Προς το περιεχόμενο

moutsa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  616
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

161 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ moutsa

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1980

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ειλικρινά από την στιγμή που υπάρχουν επιλογές όπως είναι η revolut δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς τα χρήματα σου στους νταβατζιδες των ελληνικών τραπεζών. Φαντάσου εγώ πήγα να την καταργήσω και μου ζήτησαν 4€ προμήθεια αν είναι δυνατόν. Στέλνοντας mail δεν θα βγάλεις άκρη ούτε σε 10 χρόνια αν θες αποτελέσματα θα πας σε κατάστημα και θα μιλήσεις με υπάλληλο αλλά αν δεις ότι δεν βγαίνει άκρη ζητά τον προϊστάμενο και μετά τον διευθυντή. Να απαιτήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματα εκείνη την ώρα επιτόπου.
 2. Είμαι κάτοχος prepaid της Εθνικής αλλά μετά την απόκτηση της revolut δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά υπήρχε στο λογαριασμό μου με μηδενικό υπόλοιπο. Πριν ένα μήνα καθώς τσέκαρα τις κινήσεις βλέπω στην prepaid να 105€ θετικο τρελάθηκα λέω έγινε μ@ĺ@[email protected] σίγουρα πατάω επάνω τίποτα καμία κίνηση απλα υπήρχαν 105 ευρώ. Τηλέφωνο στην εθνική μου απαντάνε αυτο το διάστημα γίνονται αναβαθμίσεις και όταν τελειώσουν θα γίνει έλεγχος και θα διορθωθούν τυχόν σφάλματα. Μέχρι και σήμερα τα 105€ υπαρχουν στην κάρτα.
 3. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Ξεκίνησα με την ελπίδα να μιλήσω με κάποιον τελωνειακό αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι απλά έγινα μπαλάκι και μετά από αμέτρητα τηλέφωνα κατέληξα πάλι να μιλάω με το τμήμα εκτελωνισμού της dhl. Αν εσυ η κάποιος άλλος γνωρίζει τηλέφωνο που μπορώ να απευθυνθώ θα με βοηθούσε αφάνταστα.
 4. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Εξ αρχής αυτό υποστηρίζουν στην dhl ότι οι άνθρωποι του τελωνίου δεν δέχονται το πακέτο έτσι όπως έχει σταλεί και ζητάνε επίμονα το έγγραφο T2l που πρώτη φορά το ακούω επειδή το πακέτο έχει σταλεί δηλωμένο για τελωνείο με απλήρωτους δασμούς και φόρους. Υποτίθεται ότι το έγγραφο T2l θα επιβεβαιώσει ότι η αποστολή έγινε από ευρωπαϊκό έδαφος και δεν φορτώθηκε προερχόμενη από κάπου άλλου σε κάποιο ενδιάμεσο αεροδρόμιο. Αύριο θα πάρω στο τελωνείο τηλέφωνο αν και δεν νομίζω να καταφέρω τίποτα. Μετα από αυτό το περιστατικό στον ενδιάμεσο χρόνο παρέλαβα με κούριερ αλλά 3 πακέτα και πραγματικά επειδή το 1 ήταν με dhl έτρεμε το φυλλοκάρδι μου μην τυχόν και συμβεί κάτι παρόμοιο. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι έγραφαν μόνο τα στοιχεία αποστολέα - παραλήπτη και μια απλή περιγραφή του προϊόντος τίποτα για δασμούς και φόρους και όπως επίσης δεν υπάρχει και η ένδειξη WPX.
 5. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Μετά από πολλά τηλέφωνα επιτέλους βρέθηκε κάποιος και με απλά ελληνικά μου εξήγησε το λόγο που το πακέτο σταμάτησε στο τελωνείο. Το πρόβλημα είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία με την φορτωτική https://ibb.co/ZzWFj9G οι μπαγλαμάδες που έστειλαν το πακέτο επέλεξαν λάθος μέθοδο και δήλωσαν το πακέτο για τελωνείο. Εδώ και 3 εβδομάδες προσπαθώ μέσω PayPal να τους πείσω να στείλουν το T2l έγγραφο που ζητά η dhl και αυτοί σφυράνε κλέφτικα επιμένοντας πως έχουν κάνει τα πάντα σωστά και το τελωνείο είναι θέμα του παραλήπτη και όχι του αποστολέα. Απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βγάλω άκρη με τους μπετοβλακες που έμπλεξα και πριν δώσω την υπόθεση στο PayPal θα ήθελα αν γνωρίζει κάποια γνώμη πρώτα για το πως να κινηθώ.
 6. Αποστολή που στην χειρότερη των περιπτώσεων Θα έπρεπε να είχα λάβει σε διάστημα 3 εβδομάδων μόλις σήμερα έφτασε Ελλάδα. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 17/6/2020, 10:17:00 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Α.Τ.) 17/6/2020, 07:08:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31/5/2020, 15:36:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 25/4/2020, 09:47:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25/4/2020, 09:47:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25/4/2020, 09:47:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 25/4/2020, 09:47:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25/4/2020, 09:47:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ June 1, 2020, 7:00 pm Departed CHICAGO, UNITED STATES Your item departed a transfer airport in O'HARE INTERNATIONAL, CHICAGO, UNITED STATES on June 1, 2020 at 7:00 pm. The item is currently in transit to the destination. June 1, 2020, 11:10 am Arrived CHICAGO, UNITED STATES May 31, 2020, 3:36 pm Processed Through Regional Facility CHICAGO IL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER May 31, 2020, 3:36 pm Processed Through Facility ISC CHICAGO IL (USPS) April 25, 2020, 9:47 am Processed Through Regional Facility LOS ANGELES CA INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER April 25, 2020, 9:47 am Arrived at Regional Facility LOS ANGELES CA INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER April 24, 2020, 5:23 pm Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item BELL GARDENS, CA 90201 Shipping Partner: ASENDIA USA April 23, 2020, 3:37 pm Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item BELL GARDENS, CA 90201 Shipping Partner: ASENDIA USA April 15, 2020, 6:50 pm Shipping Label Created, USPS Awaiting Item April 15, 2020, 6:29 pm Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item BELL GARDENS, CA 90201 Shipping Partner: ASENDIA USA
 7. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Ειλικρινά και εγώ πρώτη φορά το ακούω και το θέμα είναι ότι φαίνεται ξεκάθαρα επάνω στην απόδειξη ότι το κατάστημα έχει έδρα το Λονδίνο. Επισης σε επικοινωνία που είχα μαζί τους δεν έχουν ιδέα για το T2L και μου απάντησαν σύμφωνα με τα λεγόμενα της dhl uk ότι δεν είναι απαραίτητο παρά μόνο σε αποστολές που ξεπερνάνε τα 15.000€ και ότι πρώτη φορά συναντάται κάτι τέτοιο. Στην απόδειξη που έστειλαν στο mail μετά την συνομιλία που είχαμε στο μέσον περίπου υπάρχει κάποια αναφορά στο περιβόητο T2L. https://ibb.co/09NCWPQ Από την dhl Ελλάδος υποστηρίζουν ότι το εν λόγο έγγραφο είναι απαραίτητο σε όλες τις αποστολές ενός ευρωπαϊκής ένωσης. Ειλικρινά τι ισχύει δεν ξέρω και αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ θα του είμαι ευγνώμων.
 8. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Σε επικοινωνία που είχα ξανά με την dhl ενημερώθηκα ότι ο αποστολέας έχει στείλει το πακέτο με λάθος τρόπο ( σαν να έχει σταλεί από χώρα εκτος ΕΕ) και αν δεν σταλεί πρωτότυπο το έγγραφο Τ2L που απ ότι κατάλαβα είναι απίθανο να επιτευχθεί για να το παραλάβω θα πρέπει να πληρώσω. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση. Έστειλα mail στον πωλητή αλλά δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση και σε περίπτωση που δεν βγάλουμε άκρη θα μπορέσω να δικαιωθώ στο PayPal?
 9. moutsa

