θα έχεις με τεχνολογία/αγορές για να είσαι κάτοχος. Μπορεί να κάνω και λάθος, σε καμια περίπτωση δεν κρίνω κανέναν και μακάρι να μη χάσει τα λεφτά του ο άνθρωπος. Απλά δεν έχω καταλάβει πως έ
 6. Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι και πως έγινε.. Ή κάπου το έχασα. Αν δεν είχε κάνει κάποια ενέργεια (προσπάθεια) αγοράς, πως μετά άνοιξε ένα (έστω και fake) link που του ήρθε και του ζήταγε να βάλει τα στοιχεία του; Δεν τον προβλημάτισε αυτό;
 7. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Ωπα!! Μετά το "First Aid" το backup ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά!! Δεν ξέρω αν θα δουλέψει και σε άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα ή για πόσο θα συνεχίσει να λειτουργεί πάντως..
 8. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Έβαλα να τρέξει και ένα "First Aid" μπας και αλλάξει κάτι (που δεν το νομίζω). Ναι, η επόμενη επιλογή είναι να τον κάνω format αλλά σε τι τύπο να τον κάνω αυτή τη φορά; APFS που είναι και δίσκος του MBP;
 9. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Τώρα έχω macOS Catalina 10.15.7
 10. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Να σου πω την αλήθεια δεν πολύ κατάλαβα τη 2η απάντηση. Από Disk Utility παίρνω το παρακάτω
 11. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Μάλλον δεν έγινε κατανοητό το πρόβλημά μου. Τον δίσκο που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο MBP τον έκανε erase και άχισα να παίρνω backup του καινούργιου MBP (στον άδειο πλέον δίσκο). Για κάνα μήνα η όλη λειτουργία γινόταν απροβλημάτιστα. Ύστερα άρχισε να μου βγάζει τα παραπάνω περί χώρου και ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει το backup κλπ, ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο δίσκος έχει ακόμα free space.
 12. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Όχι, τον είχα κάνει erase τον δίσκο πριν τον χρησιμοποιήσω στο καινούργιο MBP. Επίσης για ένα μήνα δούλευε κανονικά. Μετά άρχισε να βγάζει τα παραπάνω.
 13. soiramk

  Πρόβλημα με Time Machine

  Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση... Αν τα καταφέρεις ενημέρωσε και μένα
 14. Έχει πάρει κάποι@ πρόσφατα από bookdepository; Θα σταλούν από UK όπως καταλαβαίνω, 2 βιβλία αξίας κάτω από €20 (με εκπτωτικό κουπόνι). Στο παρελθόν δεν είχα κανένα θέμα με το εν λόγω site, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα (;)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.