Προς το περιεχόμενο

dchatz

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.505
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.765 Excellent

Σχετικά με dchatz

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/12/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.328 προβολές προφίλ
 1. δεν είναι κακό να ανεβαίνει, στο κάτω κάτω μπορεί να βρεθει ένα μέλος και να πει ότι είναι αξιόπιστο το κατάστημα, τους ξέρω κλπ. Πάνω στη συζητηση φαίνεται τι είναι και τι δεν είναι. Η καλή τιμή υπάρχει, το θέμα είναι αν είναι και αξιόπιστη, και αυτό το συζητάμε
 2. πηρα τηλέφωνο για παραλαβή από εκεί (μένω πολύ κοντά) και λένε τα τύπου, εδω γραφεία, πράγματα στις αποθήκες μας, μόνο αποστολή κλπ. Γραφειάκι με υπολογιστή και σύνδεση στο ιντερνετ είναι μάλλον η εταιρεία. Εγώ δε θα ασχολιόμουν.
 3. για να λέγεσαι σωστός scalper πρέπει να έχει πρόσβαση (γνωριμίες) σε εισαγωγείς ή λιανεμπόριο ώστε να μπορείς να αγοράζεις κάτι σε επίσημες τιμές λιανικής πριν γίνει διαθέσιμο στη μάζα. Αφού καταφέρεις και καβατζώσεις όσο στοκ μπορέσεις τότε αρχίζεις να πουλάς σιγα σιγα με τιμή που θες. Δε μπορεί ο scalper να ψάχνει και να βρίσκει να αγοράζει όπως όλοι μας. Αλλιώς θα έπεφτε πάνω στους άλλους scalper όπως όλοι μας. Και φυσικά η έννοια του scalper προϋποθέτει ζήτηση πολύ μεγαλύτερη της προσφοράς. Αλλιώς όλοι μας θα πηγαίναμε στο μαγαζί να πάρουμε την κάρτα και θα τελείωνε το θέμα.
 4. dchatz

  Δε φταίω εγώ, εσύ φταις

  σοβαρά το έλεγα για τα δωρεάν διόδια για τις μηχανές. Αφενός μεν τα έξοδα συντήρησης που προκαλούν οι μηχανές σε ένα δρόμο είναι αμελητέα, υποδομή προστασίας οδηγών μηχανών (π.χ. διπλές μπάρες) δεν υπάρχει και γενικά νομίζω ότι πρακτικά όταν οι εταιρείες κάνουν ένα business plan διαχείρισης ενός δρόμου δε θα πρέπει να λαμβάνουν καθόλου υπόψη τις μηχανές, φαντάζομαι ότι τα έσοδα σε δρόμους θα είναι κάτι σε 95% αυτοκίνητα-5% μηχανές και αν.
 5. dchatz

  Δε φταίω εγώ, εσύ φταις

  Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει ειδική λωρίδα από την οποία θα περνάνε οι μηχανές δωρεάν τα διόδια.
 6. εγω λέω να αγοράζουνε όσοι θέλουν skins ή ό,τι άλλο ώστε να είναι τα τζάμπα παιχνίδια οικονομικά βιώσιμα και να παίζουνμε οι υπόλοιποι τζάμπα.
 7. τωρα πια στο tidal, τουλάχιστον την τελευταία φορά που το έκανα μέσω VPN από γειτονική χώρα προς τα δεξιά, το κόστος ήταν αστείο. Το έκανα πριν τα Χριστουγεννα για 4 μήνες συνδρομή. Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα.
 8. πόσα τετοια είχε φέρει το eshop ηθελα να ήξερα. Κρατήθηκα κρατήθηκα αλλά τελικά τώρα το πήρα και γω.
 9. δε διαφωνώ, το θέμα είναι ότι ένα 100% αυτόνομο σύστημα πρέπει να είναι και 100% trouble free. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει και θα παραμένει η γνωστή υποσημείωση. Μπορεί οι πιθανότητες ενός αυτόνομου για ατύχημα να είναι μικρότερες από ότι με κανονικό οδηγό (δε ξέρω κιόλας αν είναι, μπορεί όμως), αλλά χωρίς το 100% η υποσημείωση δε θα βγει.
 10. αφού είναι έτσι γιατί δεν αφηνεις τον βασικό driver των windows ;
 11. το κυκλοφοριακό σύστημα έχει πάρα πολλούς βαθμούς ελευθερίας ώστε να μπουν όλοι σε σχετικές παραμέτρους ενός λογισμικού και να καταστήσουν ένα όχημα 100% αυτόνομο. Είναι χαοτική η σκέψη του τί μπορεί να συμβεί και αν το λογισμικό θα έχει παραμέτρους αντίδρασης σε οτιδήποτε μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε άλλος οδηγός ή πεζός στο κεφάλι του. εάν υπάρχει η πιθανότητα για 100% αυτόνομα οχήματα νοιώθω ότι αυτό θα ήταν εφικτό μόνο αν ήταν όλα 100% αυτόνομα.
 12. πάντως το SΝ10 που κατέβηκε και μετά εξερράγη είχε πολύ καλύτερο footage.
 13. αυτό ήταν το θέμα, ότι τότε δεν υπήρχαν και θα είχε προβάδισμα η apple να έχουν παρά πολλοί μια δική της εφαρμογή. Τωρα ναι, είναι αργα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.