Προς το περιεχόμενο

abdulah

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  275
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

235 Excellent

Σχετικά με abdulah

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1913

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αν πάρετε 6 λίτρα από γερμανία, μπορείτε να εισάγετε το κουπόνι RESIN13035 για -35$. Η τελική βγαίνει στα 14.4€ το λίτρο! Απίστευτη τιμή!
 2. δε με χάλασε καθόλου. όπως το πάνε, θα προλάβουν τα παιδιά να τελειώσουν το νηπιαγωγείο και να πάνε στρατό, οπότε θα μπορώ κι εγώ να παίξω με την ησυχία μου. Win Win.
 3. παίζει σε όλους τους παρόχους; μπορεί να γίνει bridge με router χωρίς πολλά πολλά (δηλαδή να πρέπει να πειράξεις firmware, όχι απλή ρύθμιση)
 4. Μια χοντρή κοντή ξυλόβιδα έβαλα, που έκανε την τρύπα μόνη της. Μια χαρά έπιασε, δεν τη βάζω βγάζω συνέχεια. Αν δεν κάνω λάθος, το τραπεζάκι πάνω παίζει να είναι φτιαγμένο από συμπιεσμένο χαρτί!
 5. Έχω το ίδιο enclosure και δεν μου τρέμει κάτι. Το κάτω τραπεζάκι έχει 10εκ πόδια βέβαια. Αν έχεις πειράξει firmware, ενεργοποίησε το s curve acceleration και το junction deviation, βοηθάνε. Εγώ βίδωσα τον εκτυπωτή στο τραπέζι με ένα γωνιακό bracket για αλουμίνια, επειδή πάνω από τα 80mm/s κουνιότανε. Έκτοτε όλα καλά. Επίσης έχω βάλει dampers στα μοτέρ, και είδα διαφορά στον ήχο και τη δόνηση. Τέλος, δες αυτό για καλή ηχομόνωση
 6. πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείς να μου πεις τί χρησιμοποίησες ακριβώς για το βάψιμο; Θέλω να κάνω κάτι ακριβώς έτσι, αλλά δεν έχω ξαναβάψει εκτύπωση.
 7. abdulah

  Smart Home

  To home assistant δεν είναι υποχρεωτικό να μπει μόνο του. Μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά στο raspbian και να λειτουργούν τα πάντα. Είναι εξαιρετικά απλό 2-3 εντολές από τη γραμμή https://www.home-assistant.io/docs/installation/armbian/
 8. abdulah

  Smart Home

  Μιας κι είναι γιορτές, λέω να ζητήσω πολλά. Άγιε βασίλη, μπορώ με ένα rpi 4 2gb να: έχω home assistant κατεβάζω torrents παίζω ταινίες στο kodi παιζω κανενα emulator Δε θα κατεβάζω ταυτόχρονα ενώ βλέπω ταινίες ή παίζω games. Τι λέτε; Γίνεται; Κι αν ναι, πώς; Δε θέλω λεπτομέρειες, χοντρικά μόνο τι είναι καλύτερο να στήσω.
 9. abdulah

  Smart Home

  Το bitzwolf zigbee hub παίζει καλά με HA;
 10. abdulah

  Smart Home

  Ερωτώ το αυτό, και επαυξάνω Έχουμε καλές και budget προτάσεις για αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας με μέγιστη συμβατότητα με google ass/ifttt/ha ;
 11. abdulah

  Smart Home

  φαντάζομαι έχει αναλυθεί ήδη, θέλω να κάνω κάτι μάλλον απλό. Τα βασικά φώτα του σαλονιού μου θέλω να είναι dimmable αλλά και διαχειρίσιμα με google ass. (και με application αν γίνεται). Αλλά να μπορούν να αναβοσβήσουν από τους διακόπτες τοίχου ακόμα κι αν δεν λειτουργεί ο assist. ή το wifi. Αυτά τα λίγα θέλω, και φυσικά budget λύση με κινεζιές 😎. (καλά, μπορεί και να μην είναι εντελώς απλό τελικά...)
 12. abdulah

  Smart Home

  δεν τα θυμάμαι απ' έξω, αλλά δεν μπορούν όλοι οι υπολογιστές να αναπαραγάγουν 4K HDR. Πρέπει να είναι από i3 και πάνω, αλλά δε θυμάμαι ποιας γενιάς. Σε AMD δε θυμάμαι τι ισχύει. Αν δε σε ενδιαφέρει το HDR, τα πράγματα είναι πιο απλά. υγ. τώρα είδα ότι λες για στριμ, άρα η τηλεόραση θα κάνει την αποκωδικοποίηση; οπότε δεν ισχύουν τα παραπάνω εγώ συνήθως κάνω αναπαραγωγή στο htpc, επειδή οι players της τηλεόρασης δε βγάζουν 24p.
 13. abdulah

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  sorry για το Offtopic, αλλά ήθελα καιρό να ρωτήσω έχω βάλει παιχνίδια που με ενδιαφέρουν στο isthereanydeal. Είμαι καλυμμένος; υπάρχει άλλο, καλύτερο ψαχτήρι; θενξ!
 14. abdulah

  Smart Home

  Που λέτε, πήρα ένα nedis WiFi Smart Universal Remote Control | Infra red. Από το app μπορείς να χειριστείς τις IR συσκευές σου, και είναι συμβατό με alexa, assistant, ifttt. Είδε πολύ εύκολα το κλιματιστικό, tv και ενισχυτή, αλλά δε βγάζω ακρη με το custom προφίλ που θέλω να φτιάξω. Πλήρες manual ούτε για αστείο. To έχει κανένας άλλος; Να αλληλοβοηθηθούμε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.