Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kastorakos84

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  124
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

187 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kastorakos84

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 13/02/1984

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει σωστή δουλειά γιατί έχει μπει στη μέση η Samsung και πολλά στοιχεία τα υλοποιεί αυτή με σκοπό να διαθέτουν σε όλο το wear os και όχι μόνο στα δικά της ρολόγια
 2. Σύντομα και με τριφασικό θα ευχηθώ! Το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο ή είναι ιδέα μου?
 3. Αυτό ακριβώς! Η νέα μόδα που οι εταιρίες βιάζονται να βγάλουν κάτι στην αγορά και ενώ διαφημίζουν κάποια χαρακτηριστικά, δεν τα έχουν άμεσα διαθέσιμα, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό.
 4. kastorakos84

  Smart Home

  Ούπα στερεωμένο με σιλικόνη ή ακόμη καλύτερα με εποξική κόλλα και πλέον έχεις την κτάλληλη οπή για να βιδώσεις τον διακόπτη
 5. Περιμένω να δω σε πόσες μέρες θα τους καταστρέψουν οι πανίβλακες που καταστρέφουν ότι γίνεται σε αυτή την πόλη...
 6. Και που ειναι το λάθος της Samsung? Όταν αγόρασες το s9, γνώριζες ήδη ότι θα πάρει δύο μεγάλες αναβαθμίσεις και τέλος. Το ότι αποφάσισε να το δώσει στη σειρά 10 είναι επιλογή της εταιρίας. Αλλά κανείς δεν σας είπε "πάρ'τε το s9 και κάτι θα κανουμε με τις αναβαθμίσεις." Κατανοώ την απογοήτευση σου, γιατί ολοι θα θέλαμε να λαμβάνουμε αναβαθμίσεις εσαεί, αλλά δεν γίνεται. Και αν έδινε στα s9, αυτα που γράφετε εσείς, θα τα έγραφαν οι κάτοχοι s8. Δεν γίνεται ποτέ, να ειναι όλοι ευχαριστημένοι.
 7. Καθόλου, γιατί ήδη έχει μεταφερθεί σε άλλη χώρα και πλέον έχεις καινούργιο ΙΒΑΝ. Είχαν στείλει και ενημερωτικό mail πριν κανένα δίμηνο.
 8. Δυστυχώς ο chrome, για εμένα, έχει γίνει ο internet explorer του 2020...
 9. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί ChromeOS? Είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει.
 10. Εγώ το μόνο που θα πώ, είναι πως, είναι πραγματικά κρίμα, που δεν έχουμε εφαρμόσει στην Ελλάδα, το σύστημα που υπάρχει σε άλλες χώρες, όπου χρειάζεσαι συστάσεις από τους προηούμενους ιδιοκτήτες σπιτιών που νοίκιαζες, προκειμένου να νοικιάσεις νέο. Εκεί θα είχαν στρώσει χαρακτήρα πολλοί "μάγκες".
 11. Για δώσε πληροφορίες για πιεσόμετρο και ecg, για να τα περάσω και εγώ!!
 12. Πολύ καλές οι πληροφορίες που έδωσες, και λυπάμαι για το ατυχές συμβάν που είχες. Καλό είναι όλοι μας να ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία σε περίπτωση κλοπής της συσκευής, έτσι ώστε σιγά σιγά να μαζευτούν όλα αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας, και να εμπεδώσουν, πως αν κλέψουν μια συσκευή, θα τους είναι πρακτικά άχρηστη.
 13. Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κ εγώ. Ή εσύ κ εγώ δεν βλέπουμε καλά, ή οι υπόλοιποι έχουν τηλεοράσεις άνω των 75" και κάθονται στο 1 μέτρο.
 14. αυτές τις μέρες γίνονται πολλές μαλα**ες από τις courier. Εγώ έστειλα με γενική ταχυδρομική ένα δέμα στις 16/4, στο Νεο Ηράκλειο και εχθές κάλεσαν τον παραλήπτη από Ηράκλειο Κρήτης για την παράδοση του δέματος. Να μην πολυλογώ τώρα περιμένουμε να πάει κάποια στιγμή στον προορισμό και θα κάνω καταγγελία για αποζημίωση. Α! Και φυσικά όλη αυτή η διαδρομή δε φαίνεται στο σύστημα τους. Φαίνεται ότι το παρέδωσα εγώ στις 16/4 στην courier και ότι 17/4 έφυγε από κέντρο διαλογής στην Αθήνα. Ευτυχώς έχω κρατήσει και screenshots και ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου στην Κρήτη, και τον αριθμό που με κάλεσαν. Θ
 15. Οπότε, πλέον είναι πιθανό να συμφωνήσει και η Γερμανία για την έκδοση του έκτακτου ομολόγου λόγω κορωνοϊού.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.