  dhl και τελωνειο

  Καλημέρα Παραγγελια που είχα κάνει από Αγγλία για κάποιο λόγο το πακέτο μου σταμάτησε από χτες στο τελωνείο. Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την dhl χωρίς να λάβω διευκρινίσεις για ποιο λόγο σταμάτησε τελωνείο μου ζήτησαν τηλέφωνο και αφμ και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον αποστολέα για κάποιο έγγραφο. Φυσικά αφμ δεν έδωσα αλλά για ποιο λόγο να ζητάνε εκτελωνισμό από την στιγμή που η αποστολή έγινε από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι φυσιολογικό που ζητάνε αφμ? https://ibb.co/vwfcy7m
 10. Για αρχή κάνε ένα τηλέφωνο στην UPS αύριο το πρωί για να δεις που βρίσκεται το δέμα σου και μετά αποφασίζεις τι θα κανείς.
 11. Ναι φυσικά και μπορείς να μην το παραβείς και μάλιστα η επιστροφή είναι δωρεάν δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα. Επίσης θα σου πρότεινα να πεις στον φίλο σου αν μπορεί και βολεύει να στο στείλει από χώρα που συνορεύει με την Ελβετία και μην πληρώσεις τίποτα.
 12. moutsa

  DHL , που είναι το δέμα;

  Επικοινώνησε με τη speedex.
 13. Έχω το απλό αλλά αν κάνεις συνέχεια αγορές συμφέρει το premium γιατί έχεις διεύθυνση στη Νεβάδα και γλυτώνεις τους φόρους που εφαρμοζουν πολλά καταστημα και τωρα τελευταια το εχουν βαλει και στο ebay.
 14. Planetxpress πιστεύω η καλύτερη επιλογή σε όλα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.