Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

spsomas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  103
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

65 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με spsomas

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/04/1975

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.355 προβολές προφίλ
 1. Εγώ έχω τον mpc και bsplayer για υπότιτλους που ψάχνει μόνο του και τέλος
 2. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω προς τι όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά. 240W φόρτιση αλλά όχι γρήγορο και τούμπαλιν. Γιατί όχι ΕΝΑ καλώδιο να τα υποστηρίζει ΟΛΑ και τέρμα. Ποιο είναι πιο ακριβό, η γρήγορη φόρτιση ή γρήγορη μεταφορά μιας και υπάρχουν διαφορετικά καλώδια; Ελπίζω σε ΕΝΑ καλώδιο να ξεμπερδεύουμε.
 3. Να πω το κλασσικό; Far Cry θα παίζει;
 4. Αφού το 3G θα καταργηθεί, τουλάχιστον στην Αθήνα, από Σεπτέμβριο, ποια η χρησιμότητά του; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο σε αυτή την κατηγορία που να είναι 4G;
 5. Όλοι γκρινιάζουν για την μπαταρία που είναι μικρή και οι χρόνοι φόρτισης μεγάλοι. Τώρα που έπεσε στα 8 λεπτά γιατί δεν χαίρεστε. Μπορεί να είναι άλλου είδους μπαταρία και μην έχει τα προβλήματα που ξέρουμε με τις υπάρχουσες. Η τεχνολογία προχωράει ΚΑΙ στις μπαταρίες. Πιο αργά; Σίγουρα, αλλά προφανώς η εταιρεία δεν θα δοκιμάζει με τις υπάρχουσες. Δεν νομίζω να διακινδυνέψει να βγάλει μοντέλο όπως η Samsung με το ΝΟΤΕ 8.
 6. Αν μιλάμε για διαρροή η λέξη σημαίνει μικρή απώλεια. Έτσι θα γίνει και εδώ. Θα βγούνε κάποιες απλά θα είναι μικρή η διαθεσιμότητα και τιμές....στο διάστημα (και ακόμα παραπέρα.)
 7. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που λένε. Επίσης αυτό που δεν με χαλάει καθόλου είναι το " Να παρέχουν συμβουλές στον συνδρομητή για καλύτερα τρέχοντα τιμολόγια, σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που λαμβάνει, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την λήξη της σύμβασής του." Που με την λήξη σε γυρνάνε στην κανονική χρέωση και μέχρι να το πάρεις χαμπάρι έχεις χρεωθεί το παραπάνω στον λογαριασμό. Είναι και κάποιοι που έχουν πάγια εντολή και δεν το κοιτάνε αυτό. Επίσης κάτι μεγάλοι άνθρωποι που ενώ δεν τους χρειάζεται το Ιντερνετ δίνουν 2play να τα παίρνουν και "ξεχνάνε" φυσικά να τους πουν για ν
 8. Poco f2 pro κομπλέ. Μπαίνεις στην εφαρμογή και σε ενημερώνει για την νέα δυνατότητα. Το widget είναι λίγο πιο μεγάλο σε σχέση με τα άλλα εικονίδια.
 9. Την επόμενη φορά να βάλουν ένα γυαλοκαθαριστήρα. Έτσι θα διώχνει την σκόνη και τέλος.
 10. Εγώ πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Αν ασχοληθείς 2-3 μήνες θα βρεις που είναι οι ρυθμίσεις που θες και τέλος. Δεν έχω ακόμα 10αρια παρά μόνο αν πιαστώ με κάποιον άλλον που έχει. Αυτά που θέλω τα βρίσκω και με τα 10αρια πλέον το ίδιο εύκολα με πριν. Όπως είπα συνήθεια
 11. Όλα μια συνήθεια είναι. Αν δουλέψεις αρκετά τα 2007 θα ξέρεις που είναι τι και δε θα έχεις θέμα. Και εγώ έτσι έλεγα αλλά τώρα μια χαρά είναι 2007. Όπως είπαν και άλλοι με τα 2007 κάνεις άψογα τη δουλειά κατά 95%. Ένα 5% είναι να το σώζεις αλλού και να το βρίσκεις (αν και με Dropbox ή to gdrive το ίδιο είναι).
 12. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει ο 500αρης αλλά στην κανονική του τιμή. Δεν έλεγε τέλος η προσφορά
 13. Να κάνω μια ερώτηση; Η τιμή του πόσο είναι; Εγώ βλέπω €90.44 + €6.30 Shipping. Αυτή είναι ή κάνω λάθος. Αν είναι τόσο στην Ελλάδα έχει πιο φθηνά.
 14. Εγώ από το 2012 έχω τον 3570 και λέω να τον αλλάξω σε 3400G μιας και δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια. Ακόμα και τώρα δεν έχω θέμα με τον εν λόγω επεξεργαστή, απλά λέω να πάω σε κάτι πιο σύγχρονο για τα επόμενα 5 χρόνια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.