Προς το περιεχόμενο

gtroza

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  4.443
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

21 Excellent

Σχετικά με gtroza

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/07/1947

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://gtroza-cad-program.blogspot.com

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Stallman, ΔΑΓΚΩΤΟ! γειά στους φίλους του GNU/Linux! .
 2. μπορείς να δοκιμάσεις και Linux for ppc >>Lubuntu 14.04, Debian Wheezy και να βοηθήσεις λίγο το "μουσειακό-συλλεκτικό" κομμάτι
 3. gtroza

  Πρόβλημα με MacBook Air

  Πριν 2-3 μέρες δοκίμασα κάποιες διανομές Λίνουξ ,σ' ένα μακ αίηρ (τέλος 2010 Α1370) με στικάκι καί χωρίς εγκατάσταση στον δίσκο αναγνωρίσθηκαν κ δούλεψαν όλα μπορείς να κάνεις μιά δοκιμή, γιά να δείς αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή του λειτουργικού από αυτό το μακ με Λίνουξ σε στικάκι, γράφω τώρα αν δεν έχεις βρεί λύση και θέλεις περισσότερες πληροφορίες ρώτα και θα απαντήσω οι διανομές Λίνουξ που δοκίμασα είναι: Ubuntu 14.04 Ubuntu 15.04 Ubuntu-mate k Fatdog64 (=Puppylinux) .
 4. gtroza

  Linux διανομή σε Acer Aspire One D150

  Ευχαριστώ SaveCucumber! @free4you "Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!!! Θέλω να αναστήσω ένα το παλιό netbook ( ελάχιστη εμπειρία από linux οπότε θέλω προτάσεις ως προς πια διανομή να του βάλω... Η χρήση θα είναι η πλέον απλή, internet, MS office, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική και μόνο αυτά... Όπως καταλαβαίνεται επειδή η κοπέλα μου δεν έχει ιδέα ούτε καν του τι είναι linux θα προτιμούσα μια διανομή η οποία να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε windows (σε interface) αλλιώς αν δεν είναι αυτό εφικτό να είναι τουλάχιστον όσο πιο φιλική στο χρήστη γίνεται.. Acer Aspire One D150) της κο
 5. gtroza

  Linux διανομή σε Acer Aspire One D150

  puppylinux και ξερό ψωμί! (με ένα μ)
 6. wow! που θα έλεγε κι' ο γιάνης καλό μήνα σ' όλους τους φίλους Λινουξάδες! .
 7. parsifal, tritonas00, Gi0 ευχαριστώ γιά την υποδοχή! .
 8. puppilinux δαγκωτό! καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ! γιά όλους, ξέρετε εσείς .
 9. gtroza

  The OOT Radio Thread

  γειά σε όλους insomniacs και ootr-ίστας δείτε αυτό και πράξτε κατά συνείδηση! .
 10. "κάνουμε μεταγλώττιση του προγραμμάτος από τον πηγαίο κώδικα (compile from source) και το εγκαθιστούμε χειροκίνητα (χωρίς <b>δηλαδή</b> να χρησιμοποιήσουμε <b>δηλαδή</b> τον package manager)". το ένα μόνο "δηλαδή", χρειάζεται. bravo σ' όλους σας. +1 στον pmav99 γιά την ιδέα, και τον τρόπο που την "υποστηρίζει". ευτυχισμένο το 2014 . .
 11. gtroza

  Λίστα προγραμμάτων για Linux

  @firewalker @ jim_p "δεν κατεβαζει βιντεο απο το youtube" http://stackoverflow.com/questions/6166111/downloading-youtube-videos-via-a-python-script youtube-dl.py http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=youtube-dl+download&ie=utf-8&oe=utf-8 καλή χρονιά σε όλους λινουξάδες καί μη .
 12. gtroza

  Photos from your cameras

  @Nickelodeon αριστούργημα! καλό χειμώνα και καλή Ανάσταση! .
 13. gtroza

  The OOT Radio Thread

  τελικά πολύ καλός ο "κιθαρωδός"! http://www.youtube.com/watch?v=jbcAnr3D5t4&feature=watch-vrec http://www.youtube.com/watch?v=Bfao52MXlh8&feature=watch-vrec http://www.youtube.com/watch?v=ikPu-6FnH5g&feature=watch-vrec .
 14. gtroza

  Επανοδος της χωρας?

  την ώρα που ο Τιτανικός ήδη είχε πάρει την "κατιούσα" η ορχήστρα ακόμα έπαιζε τώρα προέχει μιά "λύση", γιά την μή "διάλυση" της χώρας τα άλλα θα τα λύσει η ιστορία . φίλε συγγνώμη αλλά είσαι κυριολεκτικά εκτός θέματος kalo kouragio .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.