Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kakis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  116
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kakis

 • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kakis's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/15)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Πρόσφατες Διακρίσεις

32

Φήμη

 1. Από μικρός πάντα είχα όνειρο αυτη την ψηφιακή ενοποίηση με λιγότερη γραφειοκρατεία. Δυστυχώς μεγαλώνοντας είδα ότι κάποιες ευκολίες γίνονται αντίπαλοι κάποιων ελευθεριών. Απλά δείτε την Κίνα με το Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης. Κυριολεκτικά ό,τι κάνουν μπορεί έχει άμεσο αντίκτυπο στην υπόλοιπη ζωή τους, έχουν ένα Μεγάλο Αδελφό να τους παρακολουθεί, να τους τιμωρεί και να τους επιβραβεύει όταν είναι καλοί και υπάκουοι πολίτες. Μάλλον αυτή η έξτρα ευκολία θα μας μειώσει την ελευθερία και ειδικά όσο το φυσικό χρήμα πάει προς σταδιακή κατάργηση. Με πρόσχημα την υγεία και την «κλιματική αλλαγή» εχούν να γίνουν πολλοί άσχημοι περιορισμοί στην ζωή. Απλά ας σκεφτούμε πώς θα αντιδρούσαμε αν μας έλεγαν το 2019 ότι θα χρειάζεται πιστοποιητικό για να πάς για καφέ και εμβόλια για να πας σε ταβέρνα.
 2. Σαν πακέτο με 100ρι internet και τηλέφωνο στα 33 αξίζει αλλά 10 απο μόνο του με δέσμευση 2 χρόνια ούτε καν
 3. O επεξέργαστής μου δεν είναι στα compatiblilty list των Windows 7,8,8.1,10 άλλα βγήκε το 2014 και ναι λειτουργεί με Windows 10 τώρα
 4. Όποιαδήποτε εναλλακτική από τον καρκίνο που ονομάζεται Twitter είναι καλοδεχόυμενη. Να δούμε αν θα τηρήσει αυτά που λέει και αν θα κρατήσει ή αν θα έχει την τύχη του Parler.
 5. Αυτό με τους επεξεργαστές δεν ισχύει, αν δεν είναι αρχαίοι και ειναι 64bit δουλεύουν. Το compatibility list είναι ό,τι να 'ναι.
 6. kakis

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Μόλις έκανα αγορά PS Plus ετήσια συνδρομή από Eneba με κουπόνι 3% και Paypal (έχει χρέωση) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 49,46 τελική, την έκανα redeem λειτούργησε κανονικά. Σημείωση ζητάει confirmation με αριθμό κινητού.
 7. kakis

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Άρα τελικά η φτηνότερη ετήσια ελληνική συνδρομή είναι στο Eneba; Επειδή μου λήγει τέλος του μήνα. Συνήθως τέτοια εποχή έπεφτε στα 45, φέτος δεν ξέρω τι έγινε.
 8. Γιατί στς περισσότερες χώρες η ηλικία ενηλικίωσης είναι τα 18. Ακόμα και αν στις περισσότερες χώρες η ηλικία σεξουαλικής συνάινεσης είναι μικρότερη. υπάρχουν διάφορα νομικά θέματα γύρω από το θέμα και έτσι η νομοθεσία περι καταλληλότητας ταινιών είναι εκεί, υποθέτω. Γενικά είναι λίγο αυθαίρετη η νομοθεσία περι καταλληλότητας για να υπάρχει ένα όριο φαντάζομαι.
 9. Κι έγω που έχω ΟΤΕ στο χαλάνδρι σε μιά μέρα ξαφνικά και τώρα ξαφνικά από 99999 σε 84400
 10. kakis

  Speedport Plus (OTE)

  Κάνεις κλίκ και στα δύο κουτάκια. Έχει την τελευταία έκοδση firmware 09022001.00.019 ;
 11. kakis

  Speedport Plus (OTE)

  Υπάρχει τρόπος να βάλω στο router fixed DNS ή το έχει απενεργοποιήσει ο ΟΤΕ;
 12. Άμα το έκαναν για να ενισχύσουν τα ελληνικά μαγαζία θα έβαζαν δασμό και στις χώρες τις ΕΕ. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.