Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

CMOS_Z

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  282
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

222 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με CMOS_Z

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. CMOS_Z

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Σήμερα μου ήρθε το email ολοκλήρωσης ελέγχου και μόλις είδα πως έχει αλλάξει ο τελευταίος αριθμός σε 3 απο 2. Κωδικό εταίρου ζητάμε για νέο ebill σωστά; Την αίτηση (μεταφορά από άλλο πάροχο) την έκανα με το παλιό μου ebill, άρα να μην περιμένω κάποια αλλαγή εκεί από ότι κατάλαβα.
 2. CMOS_Z

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Ξαναδοκίμαζε μέχρι να σου έρθει. Εγώ έκανα αίτηση 25/10, πήραν τηλ 29/10, το email ήρθε 1/11 τα έστειλα και περίμενα χωρίς να μου έρθει κανένα auto-reply. Τελικά ήρθε μετά απο 2 μέρες και από τότε περιμένω. Είναι τραγικοί αλλά δεν λέω τίποτα πλέων, την φάγαμε καλά και από τους άλλους.
 3. CMOS_Z

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  To πρωί έστειλα πίσω συμπληρωμένα όσα ζήτησαν και μόλις είδα πως δεν μου έχει έρθει το auto-reply email επιβεβαίωσης παραλαβής. Ξαναέστειλα, τίποτα πάλι. Σας το έκανε και εσάς αυτό ή αρχίζω τηλ?
 4. Ναι έτσι είναι υπάρχει κουμπί στο στόμιο για την εξαέρωση. Οι αναθυμιάσεις δεν βγαίνουν περιβάλλον αλλά με την βοήθεια της υποπίεσης περνάνε στην εισαγωγή για καύση, αφού περάσουν πρώτα απο το ενεργό φίλτρο άνθρακα. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δε πρέπει να γεμίζει ο λαιμός, μετά το 1ο "κλικ" δηλαδή, κάτι που όλοι οι βενζινάδες κάνουν για να στρογγυλέψουν το ποσό.
 5. Ξεκίνα με internet recovery mode, command + option + r και βάλτο απο εκεί. Αφού θέλεις και big sur δηλαδή, γιατί να μπλέξεις με windows και στικάκια.
 6. Ξεκάθαρα το άρθρο αναφέρει, Από τη λίστα απουσιάζουν όμως χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ελλάδα. Το HBO δεν έχει λειτουργήσει στο παρελθόν αυτόνομες υπηρεσίες σε αυτές τις χώρες, αλλά αντιθέτως επέλεξε να αδειοδοτήσει το περιεχόμενό του σε εταιρείες εντός των χωρών, όπως η Sky που ανήκει στην Comcast στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στη Vodafone όπως το βλέπουμε να συμβαίνει στη χώρα μας. Το HBO αναφέρει ωστόσο ότι ήδη προγραμματίζονται επιπλέον λανσαρίσματα το επόμενο έτος. Δηλαδή, εάν δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητός ο λόγος που δεν βρίσκεται η Ελλ
 7. Οι τράπεζες είναι τα μεγαλύτερα μπουρδέλα αγαπητέ, δε το ήξερες πως πουλάνε όλα τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους; Να ήταν μόνο τα τηλέφωνα. Μάθετε να φτιάχνετε μαύρες λίστες με ολόκληρα τα προθέματα τους ώστε να πιάνει όλους τους αριθμούς που έχουν αγοράσει για σπαμάρουν το κόσμο. Σιγά σιγά δε θα χτυπάει ποτέ το τηλ σας από αυτούς.
 8. Αυτό ακριβώς είπα πιο πάνω. Αμα δε, γίνει και κανένα lockdown; Άστο. Εγώ αγόρασα κάτι από Αμερική, μεγάλης αξίας, πλήρωσα vat imports μαλακίες και μου ρθε σε λιγότερο από μια εβδομάδα από san diego - αθήνα και από τότε είναι εκεί. Να το βάλουν εκεί που ξέρουν - να το ψιρισουν δηλαδή όπως ξέρουν να κάνουν γενικότερα. Πήγα να το πάρω για πιο φτηνά από εκεί αλλά το βιάζομαι και δε περίμενα να κάνει μισό έτος να μου έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ πατημένο μετά από τόσο καιρό. Ελληνική αντιπροσωπεία λοιπόν με διπλάσια τιμή -γιατί έτσι- και τέλος.
 9. Έχω και εγώ κολλημένα εκεί ακριβώς. Περιμένω να πάρω refund και τελείωσε το θέμα.
 10. Θα πλήρωνα άνετα ό,τι ζητούσαν εάν δεν καθόταν τα πακέτα για μήνες εκεί μέσα. Το να μου φέρνεις πακέτα, που έχω ξεχάσει πως αγόρασα, μετά από μήνες και να θες να σε πληρώσω κιόλας αυτό είναι αδιανόητο. Δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο ειδικά μετά από αυτή την αλλαγή στα τελωνεία και προβλέπω πως την εορταστική περιόδο απλά θα σκάσουν οι αποθήκες και θα τα πετάνε έξω όπως ξαναέγινε. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να διορθωθεί αυτή η κατάσταση αλλά πρέπει να βρουν τον τρόπο σύντομα.
 11. Αυτό θα το κρίνει ο τεχνικός εάν θέλει να προχωρήσει σε μελέτη αλλιώς θα περαστούν από αλλού οι σωληνώσεις και ή θα μείνουν έτσι να φαίνονται ή θα φτιαχτεί κάτι σε γύψοσανίδα κλπ.
 12. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Όλοι αυτοί είναι εγκαταστάτες και όχι ψυκτικοί. Οι δουλειές τους είναι για κλάματα. Άρπα κόλλα να φύγουμε στον επόμενο. Βρες έναν δικό σου, ρώτα εάν θα γίνει η εγκατάσταση με κενό και έλεγχο, όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι αυτοί και προχώρα το.
 13. CMOS_Z

  Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

  Και εμένα απο αμέρικα με τρακ απο U από τότε όπως και εσένα. Πληρωμένος φόρος και μάλιστα μεγάλος αλλά δεν κουνάει. Refund την ίδια μέρα που θα ανοίξει η επιλογή και ας συνεχίσουν να τα ξύνουν όσο θέλουν.
 14. CMOS_Z

  Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

  Δε ξέρουν τι τους γίνεται και αυτοί μάλλον. Του άλλου του κούνησε από εκεί τώρα, απο τις 2 Ιουλίου που πάτησε Ελλάδα. Κατάντια είναι αυτό.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.