Προς το περιεχόμενο

xbyte1024

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  193
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

26 Excellent

Σχετικά με xbyte1024

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/09/1984

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Μόλις δοκίμασα το Cantor. Είναι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνω (και πιθανό να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, μόλις μάθω τα χούγια του). Δεν καταλαβαίνω ακόμα π.χ. σε τι εξυπηρετεί το να χωρίζει τις πράξεις σε entrys. Αλλά θα το ψάξω και απ'οτι βλέπω πρέπει να έχει αρκετές επιλογές για να το φέρω στα μέτρα μου. Πάνω απ'όλα έχει απλό interface.
 2. Το Qalculate μιάζει με αυτό που ψάχνω αλλά είναι διαφορετικό. Δε μπορεί να έχει πράξεις και σχόλια μαζί.
 3. Τελευταία φορά που το δοκίμασα είχε κάποια προβλήματα, αλλά θα το ξαναδοκιμάσω! Δεν έχω δοκιμάσει το winetricks.
 4. Εντάξει δεν το ψάχνω και κάθε μέρα Αλλά θα με βόλεψε πολύ σε windows που το είχα και από καιρό σε καιρό μου λείπει και το ξαναψάχνω!
 5. Βρήκα κάτι που παίζει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, αλλά είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και λόγο bug δεν τρέχει στο μηχάνημα μου. Βέβαια η ανάπτυξη του συνεχίζεται οπότε ελπίζω. Φαίνεται να τρέχει μόνο σε linux με καινούρια έκδοση GTK Site: http://parnold-x.github.io/nasc/
 6. Υπάρχουν βέβαια και διαφωνίες σχετικά με την εγγυρώτητα της είδησης: http://osarena.net/latest-articles/ta-klemmena-passwords-tou-gmail-ke-i-isteriki-parapliroforisi.html
 7. Πρώτον καμία σχέση με desktop! Είναι άλλο ένα laptop/tablet. Έχει τα καλά του, άλλα το touch-pad πάνω από το πληκτρολόγιο μου φαίνεται άχρηστο. Επιπλέον το σποτάκι στο βίντεο είναι τραγικό.
 8. el97639 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι σωστά κατάλαβες. Τα PC θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ανοιχτά, και ο κάθε φάκελος να είναι ίδιος σε όλους. Βέβαια είναι ένας ακόμη τρόπος να στίσεις το δικό σου cloud server Σε περίπτωση που δε θες να εμπιστευτείς τα δεδομένα σου σε υπηρεσίες όπως το Dropbox.
 9. Είδα το βίντεο (2 φορές το σημείο που αναφέρεις) και δεν είμαι και πάλι σίγουρος τι εννοείς με το “fail του concept ...”. Πιστεύω όμως ότι δεν έλαβες υπόψη το 2:40-2:50.
 10. Πάντως εφόσον οι εφαρμογές του FirefoxOS είναι σε HTML5, θα μπορούν να τρέξουν σε οποιοδήποτε smartphone με ενημερωμένο browser. Επομένως είναι μάλλον καλή ιδέα για ένα developer να εξοικειωθεί σε προγραμματισμό για FirefoxOS. Ακόμα και αν δεν πετύχει και πολύ, οι εφαρμογές του, δε θα πάν χαμένες!
 11. Έχει καλές προσθήκες αν και θεωρώ ότι το κύριο μέλημα θα έπρεπε να είναι αυτό τον καιρώ η πλήρης ενσωμάτωση HTML5. Το θέμα με τον αριθμό και τον κύκλο εκδόσεων είναι ενοχλητικό γιατι γίνετε ΜΟΝΟ για λόγους μάρκετινγκ. Παλιά μια χαρά βγάζανε καινούρια έκδοση κάθε φορά που είχαν κάτι να προσθέσουν, άσχετα αν πέρασε το τρίμηνο ή όχι. Γιατί έπρεπε να ακολουθήσουν την ανούσια κίνηση του Chrome. Όπως και νά'χει δεν είναι πρόβλημα η δυσλειτουργία, είναι απλά χαζό σαν κίνηση.
 12. Για pitare bay και Creative Commons είναι η αλήθεια, περίμενα και ένα πιο ανοιχτό πρότυπο συμπίεσης όπως το theora.
 13. Σόρυ κιόλας αλλά δε μου φαίνεται να φταίει ο Ballmer! Με τον πορτάκια δηλαδή η MS ήταν όλα ανοιχτά? Είναι πάγια πολιτική της MS να μένει κλειστή και απλά τώρα που τα βρίσκει σκούρα μπορεί να βάλει νερό στο κρασί της.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.