Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

apple64

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  398
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

120 Excellent

Σχετικά με apple64

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 13/12/1980

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Απασχόληση
  Φοιτητής

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. 2 χαλασμένοι RED σε έναν χρόνο. Από το 1999 (που μου χάλασε ένας) δεν μου έχει χαλάσει κανείς Seagate. Περισσότεροι από 15 δίσκοι. Τον τελευταίο χρόνο μου χάλασαν 2 WD RED. 2 στους 5 (τόσους WD έχω) δεν το λες μικρό ποσοστό. Hitachi δεν μου έχει χαλάσει κανείς και δεν γνωρίζω και κάποιον που να του έχει χαλάσει.
 2. Το πρόβλημα του VR δεν είναι η τιμή. Ακόμη και 50€ να κόστιζε δεν θα άλλαζε κάτι. Υπάρχουν άλλα προβλήματα πολύ πιο σημαντικά. Είχα στοιχηματίσει πως θα είναι φούσκα. Σύντομα θα λάβω τα κέρδη μου.
 3. Μετά από 3 ημέρες κάψιμο γράφω αυτό: Εάν μου έλεγαν πως θα πλήρωνα 400€ για να πάρω μία κονσόλα που θα παίζει ΜΟΝΟ το Breath of the wild θα έλεγα... ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό.
 4. Το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον με το VR είναι πότε θα πεθάνει. Sorry VR fans.
 5. apple64

  PlayStation Vita Topic [PS Vita]

  2 ερωτήσεις από κάποιον εντελώς άσχετο με το Vita. 1. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κάποιος αντίγραφα; 2. Πόσο περίπου κοστίζει μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 6. Είναι τόσο βέβαιο όσο ότι αύριο το πρωί θα ανατείλει ο ήλιος. Όπως ήταν βέβαιο πως οι 3D TV θα κατέληγαν εδώ. Η είδηση είναι μίας εβδομάδας παρεμπιπτόντως.
 7. apple64

  Wii U Topic

  Σαν να το έγραφα εγώ... Οι μόνες αλλαγές που θα έκανα είναι: 1. Εγώ έχω 30 τίτλους του WiiU. 2. Δεν έχω τόσο χρόνο για να παίζω. 3. Παρήγγειλα ήδη το Switch.
 8. apple64

  Nintendo Switch Topic v1

  Παραγγελία: Done.
 9. apple64

  Nintendo 3DS Topic

  Υπάρχουν τίτλοι που χωρίς το 3D εγώ δεν θα μπορούσα να τους απολαύσω. (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Super Mario 3D Land)
 10. apple64

  Nintendo Wii U Hacking

  Η εγγραφή έχει πρόβλημα;
 11. apple64

  Nintendo 3DS Hacking

  Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
 12. apple64

  Nintendo 3DS Hacking

  Για παιχνίδια του 3DS; Την τελευταία ενημέρωση φαντάζομαι. 11.2.0-35Ε (για το N3DS) Το 3DS μου θα έχει λογικά το ίδιο. Ηλίθια πιθανώς ερώτηση. Με custom firmware τα παιχνίδια που τα βάζεις; Χρησιμοποιείς την R4 ή κάτι τέτοιο για να βάλεις εκεί την MicroSD;
 13. apple64

  Nintendo 3DS Hacking

  Δεν ήξερα πως υπήρχαν flash cards για το 3DS. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Υπάρχουν flash cards για το 3DS που να υποστηρίζουν τίτλους του 3DS; Παίζουν και στο New 3DS; 2. Εάν υπάρχουν, πια προτείνετε; Τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνος (ελπίζω). Δεν θέλω να κουράσω. Ευχαριστώ! Υ.Γ. Στο DS είχα Supercard (στην αρχή) και R4 (στην συνέχεια).
 14. Το iPhone σχεδιασμένο από forum. Κάπως έτσι και χειρότερα θα ήταν τα MacBook Pro. Θα είχαν DVD, 2-3 τύπους USB, Firewire, SD reader, CF reader. Βασικό αξεσουάρ του φορητού αυτού θα ήταν το καροτσάκι μεταφοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια. Αν σου αρέσει το αγοράζεις, αν δεν σου αρέσει αγοράζεις κάτι άλλο.
 15. Για το Linux ρώτησε την Γερμανία που είναι ίσως το μεγαλύτερο παράδειγμα τέτοιας προσπάθειας. Το κόστος ήταν εξωφρενικό και γύρισαν σε Windows. Τα νούμερα είναι απλά και αμείλικτα. 90000 PC δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ να μπορούν να τα ελέγξουν 5 admins. Το κόστος χρήσης είναι πάρα πολύ μικρό για έναν Mac. Προσωπικά έχω Apple από το 2001 και δεν έχω χάσει ούτε 1 λεπτό εργατοώρας για να κάνω service τον υπολογιστή μου. Η αξία αυτού είναι ανεκτίμητη για εμένα. Και δεν είμαι ο μόνος. Παράδειγμα υπάρχει μουσείο στην Ελλάδα με 52 Mac που τρέχει 9 χρόνια τώρα χωρίς IT, χωρίς υποστήριξη α
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.