Προς το περιεχόμενο

dimitris2006

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7.684
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

36 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dimitris2006

 • Κατάταξη
  Members
 • Ημερομηνία γέννησης 27 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Λάρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

33.337 προβολές προφίλ
 1. Είναι που δε μπορούμε να δοκιμάσουμε και στις boutique το αποτέλεσμα λόγω covid... Γενικά περιμένω να βγούνε οι καλοκαιρινές κάψουλες, να κάνω μια παραγγελία για όλο το χειμώνα και να πάρω σε έκπτωση μια καινούργια original, αλλά αν μπορούσα κάπως να συγκρίνω τη Vertuo μέχρι τότε θα με διευκόλυνε πολύ στην απόφαση.
 2. Έχουμε κάποια εμπειρία από χρήση double espresso σε Vertuo για freddo espresso? Έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα με το να βάλεις 2 κάψουλες σε original?
 3. Από επικοινωνία που είχα με τη Nespresso, ενημέρωσαν ότι για Vertuo μηχανές για παρασκευή freddo espresso χρειάζεται είτε μια κάψουλα double espresso είτε δύο κάψουλες espresso.
 4. Παρόλο που οι κάψουλες Vertuo είναι πιο τσιμπημένες σε τιμή, αναρωτιέμαι εάν για freddo espresso θα χρειάζονται 2 κάψουλες όπως το προτείνουν στις original για να έχει καλό αποτέλεσμα και να μην είναι νερουλός. Στις οδηγίες της Vertuo αναφέρουν ότι για κρύο καφέ χρειάζεται μια κάψουλα για 40ml και 90ml κρύο νερό συν τα παγάκια.
 5. Θέλω να πιστεύω ότι η Vertuo που θα κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες δε θα είναι το μοντέλο που παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά κάπως καινούργιο μοντέλο ίσως. Ειδικά αν συμμετέχει στις εκπτώσεις του loyalty που έχει η Nespresso με βλέπω να μην κρατιέμαι!
 6. Κυκλοφόρησε σήμερα η πρώτη beta του iOS 14.5 που υποστηρίζει επίσημα 5G σε dual sim https://www.macrumors.com/2021/02/01/ios-14-5-enables-5g-in-dual-sim-mode/
 7. Δοκιμή κέντρο Αθήνας 488Mbps. Σε ΒΠ ύστερα από λίγο περίπου 70Mbps. Ελπίζω να φτιάξουν οι ταχύτητες με το χρόνο.
 8. Με Cosmote έχω κανονικά esim στο iPhone εδώ και κανένα χρόνο περίπου. Δε γνωρίζω όμως τι γίνεται με άλλους παρόχους. Θεωρητικά δε μας επηρεάζει το συγκεκριμένο στην Ελλάδα μιας και η υποστήριξη 5G από τους παρόχους θα έρθει αρκετά μετά την ενημέρωση λογισμικού.
 9. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Νόμιζα ότι κάτι είχα κάνει εγώ και το χάλασα και δεν το έψαξα ποτέ να δω μήπως είναι γενικό πρόβλημα...
 10. Περίεργο... εδώ το έχουμε δοκιμάσει από Apple Watch και IPhone σε αρκετά καταστήματα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει ποιο μοντέλο είναι, παρά μόνο το κοινό τους ότι είναι της Viva.
 11. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, πάντως Apple Pay με Revolut δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε POS Viva. Δοκιμασμένο και με 2ο λογαριασμό και συσκευή.
 12. dimitris2006

  Courier και Ελλαδα.

  Δε μπορούμε να πάμε να παραλάβουμε από Π. Ράλλη να τελειώνει η υπόθεση; (Ημερομηνια αποστολής 21/04 και στο τηλεφωνικό κέντρο είπαν για την άλλη βδομάδα...)
 13. Μου απάντησαν κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Όπως και να χει, ευτυχώς δε μου χρειάστηκε να το μάθω στο ταξίδι
 14. Αυτό που καταλαβαίνω ότι σε συμβουλεύει μεν να εξετάσεις αν καλύπτεσαι από τις διακρατικές/ευρωπαϊκές συμφωνίες, αλλά όσον αφορά την κάρτα σου λέει ότι πρέπει να την έχεις. Αν σκεφτούμε ότι στόχος της κάρτας αυτής είναι σου καλύψει το ταμείο σου το ποσό που θα κοστολογούταν η υπηρεσία στη χώρα σου, βρίσκω λογικό να πατάει σε αυτό και να σου λέει η White Horse ότι θα σε καλύψω για το ποσό που υπερβαίνει το ποσό που θα σου καλύψει η κάρτα και θα κληθείς τελικά να βάλεις από την τσέπη σου. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό καταλαβαίνω. Στο chat της Revolut όπως ανέφερα και πριν μου το
 15. Δε διαφωνώ ότι η κάρτα μπορεί να είναι άχρηστη, αλλά οι όροι χρήσης αναφέρουν ότι "Σε περίπτωση που ταξιδεύεις σε ΕΕ και ΕΕΑ χώρες [...] πρέπει να έχεις μαζί σου την Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας". Εάν θα είναι αυστηροί σε αυτό μαζί σου ή όχι δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα αναφέρεται στους όρους χρήσης. Όσον αφορά τις 75 λίρες, είναι το ποσό που πληρώνεις εσύ πρώτα (σε κάθε claim) πριν αρχίσει να συμμετέχει η ασφαλιστική. Δηλαδή αν κάνεις claim για αποζημείωση ποσο΄100 λίρες, πληρώνεις τις 75 και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική. Εάν κάνεις claim για να καλύψεις έξοδα 1.000.000 λίρες, αντίστοιχα πλ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.