Προς το περιεχόμενο

summit1_1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  145
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

22 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ summit1_1

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 30/04/1985

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.075 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα, έχω τον Toyotomi TDE-16DTI και τον είχα δανείσει μέχρι να αγοράσει γνωστός μου αφυγραντήρα γιατί είχε πολύ θέμα στο σπίτι. Του πρότεινα ένα πιο δυνατό μοντέλο γιατί δούλευε υπερωρίες ο toyotomi στον χώρο του και πήρε τον kullhaus qualis 20l. Δυστυχώς είναι πάρα πολύ πιο θορυβώδης στον συμπιεστή απο τον toyotomi και δεν φαίνεται να είναι θέμα συντονισμού ή κάτι άλλο. Έχει κανείς άποψη για αυτούς του αφυγραντήρες, πέσαμε σε ελαττωματικό kullhaus ή όντως κανει τόσο θόρυβο ο συμπιεστής; Ευχαριστώ!
 2. Δηλώνω ενδιαφέρον για την κιθάρα, ευχαριστώ.
 3. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι χάνει γρήγορα την μπαταρία όταν δεν είναι στο ρεύμα, και το έχεις κλειστό. Είναι γνωστό πρόβλημα σε κάποια lenovo και παρόλο το διάβασμα σε φόρουμ δεν έχω βρει λύση.
 4. Καλησπέρα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ το ipod για την ανηψιά αν τυχόν μπει σε κλήρωση! Ευχαριστώ
 5. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εδώ τον @tigergreg για το πάνελ οθόνης laptop που μου έδωσε. Μόλις βρω χρόνο θα δοκιμάσω εάν είναι συμβατό με το laptop μου και εάν όχι θα το ξανά χαρίσω εδώ. Γρήγορη ευχαριστώ και χάρηκα για την γνωριμία.
 6. Καλησπέρα ο επεξεργαστής είναι ακόμα διαθέσιμος εάν κάποιος ενδιαφέρεται.
 7. Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba satellite L500-12p με σπασμένη οθόνη, εάν κάποιο μπορεί να έχει κοινό πάνελ οθόνης θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ!
 8. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το note 4, έχω στείλει και pm.
 9. Έχω το παλιό μοντέλο 16dti. Η μικρή σκάλα στο ανεμιστήρα ρίχνει λίγο τον θόρυβο ναι όχι τεράστια διάφορα, παλιά το είχα στην μικρή σκάλα, πλέον μόνιμα στη μεγάλη καθώς η κατανάλωση είναι ίδια και η απόδοση πέφτει όσο πιο αργά πάει ο ανεμιστήρας. Θεωρώ πως αξίζει να είναι στην μικρή σκάλα μόνο μέσα σε υπνοδωμάτιο. Αν αγόραζα σήμερα αφυγραντήρα μάλλον θα αγόραζα τον https://www.skroutz.gr/s/16121799/Kullhaus-Qualis-20L-Ion.html γιατί διαβάζω είναι πολύ αθόρυβος, και λόγο ότι είναι για πιο πολλά λίτρα και τετραγωνικά, θα δουλεύει ελπίζω λιγότερες ώρες.
 10. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για οθόνη λαπτοπ εάν κάνει για το δικό μου που έχει σπάσει.
 11. Χαρίζεται ο επεξεργαστής Intel celeron d341 socket 775 στα 2.93ghz
 12. Πραγματικά απορίας άξιο γιατί αναφέρει διπλάσια κατανάλωση ακόμα και στο site της η toyotomi. Εκτός εάν θέλει να το παρουσιάσει έως ισχύ... Δεν βγάζω νόημα
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.