Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Pyxeno

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Pyxeno

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Απλά για να γίνω λίγο πιο ξεκάθαρος, στόχος μου δεν είναι να βγάλω κανέναν έξω από κανένα σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγός που θέλω να το κουβεντιάσω και βάζω στην εξίσωση και οικόπεδο κτλ.,. Θέλω να βρω μια λύση που να μείνει ο θείος μου στο σπίτι χωρίς όμως να υποχρεωθω να του το χαρίσω ή να το πληρώνω εγώ κάθε χρόνο (τα έξοδα του ΕΝΦΙΑ όλα αυτά τα χρόνια κοντεύουν τα 3 χιλιάρικα πλέον). Κ επειδή έχω εκδηλώσει αυτή την πρόθεση, αποφεύγει να το κουβεντιάσει, φαντάζομαι για να κερδίσει χρόνο και χρήματα όσο μπορεί.
 2. Καταρχήν να πω οτι είμαι νέος στο site και η άμεση ανταπόκριση με έχει ξαφνιάσει και σας ευχαριστώ. Για να συμπληρώσω σε αυτά που γράφω , ο παππούς έχει αφήσει και στον θείο μου κάποια χρήματα και κάποιο οικόπεδο με τα οποία θα μπορούσε να αγοράσει το σπίτι το οποίο μένει από μένα. Του είχα πει λοιπόν οτι από κοντα οτι πρέπει να κουβεντιάσουμε με ποιόν τρόπο θα πρέπει να τακτοποιήσουμε το θέμα και είχα αναφερθεί και στο οικόπεδο αλλά μου ζήτησε να αναβαλλουμε την συζήτηση. Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες όποτε αναφέρομαι στο θέμα βρίσκει κάποια δικαιολογία για να κλείσει το τηλέφωνο.
 3. Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι: Ήμουνα ψιλός κύριος σε σπίτι που επικαρπωτής ήταν ο παππούς μου. Ως ψιλός κύριος και επειδή ο παππούς μου ήταν προχωρημένης ηλικίας πλήρωνα κάμποσα χρόνια σχεδόν όλο τον ΕΝΦΙΑ. Ο παππούς μου έμενε μαζι με τον θείο μου (και γιο του) και την γυναίκα του. Χάσαμε τον παππού πριν από 8 μήνες. Πλέον έχω την κυριότητα του σπιτιού και προσπάθησα να κάνω μια κουβέντα με τον θείο μου όταν πήγα Ελλάδα (μένω εξωτερικό) αλλά δείχνει να το αποφεύγει. Έχω πάρει τηλέφωνα μετά αλλά και πάλι δεν βλέπω ανταπόκριση. Από την πλευρά μου και εγω στο εξωτερικό μένω
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.