Προς το περιεχόμενο

kpartsi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.117
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με kpartsi

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1973

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Ιστοσελίδα

 • Skype
  kpartsi
 1. kpartsi

  Σκακιστες ινσομνιακς?

  Αυτα παθαινει οποιος ειναι συγκεντρωμενος στην επιθεση και παραμελει την αμυνα. Στο τελος ο eco με κερδισε με ακριβως τον ιδιο τροπο που προσπαθουσα να τον κερδισω.
 2. kpartsi

  Σκακιστες ινσομνιακς?

  Αν υπάρχει ελεύθερη θέση θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο τουρνουά. username -> kpartsi
 3. Μία από τα ίδια! Μετά από χρόνια χρήσης quicksilver, δεν μπορώ τίποτα άλλο! Κι όλα ανοίγουν αστραπιαία!!!!
 4. kpartsi

  Ιpad3 ή Macbook air;

  Το iPad έχει πολλούς περιορισμούς και χρειάζεται οπωσδήποτε έναν υπολογιστή να το υποστηρίζει! +1 για MBA!
 5. kpartsi

  Από Windows σε MacOs X - απορίες

  Όταν μιλούσα για λάθος κωδικοποίηση, αυτό ακριβώς που περιγράφεις εννοούσα. Η μόνη λύση είναι να ανοίξεις τα αρχεία σου σε περιβάλλον Windows και να τους αλλάξεις την κωδικοποίηση.
 6. kpartsi

  Από Windows σε MacOs X - απορίες

  Διάλεξα αυτά τα δύο που δεν απαντήθηκαν προηγουμένως... - Δεν ξέρω γιατί έχεις πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, ποτέ δεν είχα οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν δούλεψα (από browser, textedit, iWork, MS Office, OpenOffice, LaTex κτλ...). Κάτι παίζει στις ρυθμίσεις σου... ή τα αρχεία που προσπαθείς να ανοίξεις έχουν λάθος κωδικοποίηση. - Υποστηρίζει επιλογή προγραμμάτων που φορτώνουν κατά την εκκίνηση System Preferences -> Users & Groups -> Login Items
 7. kpartsi

  προβλημα με macbook

  Και το δικό μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα! Επίσης, όταν το έκλεινα με συνδεδεμένα τα ακουστικά, στην επόμενη εκκίνηση χωρίς ακουστικά ο ήχος ήταν μπλοκαρισμένος. Έπρεπε να βάλω τα ακουστικά και να τα ξαναβγάλω ώστε να επιστρέψει ο ήχος στα ηχεία του φορητού! Στη δική μου περίπτωση ήταν τελικά θέμα λειτουργικού (10.7.2) γιατί μετά το upgrade σε 10.7.3 δεν μου το ξαναπαρουσίασε!!!!!
 8. kpartsi

  USB Sticks + Greek fonts

  Το usb hub που σου δουλεύει το stickάκι είναι αυτοτροφοδοτούμενο (έχει ξεχωριστή πρίζα για ρεύμα); Το θέμα με τις θύρες usb είναι πως με τη χρήση φθείρονται και σιγά-σιγά πέφτει η ικανότητά τους να τροφοδοτούν με ρεύμα τις συσκευές που συνδέουμε... Πιθανόν το stickάκι να χρειάζεται ισχυρότερη τροφοδοσία ρεύματος για να δουλέψει από αυτή που μπορεί να του παρέχει η θύρα usb του iMac. Για το άλλο θέμα, βλέπω ότι ποστάρεις μόνο το αρχείο stoxos.txt. Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται στην κωδικοποίηση του συγκεκριμένου αρχείου και όχι γενικά στα greek fonts του υπολογιστή.
 9. kpartsi

  Ελληνική ορθογραφία σε Chrome

  Εγώ τον έχω εγκατεστημένο (έκδοση 18, αγγλική) και μου δίνει το ίδιο παράθυρο με το δικό σου screenshot, χωρίς επιλογή για ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.
 10. kpartsi

  Windows σε apple υπολογιστές

  Το bootcamp, πριν κάνει partition στο δίσκο για την εγκατάσταση των Windows, ζητάει να κατεβάσει τα drivers και να τα κάψει σε δισκάκι. Σε σχέση με τα dvd εγκατάστασης των λειτουργικών, το dvd του Snow Leopard κατοχής μου δεν περιείχε τα drivers bootcamp, ενώ το αντίστοιχο του Leopard* τα είχε. edit. *που συνόδευε τον υπολογιστή όταν αγοράστηκε
 11. kpartsi

  Macbook Pro 15.4 2008 later LION

  Σε MBP 15,4 late 08 έχω εγκαταστήσει 8GB Ram της Crucial και δουλεύει μια χαρά! Όντως υπήρχε αρχικά το όριο των 4GB Ram όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο υπολογιστής, αλλά αργότερα με EFI update αναβαθμίστηκε η συμβατότητα στα 8GB. Στο site της Crucial, επειδή δεν με άφηνε να παραγγείλω 4άρα μνήμη για το μοντέλο μου (είχε ως μοναδικό configuration το 2x2GB), παρήγγειλα με βάση το μοντέλο early 2009.
 12. kpartsi

  Διαθέσιμος ο Mozilla Firefox 11

  Από την 10 έκδοση, σε Mac σύστημα, ο FF είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Chrome! Οι εντυπώσεις μου από τον FF 11, μέχρι στιγμής, πολύ θετικές! Ο Chrome έχει μείνει πίσω και το chrome web store δεν τον σώνει!
 13. Τον άλλο δίσκο θα τον χρησιμοποιείς για αποθήκευση αρχείων, δεν έχει νόημα να υπάρχει κι εκεί το λειτουργικό. Θα είναι άχρηστο και θα πιάνει χώρο! Σβήσιμο!
 14. Όταν θα κάνει εγκατάσταση του λειτουργικού, θα διαλέξει τον ssd. Και η εκκίνηση του υπολογιστή θα γίνεται αυτόματα από εκεί. Όσο για τις εφαρμογές, αφού η εγκατάσταση θα γίνει στον ssd, εκεί θα βρίσκεται και μετά ο φάκελος Applications. Γενικά, θα έχει πάντα την επιλογή σε ποιο από τους δύο σκληρούς θα χρησιμοποιήσει για εγκατάσταση εφαρμογής ή αποθήκευση αρχείου. Όλα αυτά, και πολλά περισσότερα, αναλύονται ευρέως σε αυτό το thread http://www.insomnia.gr/topic/399699-macbook-pro-ssd-in-superdrive-out/
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.