Προς το περιεχόμενο

NOPSTRIM

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2.359
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

26 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ NOPSTRIM

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 19/09/1988

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Παιδιά καλησπέρα! Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ακούσει πως εάν πάρεις από Banggood μέσω Priority direct mail η από Gearbest μέσω Priority line, δεν περνάς τελωνείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; πρόκειται να κάνω αγορά κινητού κοντά στα 300€ και δεν θέλω να την πατήσω... Να αναφέρω πως μένω Κύπρο τα τελευταία 2 χρόνια και δεν έχω παραγγείλει κάτι αξίας όσο είμαι εδώ. Μίλησα σήμερα με 2 άτομα στο chat του gearbest, ο ένας μου επιβεβαίωσε πως εάν δεν θέλω τελωνείο πρέπει να βάλω priority line ο άλλος μου είπε πως δεν μπορούν να είναι σίγουροι, σίγουρα ένας κάλος τρόπος είναι το Priority line αλλά πως το προϊόν που θέλω, θα φύγει από αποθήκη στην Κίνα. Τέλος να αναφέρω πως σαν επιλογή έχω μόνο Priority Line Middle East. Ευχαριστώ!
 2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου και καθόμουν και έψαχνα με τις ώρες...
 3. Και πως εξηγείς ότι στο κινητό ανοίγει; θα το δοκιμάσω όμως αυτό που λες.
 4. xa! ορίστε. https://www.overclock.net/forum/5-intel-cpus/1411077-haswell-overclocking-guide-statistics.html ότι άλλο αν δοκιμάσω από https://www.overclock.net/forum/5-intel-cpus/ ανοίγει κανονικά...
 5. Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το λινκ είναι κανονικά https://www...
 6. Καλημέρα σε όλους! Έχω το εξής κουλό πρόβλημα. Καθώς έψαχνα να διαβάσω έναν οδηγό στο ίντερνετ, βρήκα ένα λινκ το οποίο δεν ανοίγει, συγκεκριμένα μου βγάζει λευκή σελίδα σε όποιον broswer και να δοκιμάσω... Στο κινητό ανοίγει. Επίσης εαν από το ίδιο site, ανοίξω άλλα θέματα , φορτώνουν κανονικά. Άρα, εφόσον ανοίγουν στο κινητό από wifi και από την στιγμή που ανοίγουν και άλλα από το ίδιο site, δεν είναι θέμα router. (αναφέρω το router διότι παίζω με openwrt και adblock lists...) Επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα πάντα από av, firewall ακόμα και reset το Host έκανα για να δω μπας και και πάλι τίποτα... Πως κάνεις troubleshoot κάτι τέτοιο; 😋😩 Ευχαριστώ!
 7. NOPSTRIM

  Universal Wireless Receiver?

