Προς το περιεχόμενο

pantdimi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ pantdimi

  • Κατάταξη
    Junior Member
  • Ημερομηνία γέννησης 26/11/1983
  1. ποσο να το βάλω δηλαδή το vcore καλύτερα? Και τις θερμοκρασίες τις αγνοώ ουσιαστικά ε σαν λανθασμενες? Ευχαριστώ,
  2. Ναι στο πλαίσιο πήγε η υδρόψυξη! Το vcore δεν το έχω πειράξει... Παστούλα θα πάρω και μαλλον θα αγνοώ τις θερμοκρασίες....!(ελπίζω μην γίνει κάρβουνο!) Βεβαια παραμένει το γεγονός ότι έκλεισε με τη μια σε 2 παιχνίδια...ελπίζω το καθάρισμα του τροφοδοτικού από την σκόνη να βοηθήσει! Ευχαριστώ,
  3. Το κουτί είναι το RAVEN της Silverstone (νομίζω αρκετά καλό) Μητρική MSI 770 c45(τιποτα το ιδιαιτερο) AMD Phenom II X4 955 είναι ο επεξεργαστής. Αρχίζω να πιστεύω και εγώ ότι οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ λογικές(κουτί καλό-ψύξη οκ για μη overclocking) που βλέπω αλλά 2 φορες προσφατα σε διαφορετικά παιχνίδια έκλεισε το Pc και απο εκεί μου μπήκαν ψύλοι στα αυτιά! Μπορώ να σιγουρευτώ κάπως τι λειτουργεί τελικά και τι όχι? μήπως την υδρόψυξη τσάμπα την πήγα για βλάβη? Ευχαριστώ,
  4. Ο ανεμιστήρας της υδρόψυξης είναι στο πίσω μέρος του κουτιού ουσιαστικά.(στο πάνω πραγματικά καθώς από πάνω βγαίνει η μητρική στο συγκεκριμένο) Βρήκα την απόδειξη και την πήγα να την δούν(από Τετάρτη τα νέα) Το κακό είναι ότι έβαλα μια της πλάκας πάνω turbo-x ότι πιο απλο και τώρα ο επεξεργαστής με το Prime95 Πήγε μεσα σε 1 λεπτό στους 85 βαθμούς και αργεί πολύ περισσότερο να κατέβει. Τι σημαίνει αυτό...? Μηπως τελικά λειτουργόυσε η υδρόψυξη??? Μπερδευτηκα.... το κουτί που έχω είναι silvestrone raven ένει έναν ανεμιστήρα πάνω δύο κάτω και έχω και μια διπλή ψύκτρα στην κάρτα γραφικών. Νομίζω για χωρις overclocking και τέτοια θα έπρεπε να είχε αξιοπρεπείς αποδόσεις....
  5. Με το speccy. Παντως αν ηταν χαλασμενη η υδροψυξη δεν θαχα προβλημα και σε idle? το ότι είναι γύρω στα 40 δεν δείχνει ότι κάτι λειτουργεί ή μπορεί να είναι από τους άλλους ανεμιστήρες του κουτιού?(Motherboard Και ram φαίνονται οκ)edit:η motherboard με το prime χτύπησε κοντα 80αρι βέβαια...) Νομίζω θα πάω να πάρω και παστουλα να βάλω μήπως βοηθησει Ευχαριστώ, Και η θερμοκρασίες με hwmonitor με το prime95(το έκλεισα πάλι γιατι φοβήθηκα.. ) Πως θα γλυτώσω το αθόρυβο συστηματάκι μου..! Ευχαριστώ,
  6. Καλησπέρα, Λοιπόν κατέβαστα το Prim95 και το άφησα για 12 λεπτά να τρέχει. Το σταμάτησα εγώ μετά γιατι δεν ήξερα πόση ώρα πρέπει να περιμένω.Η θερμοκρασία επεξεργαστή έφτασε 93 βαθμούς.....(παίζοντας 12 λεπτά στο 100%) δεν έκλεισε το μηχάνημα πάντως. Να συνεχίσω με το prime95 ή έχουμε πόρισμα ?!! Ευχαριστώ,
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση, AMD Phenom II X4 955 είναι ο επεξεργαστής. Δυστυχώς η υδρόψυξη είναι εκτός εγγύησης(δεν βρίσκω απόδειξη αλλά νομίζω είναι πάνω από 2 χρόνια) Είναι σωστά συνδεδεμένη λογικα γιατί δούλευε πολύ καλά και δεν έχω πειράξει κάτι. Έκανα ένα γενικό καθάρισμα γιατί είχα πιάσει μπόλικη σκόνη και θα δώ μήπως φταίει αυτο(αν και η σκόνη ήταν στο τροφοδοτικό και όχι στο ανεμιστηράκι της υδρόψυξης) Τώρα μόνο με browser είμαι γύρο στα 40...αυ΄το δεν σημαίνει θεωρητικά ότι λειτουργεί η υδρόψυξη? Πάντως γενικά υπάρχει κάποιο σύστημα ελέγχου της κλειστής υδρόψυξης? Ευχαριστώ,
  8. Καλημέρα, Έχω για την ψύξη της cpu ένα κλειστο σύστημα υδροψυξης της corsair, 2 φορές πολύ πρόσφατα μέσα σε διαφορετικά παιχνίδια μου έκλεισε ο υπολογιστής.(μετά από κανένα 20λεπτο) Τώρα που γράφω και έχω youtube και τορρεντ είναι η θερμοκρασία γύρω στα 45-50 στην cpu που θεώρησα ότι προκαλέι το πρόβλημα καθώς έκαιγε μετά το κλείσιμο Μήπως κάτι δεν πάει καλά? Η μόνες αλλαγές τελευταία είναι ότι πρόσθεσα antivirus που δεν είχα(παίζε ναχει σχέση?) και έκανα Upddate τους drivers της κάρτας μετά από καιρό ΚΑΙ τέλος το μεγάλο ερώτημα είναι....πως καταλαβαίνω ότι δεν λειτουργεί η υδρόψυξη και τι κάνω τοτες?!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  9. pantdimi

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Δεν μου παιζει τα avi εχω κανει κατι λαθος?? Ολα τα άλλα είναι comple;)
  10. pantdimi

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    1)σορρυ μια ερωτηση ακόμη!κατεβασα το firmware το ξεζίπαρα το εβαλα σε εναν σκληρό διαλεξα την τεταρτη κατηγορία στο μενού αλλα δεν το εβρισκα....τι λάθος έκανα 2)κατέβασα ενα firmware μέσα από το μενού.Δεν είδα καμμια αλλαγή ελπίζω να μην έκανα χαζομάρα. Υ.Γ τελικα ήταν 2 οι ερωτήσεις
  11. pantdimi

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Χεχε ευχαριστω!!ειχα παρει το freecom και την ειχα πατησει!τωρα νομιζω ειμαι σε σωστο δΡομο!!
  12. pantdimi

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Μια ερωτηση παρακαλω...εχει καποιο προβλημα με ενσωματομενουσ υποτιτλουσ?εχω ταινιεσ σε x.264 mkv θα παιξει προβλημα?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.