Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

math_gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με math_gr

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1966

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Ρόδος

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.643 προβολές προφίλ
 1. Τελικά, σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα τον δίσκο, το έβαλα πάνω και όλα δουλεύουν ρολόι. Ήρθε από Ολλανδία μέσω Ιταλίας με UPS και κατά την διάρκεια της διαδρομής του παρακολουθούσα την πορεία του. Πάνω στην ετικέτα λέει certified repaired. Σας ευχαριστώ όλους.
 2. Σωστά πλήρωσα ακριβώς 10.90 €, η συσκευασία δεν ξεπερνούσε το 1kg. Είδωμεν!
 3. Εντάξει παιδιά ο δίσκος εστάλη!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου από την Ιταλία αν θα μου τον στείλουν πίσω! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
 4. κι όμως έχει δίκιο γιατί αν είχα κρατήσει την προηγούμενη συσκευασία τώρα δεν θα ψαχνόμουν να βρω συσκευασία. Επίσης δεν επέλεξα Amsterdam αλλά Milan Italy γιατί μου έλεγε να επιλέξω την κοντινότερη και θεώρησα ότι είναι η Ιταλία. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα!
 5. πιθανών να εννοούν το συστημένο, την διεύθυνση με το RMA την εκτύπωσα θα το συσκευάσω όπως αυτοί θέλουν και θα το στείλω συστημένο σας ευχαριστώ.
 6. Το προηγούμενο καλοκαίρι αγόρασα έναν Seagate 2T. Μου εμφάνισε στην αρχή 8 bad sectors και πριν ένα μήνα 16.Μάλλον αργοπεθαίνει γιατί το διαγνωστικό της seagate μου προτείνει να τον στείλω για αντικατάσταση. Έκανα την αίτηση αποστολής στο site της seagate όμως κάπου λέει ότι για την ευρωπαϊκή ένωση χρειάζεται ένα T12 document. Μήπως κάποιος μπορεί να μο πει τι είναι αυτό αν έχει ξαναστείλει στην seagate?
 7. εγώ πάντως δεν είχα δώσει κωδικό έκπτωσης(μακάρι να το είχα δώσει, αλλά δεν παρακολούθησα το θέμα), και είχα πληρώσει με paypal
 8. Παιδιά μόλις παρέλαβα το δίσκο του θέματος, τον έβαλα πάνω όλα καλά! Ευχαριστώ τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα. Να σημειώσω ότι είχα παραγγείλει στις 26-5 και ότι μένω στη Ρόδο. Κάποια στιγμή μου ήρθε mail ότι η παραγγελία μου θα καθυστερήσει γιατί αναμένονται τα προϊόντα, αλλά την επόμενη μέρα μου έστειλαν mail και sms ότι έχει σταλεί με αριθμό αποστολής με την γενική ταχυδρομική. Σήμερα είδα ότι έχουν ανεβάσει την τιμή στα 114 ευρώ. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει το συγκεκριμένο site την καλή αρχή που έκανε. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.