Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

f2bnp

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  137
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

f2bnp's Achievements

 1. f2bnp

  GeForce 6800 AGP (ASUS V9999)

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/01/2022 08:45 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται GeForce 6800 AGP (δεν είναι η GT με την GDDR3, ούτε η LE), πλήρως λειτουργική.

  30 €

 2. Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την καρτούλα!
 3. Καλησπέρα, αν δεν την θελήσει κάποιος άλλος θα την ήθελα. Στέλνω PM.
 4. Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες. Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια. Τελευταίο bump, μετά τα διώχνω.
 5. Φίλε αν στέλνεις Αθήνα και αν φυσικά αποσυρθεί ο παραπάνω ενδιαφερόμενος, τότε πολύ θα ήθελα να το πάρω στα χέρια μου αυτό. Πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία.
 6. Ένα bump, για να βλέπω ενδιαφέρον!
 7. Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες. Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια.
 8. Χαρίζεται κουτάκι mid ATX Thermaltake WingRS 201. Είναι σε καλούτσικη κατάσταση. Παραλαβή αποκλειστικά από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστεια.
 9. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον @MessengerOfGoodγια τα modemακια. Το συγκεκριμένο Zoom το είχα πάρει το 2003 έπειτα από τρελές ταλαιπωρίες με ένα εσωτερικό PCI Crypto το οποίο σε κάθε format μας έβγαζε το λάδι να το στήσουμε. Κάτι οι κακοί drivers ενδεχομένως, κάτι οι ελλιπείς γνώσεις μας, όπως και να 'χει, το εξωτερικό modem αυτό ήρθε σαν τεράστιο δώρο τότε και μου έλυσε τα χέρια όταν έκανα τα πρώτα μου ιντερνετικά βήματα εκείνα τα χρόνια. Το κράτησα μέχρι τέλη του 2005 όπου και κάναμε την μετάβαση σε ADSL, αλλά δεν παροπλίστηκε αμέσως, διότι πήγε στο χωριό που είχαμε ένα PCακι και μπαίναμε να κατεβάσουμε κανένα "abandonware" όπως τα λέγαμε τότε για να σκοτώσουμε την ώρα μας. Ευχαριστώ πολύ για τις αναμνήσεις που μου ανέσυρες!
 10. Αν δεν τα θελήσει κάποιος άλλος θα τα ήθελα, τουλάχιστον το Zoom με το κουτάκι του!
 11. Χαρίζεται οθόνη LCD 17" AOC LM720A με ενσωματωμένα ηχεία. Λειτουργεί κανονικά με μια σύντομη δοκιμή που έκανα. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
 12. Δεν βλέπω κίνηση . Ένα τελευταίο bump, ειδάλλως σε δύο μέρες θα την βγάλω στον δρόμο.
 13. Χαρίζεται CRT οθόνη 17" Iiyama Vision Master Pro 413. Έχω να την δουλέψω σοβαρά εδώ και κάποια χρόνια, αλλά την έβαλα μπροστά και λειτουργεί. Είναι εξαιρετική για retro PCακια. Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.