Προς το περιεχόμενο

pavlaras13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με pavlaras13

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/05/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Βρέθηκε ξανά απόθεμα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΝΑΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ!!! Η ΤΙΜΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ........ 456,52 € ΑΛΗΤ[email protected][email protected]!$!
 2. 37,49 βγαίνει. Αλλιώς αντί για Πόπη καλύτερα Mute
 3. Φέτος λένε έκαναν αναβάθμιση με καλύτερη ποιότητα και 1080p με 50fps. Έχει live stream όλους τους αγώνες και όλα τα seessions με επιλογές ήχου σε διάφορες γλώσσες ΟΧΙ όμως Ελληνικά.( Εγώ προτιμώ τον αγγλικό ήχο που είναι από την μετάδοση του sky που πιστεύω είναι και η καλύτερη) Έχει επίσης και πολύ υλικό από παλαιότερους αγώνες. Καλή σεζόν! Άγνωστο το πότε λήγει "Head to F1 TV to subscribe now and for a limited period enjoy 25% off a one-year subscription with the code F1TV25"
 4. Προσφρορά για το F1 TV Pro σε συνδρομή ενός χρόνου από 50 ευρώ στα 25 με τον κωδικό F150 Έχει live stream ολους τους αγώνες και όλα τα seessions με επιλογές ήχου σε διάφορες γλώσσες ΟΧΙ όμως Ελληνικά.( Εγώ προτιμώ τον αγγλικό ήχο που είναι από την μετάδοση του sky που πιστεύω είναι και η καλύτερη) Έχει επίσης και πολύ υλικό από παλαιότερους αγώνες. Ισχύει μέχρι 22 Δεκέμβρη καλή θέαση ☺️ https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.