Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Rebel21

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.211
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

409 Excellent

Σχετικά με Rebel21

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το direct storage έχει ενεργοποιηθεί στις εκδόσεις που κυκλοφορούν;Έχει ανακοινωθεί κάποιο παιχνίδι πού να το υποστηρίζει; Πολύ σημαντική προσθήκη,πού όταν δουλέψει,τα Windows 11 θα είναι μονόδρομος για τούς gamers. Αν και έχει ανακοινωθεί μερική υποστήριξη και από τα δεκάρια.
 2. Rebel21

  The Ascent [PC]

  Το μόνο πού βοήθησε στην δική μου περίπτωση, στα shutters και τα slowdowns , ήταν αυτή η ρύθμιση που βρήκα στο reddit. Με χρήση dx12. Click on the Windows Start Menu and search for Exploit Protection Click on the Program Settings tab Click + Add Program to Customize Select Exact File Path Navigate to \steamapps\common\The Ascent\TheAscent\Binaries\Win64\ and select TheAscent-Win64-Shipping.exe In the window that appears scroll down to Control Flow Guard Check in Override System Settings, turn the setting off, then click Apply.
 3. Πολύ πιθανό να ονομάζονται windows 11. Στο logo του παραθύρου λείπει η οριζόντια γραμμή από την σκιά. Το event έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11.
 4. Rebel21

  Επιλογή SSD

  Έχει κάποιος γνώμη για την σειρά exceria nvme's ,της Toshiba;
 5. Rebel21

  AMD Catalyst Drivers

  Κλασικό πρόβλημα του nod32.Στις ρυθμίσεις της amd ,στην καρτέλα general ,απενεργοποιείς τα upgrade advisor και advertisement. Για κάποιο λόγο τα βλέπει ώς ύποπτα. Πίστευα ότι θα το είχαν διορθώσει μετά από τόσους μήνες. Είναι θέμα της eset.
 6. Rebel21

  Yuzu Emulator

  Η συγκεκριμένη κάρτα αποδίδει πολύ καλύτερα σε vulkan. Τα σημεία που είχα και εγώ πρόβλημα ήταν στο σημείο που ανέφερες και αργότερα κάποια artifacts στο νερό και κάποια slowdowns σε περιοχές με πολλά χόρτα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι τρέχει άψογα μέχρι και το τέλος. Έχει αρκετά θέματα το mario kart σε yuzu. Παίξε καλύτερα σε cemu.Ειναι το ίδιο παιχνίδι και παίζει άψογα.
 7. Rebel21

  Cyberpunk 2077 -tecnhical issues/benchmarks-

  Σε εσένα θα κάνει ακόμα περισσότερο. Υπάρχει και low preset να επιλέξεις καθώς και μερικές επιλογές που βοηθάνε gpu παλαιότερης γενιάς όπως η δική σού. Πχ disable async compute. Απλά από low preset και κάτω το παιχνίδι γίνεται αγνώριστο. Μην έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 8. Rebel21

  Cyberpunk 2077 -tecnhical issues/benchmarks-

  Μετά από προσωπική δοκιμή του mod από nexus θέλω να ενημερώσω ότι όντως δουλεύει και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Από 1080p ultra με 50 fps και σπασίματα γενικά, πλέον παίζει σταθερά 60 στα 1080p . Μπορώ πλέον να πάω σε 2k με την αρχική συμπεριφορά που είχα πριν στα 1080p,αλλά δεν αξίζει. Οι διαφορές είναι αμελητέες σε επίπεδο γραφικών. Χρησιμοποίησα την επιλογή optimal settings στο tool σε σύστημα με 2700x/rx5700/16gb ram.
 9. Είναι προτιμότερο να κατεβάσετε το εξαιρετικό freeware bcuninstaller στην τελευταία έκδοση του, παρά το revo τής προσφοράς που είναι τριετίας.
 10. Rebel21

  PlayStation 5 Topic v2

  Γνωρίζει κανείς την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής, αν γίνει pre-order σήμερα; Υπάρχει ενημέρωση από τα καταστήματα ή αγοράζουμε και περιμένουμε; Ενδιαφέρομαι για την έκδοση digital, υποθέτω ότι η ζήτηση θα είναι μικρότερη από την bd έκδοση.
 11. Η προωθητική ενέργεια της Samsung είναι όφελος 200 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι λάθος αφού έπρεπε να είναι 1039-200,που είναι και η τιμή στις υπόλοιπες μεγάλες αλυσίδες. Το σύστημα του κοτσόβολου αφαιρεί την έκπτωση 2 φορές.
 12. Γνωρίζει κάποιος την σχέση που έχουν οι εταιρείες midea-toshiba-carrier; Η Toshiba home appliances ανήκει στην midea από το 2016,επίσης Toshiba-carrier παρουσιάζονται σαν μία εταιρία. Τα κλιματιστικά της carrier είναι όλα φασόν midea; Η midea χρησιμοποιεί συμπιεστές τρίτων ή δικής της κατασκευής ;
 13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι είδα η τελευταία σειρά Aurora δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την midea. Συνολικά η τριάδα που ανέφερα φαίνεται μία από τις ποιο ολοκληρωμένες μεχρι τα 450 ευρώ. Το bosch ίσως έχει ένα κλικ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τηλεχειριστηρίου.
 14. Γνωρίζει κανείς σε ποιο φασόν midea αντιστοιχούν τα inventor aria (φετινό μοντέλο), carrier coastal και bosch series 6 ; Και τα τρία φαίνονται να είναι ακριβώς η ίδια μονάδα. Ίσως το midea mission 2;
 15. Εγώ κοιτούσα κυρίως αυτό. https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198495-inventor-p9vi32-12wf-passion-eco Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.