Προς το περιεχόμενο

lalas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  49
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με lalas

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1975
 1. Sorry, βιάστικα, εννούσα αυτό (αυτό έκανα και δουλεύει μια χαρά)
 2. Υπάρχει μια λύση υπό ανάπτυξη αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη (Voodoo Team). Όσο για το touchpad, υπάρχει λύση για το 10.5.6 Όσα χρειάζεσαι είναι στο msiwind.net αλλά αν θές κάτι συγκεκριμένο, ρώτα και εδώ.
 3. Με το Plex/XBMC σε MAC OS, παίζει .mkv 720p απροβλημάτιστα.
 4. 24% ή ακόμα 15% καλύτερες επιδόσεις για κάποιους αξίζει. Είναι η διαφορά π.χ. για smooth 720p mkv playback η ακόμη ομαλότερη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων όπως π.χ. το traktor.... Για απλές εφαρμογές όπως internet, IM, ή office δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνεις την παραπάνω ενέργια.
 5. 24% ή ακόμα 15% καλύτερες επιδόσεις για κάποιους αξίζει. Είναι η διαφορά π.χ. για smooth 720p mkv playback η ακόμη ομαλότερη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων όπως π.χ. το traktor.... Για απλές εφαρμογές όπως internet, IM, ή office δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνεις την παραπάνω ενέργια.
 6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ MAC OS: Once you go mac, you'll never go back!
 7. Ναί, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!
 8. Το δοκίμασα...προφανώς η Advent θέλει να μειώσει τις πιθανότητες βλαβών/προβλημάτων και δεν διαθέτει το o/c ούτε και στην έκδοση 1.10Α(έτσι το γράφουν στο site)... Back to MSI's Bios. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 04 : 04 : 22----- lol! ,με πρόλαβες!
 9. Βολεύει όμως για mac OS X! Θυμίζει Mac!
 10. Πρέπει να το αφήσεις αρκετή ώρα, μέχρι να σου εμφανιστεί ο installer. Θα πρέπει επίσης να έχεις κάψει το DVD σε χαμηλή ταχύτητα. -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 03 : 27 : 30----- Τι πατάς?
 11. Πήγα και εγώ electroworld, μου άλλαξαν μπαταρία μετά από έλενχο επιτόπου. Satisfied also!
 12. Elelctroworld γλυφάδας. Ξεκινάω τις διαδικασίες επαναφοράς στην αρχική του κατάσταση.
 13. Για να δώ και εγώ το ίδιο πρόγραμμα έχω για αύριο (αγορασμένο 17/12)....Μάλλον θα μας τα πάρουν τα μηχανάκια για service . Αν και η πορτοκαλί ένδειξη αναφέρεται σε βλάβη μπαταρίας, δεν είναι σίγουρο πως δεν πάσχει το μηχανάκι μας... Αν και έξω (PC World) τους τα αντικαθιστούν επίτόπου, δεν πιστέυω να γίνεται το ίδιο Ελλάντα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.