Προς το περιεχόμενο

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  537
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

62 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 24/04/1972

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  The more I know about men the more I love my cat.
 • Τοποθεσία
  mulino bianco city
 • Ενδιαφέροντα
  Cats, books and music. And House M.D.
 • Απασχόληση
  Biopathologist

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα, επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση, με Home Double Play 24L που ήταν με 26,36 για τους πρώτους 24 μήνες που μετά θα πάει στα 40,12 και αυτά τα πρώτα δυο χρόνια λήγουν αρχές Μαρτίου, τι πιστεύετε ότι συμφέρει να κάνει κανείς σ΄αυτήν την φάση? Μπορεί να φανεί χρήσιμη η ανακοίνωση που αναφέρατε πιο πάνω αλλά μπορεί άραγε να βρεθεί λύση σε πιο λογική τιμή?
 2. Υπάρχει κάποιο ... σημείο όπου ανεβαίνουν Greek documentaries, το ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας για το Generation War με Ελληνικούς υπότιτλους. Έχει αρκετά πράγματα.
 3. https://www.news.com.au/entertainment/tv/tv-shows/report-imelda-staunton-to-play-elizabeth-in-the-crown/news-story/cbd92f2f056014d668306a8797da8b56 The Crown: Imelda Staunton to Play Queen Elizabeth in Season 5
 4. Άξιζε τον κόπο που περίμενα να ολοκληρωθεί και την ξεκίνησα τώρα την σειρά, καταπληκτική. Και πολύ ενδιαφέρον soundtrack! Όπως πάει τελικά θα διαβάσω και το βιβλίο κι ας έχει απλά σχέση με την σειρά.
 5. Κάτι παίζει στη Ρόδο γιατί το ξαναείδα σήμερα το πρωί. Το περίεργο είναι ότι για άλλη μία φορά ο τύπος μπροστά μου που άναψε τα αλάρμ ούτε έκοψε ταχύτητα, ούτε ήθελε να σταματήσει, ούτε κάτι είχε συμβεί μπροστά μας, ούτε τίποτα. Ξαφνικά σε μια στροφή αρκετά ανοιχτή και κοντά σε διασταύρωση με μεγάλη κίνηση , έβαλε τα αλάρμ ενώ ήταν κανονικά σε κίνηση πλησιάζοντας στην στροφή και τα σταμάτησε σε ένα λεπτό, μόλις βγήκε από αυτήν. Μυστήριο. Όσο για την έλλειψη παιδείας του νεοέλληνα, στο κέντρο της πόλης που έχει τεράστιο πρόβλημα πάρκιγκ, παρκάρω σήμερα το μεσημέρι, πίσω μου ακριβώς και σχεδόν ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο, βάζω στο παρμπρίζ το σήμα μόνιμου κατοίκου που μου επιτρέπει να παρκάρω εκεί, παρατηρώ ότι ο πίσω έχει παρκάρει σε τόση απόσταση από εμένα που ακυρώνειμισή θέση μπροστά του προς εμένα και μισή πίσω του, του το λέω ευγενικά και μου απαντά με ύφος: ''δείτε την διαγράμμιση κάτω, είμαι νόμιμος 100%, μια χαρά έχω παρκάρει''. Ήταν δυόμισι το μεσημέρι, είναι εννιάμισι το βράδυ και η σακαράκα βρίσκεται ακόμα στην ίδια θέση με μισή άδεια θέση μπρος και μισή πίσω. Όχι παίζουμε. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, ούτε σήμα μόνιμου κάτοικου ούτε τίποτα. Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει τελικά και στα παπάκια του οι υπόλοιποι.
 6. Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, συμπαθητική μοιάζει αλλά τίποτα έκτακτο.
 7. Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες μου έτυχε τρεις φορές ν΄ανάψει ο μπροστινός μου τα αλάρμ ενώ κινούνταν κανονικά και χωρίς να καταλάβω ακριβώς γιατί, θα μπορούσε κανείς να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς όταν δει τον μπροστινό ν΄ανάβει αλάρμ ενώ κινείται κανονικά;
 8. Οδηγούσα υπό βροχή και ξεκινώντας αργά να βγω από έναν κόμβο, την ώρα που ήμουν στο πιο επικίνδυνο σημείο, το αμάξι ακινητοποιήθηκε, μέχρι κι οι υαλοκαθαριστήρες έμειναν στα μισά. Πίστεψα ότι μου έσβησε η μηχανή, αλλά ήταν αναμμένη κανονικά! Την έσβησα, ξαναξεκίνησα και όλα οκ. Τι λέτε ότι μπορεί να έγινε και τι ελέγχω - αν πρέπει; Το αμάξι είναι ένα Opel Agila του 2009 με τα σέρβις και τους ελέγχους του όλα οκ και δεν ξαναπαρουσίασε ποτέ κάτι παρόμοιο.
 9. Δεν είδα ακόμα την ταινία, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τον Vangelis_D9 για το 37 Days που και εγώ αγνοούσα την ύπαρξή του αν και παρακολουθώ με ενδιαφέρον ό,τι έχει σχέση με 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν έχετε κάποια πρόταση για το πώς μπορώ να την δω όλη σας παρακαλώ να μου στείλετε πμ γιατί κατάφερα να δω μόνο το πρώτο και το τρίτο επεισόδιο.
 10. Σας ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα, δυστυχώς δεν έβγαινε με τίποτα αυτό που είχε μείνει πάνω στο τζάμι κι ήταν σαν κόλλα, πήγα στο βενζινάδικο και εκεί χρησιμοποίησαν έναν ειδικό αφρό που έχουν και μετά από λίγη ώρα και αρκετό ξύσιμο έφυγε.
 11. Μήπως γνωρίζετε πώς καθαρίζουμε ίχνη από διαφημιστικό φυλλάδιο που κόλλησε στο τζάμι με την βροχή; Τι μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς άφοβα στο τζάμι;
 12. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

  Γλυπτό Phylax

  Μη μου πείτε ότι δεν έχει ενδιαφέρον μια τόσο ανορθόδοξη Ορθόδοξη εκκλησία όμως!
 13. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

  Γλυπτό Phylax

  http://yquotes.com/wilson-mizner/101892/
 14. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

  Γλυπτό Phylax

  Καταπληκτικό νήμα, όχι μόνο για το γέλιο που βγάζει, αλλά γιατί αφήνει να φανούν πολλές απόψεις που υπάρχουν εντός και εκτός ίντερνετ. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν είναι οι Δήμοι που επιλέγουν τα έργα τέχνης ή οι καλλιτέχνες που επιλέγουν πού θα αξιοποιηθεί μια δωρεά τους, αλλά πιστεύω ότι και σε αυτόν τον τομέα κάπου οι τελευταίοι που μπορούν να έχουν άποψη καταλήγουν να είναι οι δημότες, που είναι και εκείνοι που πληρώνουν τα δημοτικά τέλη. Δεν μένω Αθήνα ώστε να μπορώ να πω αν μου αρέσει το έργο ή όχι - ελπίζω να προλάβω να το δω κάποια στιγμή, αλλά τελικά από τις συζητήσεις που προκαλεί μάλλον κάτι μαθαίνουμε, για την τέχνη, για τους άλλους και για εμάς τους ίδιους. Και επειδή είμαι κι εγώ κάπως παλιά, θυμήθηκα κάτι από τον πόλεμο των Φώκλαντ την δεκαετία του '80, που είχε ειπωθεί το τρομερό: μπορεί να μην έφερε τίποτα καλό ο πόλεμος αλλά τουλάχιστο μάθαμε όλοι πού είναι τα Φώκλαντ!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.