Προς το περιεχόμενο

mariosCS

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.479
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.594 Excellent

Σχετικά με mariosCS

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Athens, Greece
 • Απασχόληση
  tzeggenis

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.922 προβολές προφίλ
 1. Αυτό είναι επειδή βλέπεις Russia fails οπότε σου βγάζει να βλέπεις κι άλλα 🤗😛
 2. Λάθος. Δεν θα είναι διαθέσιμο από κάποια έκδοση Android και μετά (όπως το έφερε η Apple στις συσκευές τις), αλλά όπως λέει η τελευταία παράγραφος, "η αλλαγή θα έρθει ως μέρος ενημέρωσης των Google Play υπηρεσιών και θα διατεθεί σε διάφορα στάδια μέσα στο έτος, ενώ μέσα στο 2022 η λειτουργία θα επεκταθεί και θα επηρεάσει εφαρμογές που τρέχουν σε οποιαδήποτε συσκευή με Google Play." Άρα καμία σχέση δεν έχει η έκδοση του Android που έχεις, φτάνει να έχεις google play services. Ο κατακερματισμός του Android έχει περιοριστεί πολύ με τα google play services και αυτό ήταν το πλάνο της Googl
 3. Δεν ενδιαφέρει το κόστος νοσηλείας. Οι πόροι νοσηλείας είναι το πρόβλημα (κρεβάτια / προσωπικό / αναπνευστήρας)
 4. Εννοείται. Δεν είπαν ποτέ ότι μιλάνε για τηλέφωνα. Για συσκευές Android λένε.
 5. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Δες το 3D για παράδειγμα. Ήταν το μέλλον. Τώρα είναι παρελθόν
 6. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο φίλε. Τα specs από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα. Αλλά σε χαμηλό φωτισμό για να είναι εκτυπώσιμη η φωτογραφία από το κινητό δίχως τρίποδο, ο αισθητήρας μετράει όπως και να το κάνουμε.
 7. 1-inch αισθητήρας Επιτέλους μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση !
 8. Διάβασα WebOS στον τίτλο και έχασε ένα χτύπο η καρδία μου 😢
 9. Μωρέ ας τελειώνει η πανδημία κι ας το αφαιρέσει τελείως. Θα βρισκόμαστε face to face δεν θέλουμε Teams
 10. Μάλιστα. Δεν θα σχολιάσω την πεισματάρα την Apple με το κόλημα εδώ και χρόνια στο ALAC (ενώ υπήρχε το FLAC). Spatial Audio ... Γιατί όμως; Δεν είναι ταινία που θες να ακούς πράγματα να ακούγονται από μπρος/πίσω/δεξιά/αριστερά. Μουσική είναι. Την μουσική την ακούμε Stereo. Προσπάθειες στο παρελθόν για πολυκάναλα τραγούδια με τα Super Audio CD (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) δεν είχαν απήχηση (pun intended). Είτε γιατί ακούγεται περίεργα, είτε γιατί δεν ηχογραφήθηκε συγκεκριμένα για αυτό το σκοπό. Ακόμη και σε συναυλία όταν πας, από μπροστά ακούς να έρχεται ο ήχος, και είν
 11. Υπό κάποιες έννοιες ήταν καλύτερη η ζωή και πριν τα κινητά. Απλά ήταν λιγότερη βολική και ήθελε περισσότερο προγραμματισμό για συναντήσεις, συνεννοήσεις κτλ. Και περισσότερο χάσιμο χρόνου (που ειρωνικά ξοδεύεται πίσω στην ενασχόληση με το κινητό κάθε μέρα πολλαπλάσια στους περισσότερους μας)
 12. Δεν έχουν και τόση σημασία τα ωράρια πλέον αλλά το αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι.
 13. Η επιστημονική φαντασία στις ταινίες έχει βρει αρκετές "λύσεις" αλλά δεν ξέρουμε τι θα επικρατήσει. Θυμάμαι μία σειρά (Sliders) που σε ένα παράλληλο κόσμο η λύση ήταν επιλεκτική ευθανασία για περιορισμό του πληθυσμού. Αν κέρδιζες το λαχείο είχες απεριόριστα χρήματα για 1 βδομάδα, και μετά σου έβαζαν μια ένεση και τέλος.
 14. Εντάξει δεν είναι δίκαιο αυτό που λες... Γελάω κι εγώ λίγο Το ότι το έχει παρακάνει η Apple σε αρκετά πράγματα είναι αλήθεια. Το ότι έχει κάποια προϊόντα που αξίζουν είναι επίσης αλήθεια. Το ότι είναι η εταιρία που μας έσωσε από τον τεχνολογικό μεσαίωνα είναι χαζομάρες. Απλα θα είχαμε κινητά τύπου Ν9 με meego αντί iPhone. Καλύτερα θα ήταν, αλλά ότι έγινε έγινε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.