Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Atropos28

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

135 Excellent

Σχετικά με Atropos28

  • Κατάταξη
    Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.753 προβολές προφίλ
  1. Ήμουν στο dalnet, #hellas και #thessaloniki από τέλη 90' μέχρι 2004 το πολύ Γίναμε μεγάλες παρέες, μαζευόμασταν σε σπίτια, σε άλλες πόλεις, μας φιλοξενούσαν και φιλοξενούσαμε. Άπειρα ξενύχτια, άπειρο γέλιο. Υπέροχα χρόνια.
  2. Πάντα στις αρχές της εφαρμογής μιας νέας τεχνολογίας η νέας διαδικασίας όλοι εκφράζουν αντιρρήσεις. Έτσι και εδώ. Προφανώς και εγώ ο ίδιος λέω πόσο τρόμπας είναι αυτός που έδωσε τόσα εκατομμύρια για ένα ψηφιακό έργο. (Κάτσε να δούμε πόσο θα το μεταπωλήσει βέβαια). Πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στις μελλοντικές εφαρμογές του nft και όχι στη συγκεκριμένη αγορά.
  3. Μπορεί να βολεψει μπορεί και όχι. Το κάτι επιπλέον και ειδικά αν είναι με δυνατότητα επιλογής ποτέ δεν έβλαψε. Προσωπικά όμως βρίσκω έτσι νέες σειρές και ταινίες: -Έλα ρε μάν, είδες τίποτα καλό στο φλιξ; -Αυτό αυτό και αυτο -Οκ θα τα τσεκαρω, πρόσεχε μην είναι τίποτα βαλούτες θα φας κυνηγητό.
  4. Από την ανακοίνωση του ΟΤΕ: «Σημαντική απόκλιση»: είναι η αρνητική απόκλιση τουλάχιστον 20% μεταξύ της ελάχιστης μετρούμενης ταχύτητας σύνδεσης του Συνδρομητή στο Διαδίκτυο και της ελάχιστης ταχύτητας που αναφέρεται στους όρους παροχής/χρήσης της Υπηρεσίας ή τουλάχιστον 30% ειδικά για συνδέσεις τεχνολογίας ADSL.... Εγώ πληρώνω 24αρα, στη περιοχή μου ο ΟΤΕ δηλώνει ελάχιστη 9,09, άρα θα κάνω παράπονα όταν η ταχύτητά μου πέσει στο 6,2 χοντρικά. Δηλαδή διαφημίζουν 24 και εγώ θα έχω λόγο για αποζημίωση όταν η ταχύτητά μου είναι 6, στο 1/4 του διαφημιζόμενου προϊόντος. Μάλιστα,
  5. Τελικά τί κάνουμε; Εγώ που έχω 24αρα και πιάνω το μέγιστο 13 πρέπει να πάρω τον ΟΤΕ και να τους πω κάντε μου έκπτωση; Γιατί από μόνοι τους δε νομίζω να κινηθούν.
  6. Το πήρα για τον 7χρονο γιο, για τα μπλιμπλίκια και για το ότι θέλει ακουστικά ο μάγκας για τα μαθήματα που κάνουν στο webex. Thanks ts
  7. Τον δικό μου τον ZX όταν "μεγάλωσα" και τον είχα χρόνια σε αχρηστία τον πέταξα στα σκουπίδια. Μουτζώστε ελεύθερα. Άπειρες ώρες στο jet pack.
  8. Άντε να βγάλουν και ένα family να το τερματίσουν.
  9. Το τσάκωσα. Ξέρετε αν πρέπει να το κάνουμε εγκατάσταση εντός κάποιου χρονικού ορίου;
  10. Εδώ και ένα μήνα έχω what's up και viber out. Με 8,5+6=14,5€ το μήνα είμαι κούκλος.
  11. Δεν έχεις δίκιο. Αυτό που σου πουλάει στην ομολογουμένως καλή τιμή είναι μια υπηρεσία. Και στον ταξιτζή δίνεις 10ευρω για κάποια χιλιόμετρα διαδρομή, και εκεί δε σου μένει τίποτα.Σε πάει από το α σημείο στο β όμως. Και το stadia(la) σου προσφέρει πάρα πολλές ώρες διασκέδασης.
  12. Atropos28

    Das Fitness Thread #2

    Φίλε Βασίλη, Σωστά σου έγραψαν παραπάνω οτι δε χρειάζεσαι πρωτείνη αν κάνεις καλή δίαιτα. Η παραπάνω πρωτείνη που θα δεχτεί το σώμα σου πίνοντας 2 ροφήματα τη μέρα, δε θα σου προσφέρει τίποτα, μόνο κακό στην τσέπη σου. Ειδικά μετά τις συμβουλές τις ιατρού σου που σου είπε να παίζεις με χαμηλά κιλά, δε βλέπω το λόγο να πάρεις οποιοδήποτε συμπλήρωμα. Φυσικά όχι και κρεατίνη η οποία δε βοηθάει κάποιον που κάνει την προπόνηση τη δική σου αλλά ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ. Και μία ελάχιστη περίπτωση να υπάρχει να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, δεν αξίζει τον κόπο
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.