Προς το περιεχόμενο

ppkstat

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  131
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

83 Excellent

Σχετικά με ppkstat

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Και εγώ έτσι. Μου πήρε 25 μέρες και τελικά πήρα zotac του χιλιάρικου στις 5 η ώρα το πρωί 🤣Δεν υπήρχε άλλη εναλακτική και δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.
 2. Λοιπόν το πέρασα και εγώ στο σύστημα της υπογραφής, κυρίως για να διορθώσει κάτι bugs (που τελικα το έκανε). Δεν βλέπω whea με 1900if μέχρι στιγμής. Του έχω κάνει benching, stress, tm5, gaming ότι μπορούσα να κάνω αλλά δεν έχει βγάλει κάτι. Μάλιστα για να βεβαιωθώ ότι είναι ολα οκ με το hwinfo σέταρα ένα φίλτρο στον event manager για whea αλλά ούτε εκεί έχει κάτι. Βασικά ότι και να έχω κάνει στο σύστημα μου ποτε δεν είχα whea. To CB20 είναι πάνω-κάτω στα ίδια με το προηγούμενο bios. Το μόνο που παρατήρησα ότι άλλαξε και δεν είμαι σίγουρος γιατί είναι ότι τώρα έχω 2ns latency παραπάνω στ
 3. Η λογική απάντηση είναι ότι η αγορά είναι σε αισχρή κατάσταση, μην πάρεις τίποτα και περίμενε. Είναι κατα την γνώμη μου όμως επικίνδυνη καθώς δεν υπάρχει καθόλου σαν δεδομένο το πότε θα αλλάξει η κατάσταση. Καθόλου όμως. Το τι παπάντζες έχουν ακουστεί δεν περιγράφονται με την πιο αστεία νομίζω της asus ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα απο Φεβρουάριο. Σοβαρά τώρα όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Το parts alert όσο προχωράει ο καιρός στεγνώνει (πολύ κακό σημάδι) και η EVGA EU ενώ κάτι έδινε, σύμφωνα με τα forums της έχει να παρατηρηθεί οποιαδήποτε
 4. Ναι έχω φτιάξει ένα πρόχειρο για το αρχικό testing 4 ώρες την έχω την κάρτα.
 5. Είπαμε είναι αισχρή, αυτό δεν αλλάζει. Το γνώριζα και την πήρα μόνο και μόνο γιατί μπορώ να την βάλω σε νερό εντός εγγύησης. Αν μπορούσα κανονικά καμία evga θα έπαιρνα όπως έκανα όλα τα τελευταία χρόνια. Επίσης πολύ βασικό την πήρα γιατί βρέθηκε (amazon/parts alert).
 6. Με αρκετά κακό airflow 77C, fans 95%, 22 ambient. H ψύξη είναι απλά αισχρή και ο θόρυβος απάλευτος. Αλλά τίποτα που δεν λύνεται με νερό.
 7. Δεν βλέπω την ώρα να το ξηλώσω όπως είναι και να βάλω waterblock 🤣.
 8. Επιτέλους, ανοίκω πλέον στην elite ομάδα ανθρώπων που κατάφεραν να δώσουν στον πέτσινο 1 χιλιάρικο για μια καγκουριά.
 9. Σκέφτομαι και εγώ να το περάσω κυρίως γιατί λύνει τα προβλήματα με το usb στην strix b550-e που έχω. Διαβάζω στα forums της asus ότι όντως υπάρχουν θέματα με τις μνήμες και μάλιστα ένας είχε και πρόβλημα με το pbo. Aν κάποιος κάνει καμμιά δοκιμή ας πεί. Σε κάτω απο 1900 if τι κάνει (και εγώ εκεί το έχω τώρα)?
 10. Δεν έχω δει να δίνουν κάπου αλλού όχι. Το νούμερο που ανέφερα είναι επιβεβαιωμένο από την ίδια την εταιρία και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε φυσικά το πόσο το επηρεάζεται από τα yields. Αλλά δεν γίνεται να μην το επηρεάζει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δεν γίνεται μια πελατοκεντρική εταιρία (σε σχέση με άλλες εννοώ) και με άριστες σχέσεις με την nvidia να έχει να δώσει 20 κάρτες σε όλη την Αμερική και να μην υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την παραγωγή. Προφανώς δίνει και σε καταστήματα κτλπ, επειδή υπάρχουν και συμβόλαια, αλλά το νούμερο είναι τόσο μικρό που πλέον βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Οι ά
 11. Tην συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε ο πέτσινος δίνει στην κολλητή του εταιρία (EVGA US) περίπου 20 πυρήνες 3080 την εβδομάδα. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είναι ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν τα οποία προφανώς και σχετίζονται με την παραγωγή.
 12. Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνει η φίλη μου ένα laptop για light photography work, κυρίως photoshop και Lightroom. Δεν θα είναι το βασικό σύστημα και δεν θα κάνει βαριά δουλειά. Υπάρχει κάποια πρόταση με κάποιο σχετικά καλό IPS panel και με σχετικά καλό factory calibration? Τιμή μέχρι 1300 περίπου.
 13. Ρε παιδιά κάτι μου συμβαίνει με το TM5 και δεν ξέρω τι είναι. 2 φορές από τις πολλές που το έχω τρέξει κάνει κάτι περίεργο. Απελευθερώνει όλη την ram, τα τετραγωνάκια σταματάνε να είναι μπλε (δηλαδή είναι όλα γκρι) αλλά αυτό μένει ανοιχτό και ο timer τρέχει χωρίς να κάνει τίποτα. Αν δεν το κλείσω δεν αλλάζει κάτι. 2 φορές που συνέβει το έκλεισα και το ξαναέτρεξα αμέσως με 10 κύκλους και δεν είχε θέμα. Κανένα error και καμία αστάθεια. Ξέρει κανείς τι είναι γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει?
 14. Ε όχι και τόσο κυριλέ...
 15. To έχω γράψει και πιο πάνω, EVGA RTX3080 Black.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.