Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

VChris

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  854
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.028 Excellent

Σχετικά με VChris

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1976

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.695 προβολές προφίλ
 1. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ, για αρχή. Μετά από χρόνια ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα όσο αφορά την διείσδυση των ARM σε desktop και servers και εκεί να υπάρχει μεγάλο όφελος για την Google.
 2. Περίεργο. Αντί για Qualcomm, επιλέγει να φτιάξει custom επεξεργαστές με την Samsung που παρατάει τους δικούς της επεξεργαστές για χάρη των Qualcomm😁
 3. Αυτό οφείλεται στους ίδιους κατασκευαστές και στην τιμολογιακή τους πολιτική. Πρακτικά, ανακοινώνουν $300 λιανική στις ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη το πουλάνε τόσο χονδρική (σε περιπτώσεις παίζει και με αναγωγή 1 προς 1, δηλαδή 300€). Βάλε επάνω σε αυτό το κέρδος χονδρικής, το κέρδος της λιανικής και τον ΦΠΑ και πήρες την λιανική τιμή Ελλάδας.
 4. το ίδιο (με το μέγεθος) ισχύει και για τις θερμοκρασίες. Το peak είναι πρακτικά το ίδιο, χοντρικά, γιατί οι κατασκευαστές ορίζουν την συχνότητα του chip σύμφωνα με την θερμοκρασία που επιθυμούν να αναπτύσσει (πολύ απλοϊκά όλα αυτά, γιατί λαμβάνονται πολλοί παράγοντες ακόμη υπόψην, όπως κατανάλωση, ανταγωνισμός, σύστημα ψύξης κλπ).
 5. Ταχύτητα και φυσικό μέγεθος, όταν μιλάμε για διαφορετικές γενιές επεξεργαστών, δεν πάνε μαζί, φίλε μου.
 6. Και στις κονσόλες, Microsoft και Sony την δευτεράντζα AMD επέλεξαν πριν χρόνια... Προφανώς η Google κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, ή μήπως όχι? Κάποιος να στείλει link του thread στον CEO της Google ρε παιδιά, να προλάβει, μην κάνει βλακεία ο άνθρωπος.
 7. Υποθέτω ότι η είδηση ανέβηκε επειδή τα παιδιά του insomnia ήθελαν ακόμη μια επιβεβαίωση για το αν οι users διαβάζουν και την είδηση ή μένουν μόνο στον τίτλο😁
 8. Θέμα χρόνου είναι να το καταφέρει και αυτό. Αλλαγές τέτοιου τύπου έρχονται πιο σιγά στην αγορά (δεν αρκεί απλά να έχεις καλό προϊόν σε καλή τιμή). Οι κατασκευαστές laptop θα χαρούν να έχουν ανταγωνιστή απέναντι στην Intel, γιατί πετυχαίνουν καλύτερες τιμές, ενώ με το μονοπώλιο που υπήρχε έως τώρα (λόγω απουσίας της AMD)... απλά σφάζονταν μεταξύ τους στα πόδια της Intel.
 9. Έτσι είναι φίλε. Κι εγώ περιμένω χρόνια τώρα να βγάλει CPU η Hondara να σωθώ!
 10. Ποια έκδοση απ' όλες? Την +, ++, +++, ++++ ή την +++++++++++++++++++?😁
 11. Ενώ η δική μας, που σουρώνεις, σκοτώνεις 2-3 με το αυτοκίνητο, παρουσιάζεσαι στην αστυνομία μερικές μέρες μετά μέσα στις τύψεις και εν τέλει μετά από μερικά χρόνια γίνεται το δικαστήριο το οποίο σε δικάζει μεν δεν μπαίνεις φυλακή δε, είναι πιο σοβαρή. Η Apple δικάστηκε που σημαίνει ότι έκανε κάτι που κρίθηκε παράνομο. Όσες δικαιολογίες και να λέτε, το γεγονός δεν αλλάζει. Είναι ένοχη.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.