Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

thanasis567

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  9
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με thanasis567

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/01/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα σας, γνωρίζετε αν υπάρχει διαφορά μεταξύ της σειράς Fujitsu ASYG KMTA (η οποία δε βγαίνει πια σε λίγα btu) με τη σειρά KMCC (που το αντικατέστησε) και το KMTB (Mediamarkt). Από τις τεχνικές προδιαγραφές δε φαίνεται να υπάρχει κάποια, εκτός από το ότι το ΚΜCC δεν έχει πιστοποίηση eurovent και ίσως να διαφέρει η χώρα προέλευσης. Ευχαριστώ πολύ!
 2. Καλησπέρα σας, μία θεωρητική ερώτηση, η απόδοση και η κατανάλωση 2 κλιματιστικών 12.000btu που δουλεύουν μαζί, είναι η ίδια με αυτή ενός των 24.000btu ; Ευχαριστώ πολύ!
 3. Αγαπητέ mclein² καλησπέρα, θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η πόρτα ήρθε με 5 κλειδιά όπως είχαν πει και ανοίγει ακόμα και αν υπάρχει κλειδί από μέσα. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια.
 4. Αγαπητοί mclein² και swayback Σας επισυνάπτω το φυλλάδιο που μόλις μου έστειλαν. move.pdf
 5. Μίλησα μαζί τους και δυστυχώς δεν έχουν τον condor, λένε ότι αυτός είναι ο πιο καινούργιος. Για τον move σε σύγκριση με τον rs3s λέτε όχι; Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
 6. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο άμεση και πληροφοριακή απάντηση. Σύμφωνα με τη μοναδική πηγή που βρήκα στο internet για το μοντέλο move (https://www.lasm.co.uk/2019/01/21/almost-tried-tested-mc-modular-cylinders/), αυτό θεωρητικά είναι, απ' ότι καταλαβαίνω, καλύτερο και από το condor : "Condor (a smack for anyone that says Ahhhhh Condorrrr with a silly look on their face) – a higher security version. Same protection, more differs – up to 5 million – and better security. Also available in nickel, brass and black. And finally the cream of the crop: Move – 9 million differs p
 7. Καλησπέρα σας, επειδή δε κατάφερα να βρω πληροφορίες στο forum για τον κύλινδρο M&C move που μου προτείνουν απο την golden doors, τον γνωρίζετε ή να παω στον cisa RS3 που είναι στα ίδια χρήματα. Σας ευχαριστώ πολύ!
 8. thanasis567

  Dell U2311h 208€

  Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια και τον κόπο σας
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.