Προς το περιεχόμενο

jonhh

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  405
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ jonhh

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 2 Απριλίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα, Θέλω έξω από μια αίθουσα να βάλω ένα μικρό μόνιτορ το οποίο να δείχνει με κάποιο τρόπο πληροφορίες (πχ πρόγραμμα μαθημάτων). Κάτι αντίστοιχο είχα δει σ' ένα χώρο που γινόντουσαν πολλά σεμινάρια και έξω από κάθε κάθε αίθουσα είχαν μια οθόνη με πληροφορίες του σεμιναρίου που λάμβανε χώρα εκείνη τη στιγμή. Έχετε ιδέα πως μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο? Πέρα από την οθόνη πως προβάλεται η πληροφορία αυτή στην οθόνη ? Φαντάζομαι με USB το οποίο μπορεί να έχει μια διαφάνεια, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή η λύση... Οι οθόνες αυτές είναι συνδεδεμένες με κάποιο PC? η κάποιο μικρό hardware?
 2. jonhh

  UPS για server με 2 PSU 1100 Watt

  Καλησπέρα, έχετε γνώμη για τα UPS της Tescom ?
 3. jonhh

  UPS για server με 2 PSU 1100 Watt

  ok, κανένα πρόβλημα 👍
 4. jonhh

  UPS για server με 2 PSU 1100 Watt

  Το είδα το όνομα, αλλά δεν κατάλαβα προς τι ο 'τόνος'. Απαγορεύεται να ρωτήσω, ώστε να γράψουν και άλλοι αν ξέρουν κάποιον? Επίσης, το Αδαμιδης Θεσσαλονίκη σε αναζήτηση, βγάζει αντιπροσωπία αυτοκινήτων...
 5. jonhh

  UPS για server με 2 PSU 1100 Watt

  Γνωρίζεις κάποια εταιρεία που προσφέρει τέτοια υπηρεσία συντήρησης?
 6. jonhh

  Υπάρχει Οθόνη με 2 VGA?

  Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει οθόνη υπολογιστή με 2 θύρες VGA? Θέλω να συνδέσω 1 οθόνη σε 2 pc που έχουν μόνο VGA. Ξέρω μπορώ να πάρω καλώδια, αντάπτορες κτλ, αλλά είμαι περίεργος αν υπάρχει τέτοια οθόνη.
 7. Καλησπέρα, Θέλω να βάλω ένα APC UPS σε ένα server, το οποίο έχεi 2 PSU των 1100 Watt. Επειδή στο μέλλον, θα μπουν άλλα 2 server στον ίδιο χώρο (πάλι με 2 τροφοδοτικά το καθένα) μήπως έχει νόημα να πάρω κάτι άλλο πχ(ενωμένα σε rack)? Η καλύτερα ο κάθε server με το δικό του UPS? πχ αν έπαιρνα αυτό https://www.e-shop.gr/apc-srt2200rmxli-smart-ups-srt-2200va-rm-230v-1980w-p-PER.664380 πόσους τέτοιους server μπορεί να σηκώσει? Έχετε κάποια πρόταση ποιο APC να πάρω?
 8. Καλημέρα, Το έλυσα τελικά. Στο HDD/SSD όπως είχα γράψει και στην αρχή ο δίσκος ήταν σε status failing. Έτρεξα λοιπόν το s.m.a.r.t test (το γρήγορο) για αυτόν το δίσκο και το status έγινε ξανά normal. Οπότε μετά έκανα repair το pool και αυτή τη στιγμή κάνει το συγχρονισμό. Μια απορία μου έχει μείνει ... Όλο το ΣΚ έτρεχα ένα surface test στον δίσκο (από το πρόγραμμα EaseUS Partion Pro) και δεν έβγαλε κανέναν bad sector. Τη προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει το ίδιο τεστ και από το tool της WD και δεν είχε βγάλει επίσης τπτ. O Synology όμως μου έβγαλε πως έχει 3 bad sectors. Πόθεν?
 9. Το έκανα το test (και το απλό και το extended) και δεν έβγαλε πρόβλημα....
 10. Καλημέρα παιδιά, Είχα 2 δίσκους σε raid 1 σε SYNOLOGY DS718+. Κάποια στιγμή με ειδοποίησε ο δίσκος πως ο 1 από τους 2 δίσκους είχε 11 bad sectors. Οπότε σκέφτηκα (χαζά όπως αποδείχθηκε) και τον έβγαλα ώστε να τρέξω κάποια διαγνωστικά της Western Digital.. όλα τα test ήταν successful. Πάω και τον κουμπώνω ξανά και δεν με αφήνει να κάνω repair το pool. Στο tab HDD/SSD ο δίσκος φαίνεται Not Initialized και στο Health status: Failing... έβγαλα το δίσκο, έκανα ξανά format. Ο δίσκος ανοίγει από τα Windows κανονικά! Τον βάζω ξανά και φαίνεται πως είναι πάλι Failing... Μπορώ να κάνω κάτι? καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
 11. Σας ευχαριστώ, μπορεί κάποιος να προτείνει ποια motherboard CPU GPU να επιλέξω πχ από το build PC που έχει το Πλαίσιο/e-shop? ΠΧ τα παρακάτω αρκούν?
 12. Καλημέρα, Μνήμη RAM ή Κάρτα γραφικών χρειάζεται περισσότερο; Χρήση υπολογιστή : Χρήση προγράμματος καμερών παρακολούθησης χώρου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Το πρόγραμμα προβολής καμερών Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι, 3 οθόνες 24" Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Πάτρα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από 1 Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΝΑΙ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10
 13. jonhh

  Oracle licencing

  Καλημέρα, Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τί παίζει με το licencing της oracle; Σε ένα τοπικό server, έχω εγκαταστήσει τη JAVA SDK και έχω σηκώσει έναν Tomcat server στον οποίο τρέχουν εσωτερικά στο δίκτυο κάποιες εφαρμογές... Πρέπει να πληρώσω κάποιο licence για τη χρήση της JAVA? Ευχαριστώ πολύ!
 14. Καλησπέρα, Πήρα τους 2 δίσκους (8 TB έκαστος). Έβγαλα τον έναν δίσκο (Disk 2) και έβαλα τον καινούργιο, πάτησα repair και όλα καλά! Κάνω την ίδια διαδικασία για τον άλλον δίσκο (Disk 1), και μου βγάζει το εξής error: Τί λάθος κάνω???? Οι προηγούμενοι δίσκοι ήταν 4 TB σε RAID 1
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.