  Καλησπέρα, Έχω το εξής θέμα. Στο σαλόνι έχω πάρει ένα remote συγκεκριμένα το Minix A2 Lite το οποίο είναι wireless και το έχω στο media player. Το θέμα μου είναι ότι προσπαθώ να βρω μια λύση να μπορώ να το χρησιμοποιώ και στην τηλεόραση διότι από εκεί βλέπω youtube / netflix. Ψάχνω για κάτι σαν τον τίτλο του θέματος αλλά δεν βρίσκω τίποτα, έχει κανείς καμιά ιδέα; η θα πρέπει να αγοράσω δεύτερο; κάτι που προσπαθώ να αποφύγω διότι έχω καταντήσει remote συλλέκτης. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο remote που το κάνει; Θα ήθελα όμως να έχει και φυσικό πληκτρολόγιο και υποστήριξη libreelec / kodi Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 8. Λοιπόν βρήκα ένα scriptάκι για να κάνω αυτό που θελω Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου πει κάποιος πως μπορώ να του πω να κοιτάει πχ την στήλη Α για κωδικό και να βάζει την φωτογραφία στην στήλη Ε Τώρα όπως λειτουργεί κοιτά κωδικό στην Β και βάζει την φωτογραφία στην Α αλλά δεν βλέπω κάπου Β&Α αντίστοιχα ώστε να τα αλλάξω. Φαντάζομαι κάτι θα πρέπει να αλλάξω σε αυτό το σημείο. Set WorkArea = Source.Range(Cells(2, 2), Cells(Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Row, 2) Sub Load_Picture() Dim Entry As Range Dim WorkArea As Range Dim Source As Worksheet With Application .ScreenUpdating = False End With Set Source = Sheets("Sheet1") Set WorkArea = Source.Range(Cells(2, 2), Cells(Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Row, 2)) For Each Entry In WorkArea PicturePath = Dir("C:\Pics\" & Entry.Value & ".jpg") If PicturePath <> "" Then Set Shp = ActiveSheet.Shapes.AddPicture(Filename:="C:\Pics\" & Entry.Value & ".jpg" _ , LinkToFile:=False, SaveWithDocument:=True, Left:=Cells(Entry.Row, 1).Left, Top:=Cells(Entry.Row, 1).Top _ , Width:=Cells(Entry.Row, 1).Width, Height:=Cells(Entry.Row, 1).Height) Shp.Placement = xlMoveAndSize Shp.ControlFormat.PrintObject = True Else Entry.Offset(0, -1).Value = "Picture Not Found" End If Next Entry End Sub
 9. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Έχω ένα φύλλο excel στο οποίο υπάρχουν καμιά 500αρια κωδικοί προϊόντων και έχω και έναν φάκελο στον οποίο υπάρχουν οι φωτογραφίες τους με ονομασία του αντίστοιχου κωδικού, θα ήθελα με κάποιο τρόπο δίνοντας το path του φακέλου να πάει να βάλει δίπλα τις αντίστοιχες φωτογραφίες. πχ στο item code 1 να πάει στον φάκελο και να βάλει στη δίπλα κολόνα την φωτογραφία 1 και αντίστοιχα τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 10. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε IPS; Σε περίπτωση που θέλω μια οθόνη για να παίζω και να κάθομαι στο PC μου και όχι 3πχ... Πρέπει να με νοιάζει αν θα είναι IPS; Ρωτάω διότι όλοι τις κράζετε και καλά για τις γωνίες θέασης αλλά αν την έχω μπροστά μου δηλαδή τι με νοιάζουν οι γωνίες; Το ξανά λέω όμως (ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΘΟΝΗΣ)
 11. Φίλε το θέμα είναι ότι καλώς η κακώς μπορεί το 50% και βάλε να μην χρησιμοποιήσει τον 8πύρηνο ποτέ (αν και μεταξύ μας, δεν φταίει ο τελικός χρήστης αν δεν αξιοποιεί το hardware, στην τελική δεν είναι pc. Αν οι εφαρμογές δεν αξιοποιούν τον octa, ο χρήστης πως θα το κάνει? ) όμως όλες οι εταιρείες ένα πράγμα κοιτάνε, να πουλήσουν και πίστεψε με το 80% θα πάρει κινητό που απλά γαμάει στα specs και θέλει και ηλιακό φορτιστή μαζί, παρά ένα κινητό το οποίο κρατάει 3 μέρες. Στην τελική δεν θες πάνω από μια μέρα στο 90% των περιπτώσεων. εκτός και αν κοιμάσαι και παίζεις ταυτόχρονα... διότι εγώ όταν κοιμάμαι το κινητό φορτίζει.
 12. NOPSTRIM

  16:10 η 16:9 ips monitor

  Να πω και εγώ με την σειρά μου, Έχω μια Samsung 2693HM 16:10 Απλά δεν συγκρίνετε! Έχει τρελή διαφορά και στο μάτι, σε σχέση με κάτι 16:9 που έχω στην δουλειά. (Φαίνεται πιο γεμάτη, πιο οθονάρα!) Στο browsing είναι τέλεια! Στο Youtube όταν πατάς στο βίντεο expand (όχι το full screen) απλά είναι χαλαρά σε κάποιες περιπτώσεις το διπλάσιο από το expand στις 16:9 Αυτό είναι προσωπική μου άποψη αλλά και στα games μου αρέσει πιο πολύ το 1920χ1200.νομίζω φαίνεται πιο ωραίο το παιχνίδι. Τώρα για όσους έχουν 16:10 και παρατηρούν μπάρες πάνω κάτω στις ταινίες αυτό που κάνω εγώ και συνήθως εξαφανίζονται και σε ταινίες και σε σειρές είναι το εξής... Αν βλέπεται τις ταινίες με media player classic πάτε Options > playback > fullscreen > Use autochange fullscreen monitor mode > κάνετε delete όλες τις αναλύσεις και βάζετε 1920χ1080 Με αυτόν τον τρόπο όταν βλέπετε ταινία την ώρα που την βλέπετε το mpc μπαίνει σε 1920χ1080 οπότε αν η ταινία είναι σε τέτοια ανάλυση την βλέπετε σε fullscreen αλλιώς αν είναι πχ 1920χ800 έχετε 2 μικρές μπάρες πάνω κάτω, αλλά καμία σχέση με τις μπάρες σε 1920χ1200. Το θέμα είναι ότι πλέον μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να κάνω μια ανανέωση και να αλλάξω Monitor αλλά δεν ξέρω τι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να είναι 27-30" πιο κάτω δεν πάω διότι συνήθισα και σίγουρα να είναι 16:10 εκτός και αν πιστεύεται ότι αξίζει μια ultrawide 21:9 Τουλάχιστον στο youtube φαίνονται ψαρωτικές. Χρήση 65 Gaming / 20 Movies / 10 Photoshop / 5 Browsing
 13. NOPSTRIM

  ..The Animus Project..

  Μπράβο ρε Μάνο! Πολύ καλή η δουλειά που έκανες!!!! Πραγματικά με έχεις κάνει να βλέπω αυτό το κουτί με άλλο μάτι! Άξιος!!!
 14. :cool: :devil: Πάρε με ένα τηλέφωνο μόλις μπορέσεις!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.