Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Nix_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  337
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

183 Excellent

Σχετικά με Nix_

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 08/09/1980

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όντως το Samsung σου μετράει την πίεση; Σοβαρά ρωτάω.
 2. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Πραγματικά το είχα εύλογη απορία! Νομίζω επίσης πως και το δυστύχημα του Challenger έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιβράδυνση της εξέλιξης. Πήγαν αρκετά project πίσω ίσως. Δεν ήταν επιχείρημα αλλά απορία. Επίσης μην κάνεις λογικό άλμα και βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα.
 3. Αφού η πρώτη προσελήνωση έγινε το 1969, γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να το επαναλάβουμε και τώρα 52 χρόνια μετά;
 4. Καλό παράδεισο στον άνθρωπο. Πρόσεφερε στην γενικότερη εξέλιξη των μικρο-υπολογιστών και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο μπάσκετ Fernando Martin το είχα ξεπατώσει στον Amstrad 6128... Αυτό το "Jugador" μου έχει μείνει ακόμα και σήμερα!
 5. Ο,τι και να λέμε είναι θετικό από κάθε άποψη. Ειδικά όταν προσφέρεται στην ίδια τιμή. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν, για κάποιον που έχει - θα πάρει το apple tv και το κουμπώσει πάνω σε τηλεώραση και Hi Fi, θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω. Όσο για το spatial audio δεν είναι κάτι εντελώς καινούριο στη μουσική. Υπήρχε και θα υπάρχει το binaural audio, που είναι κυρίως για χρήση με ακουστικά. Όταν βάλεις καλά ακουστικά και ακούσεις ένα binaural album, τότε καταλαβαίνεις τη διαφορά. Βυθίζεσαι στον ήχο... Πρόσφατο binaural album (εκτός απο την κανονική stereo έκδοση) είναι
 6. Αυτό με το καλιμπράρισμα του κινητού είναι όντως χρήσιμη προσθήκη. Θα ήταν ωραίο να ενσωματώσουν κάτι τέτοιο "παραδοσιακοί κατασκευαστές" τηλεοράσεων που έχουν και mobile τμήμα, όπως SONY, Samsung και άλλοι.
 7. Ναι υπάρχει παραπλήσιο. Freestyle libre λέγεται αλλά χρειάζεται και έναν αισθητήρα που κολλάει στο μπράτσο. Υπάρχει και Ελλάδα και οι αισθητήρες που χρειάζονται κάθε μήνα, γράφονται στον ΕΟΠΥΥ. Αν θέλεις να δεις πως λειτουργεί, ψαξε το στο youtube!
 8. Έχει μεταφερθεί κάποιος σε revolut bank; Είναι μεγάλη διαδικασία, ποια τα οφέλη; Για Ελλάδα μιλάω.
 9. Δεν ελπίζω σε πολλά διότι συνήθως αυτό που κάνουν οι εταιρείες είναι να παίρνουν την άδεια για ένα όνομα. Μάρκετινγκ...
 10. Μου αρέσουν ιδιαιτέρως τα πικάπ της αν και δεν είναι ότι καλύτερο σε ήχο. Είχαν αρκετά ενδιαφέρουσες τεχνολογίες για την εποχή τους και ο σχεδιασμός καταπληκτικός. Έκαναν τελευταία ένα περιορισμένο recreation των Beogram 4000c αλλά δυστυχώς η τιμή είναι πραγματικά στο Θεό... Δεν ξέρω αν μπορεί να περπατήσει ένα αρθρωτό φορητό ηχείο και για πόσα χρόνια αλλά σίγουρα είναι όμορφο το συγκεκριμένο. (προσωπική άποψη πάντα).
 11. Δεν έβαλα ακόμα το big sur αλλά ο Safari 14 που έβαλα στο Catalina μου φαίνεται καλός αρκετά. Το μόνο θέμα που έχω είναι που εξαφανίστηκαν τα Top Sites που βρίσκονταν στις προηγούμενες εκδόσεις του browser. Ελπίζω να επανέλθουν μελλοντικά.
 12. Δεν πέτυχε από αυτά που διάβασα σε διάφορα sites.
 13. Κάνεις ένα λάθος, δεν προσέβαλλα κανέναν προσωπικά, μην κάνεις "λογικό άλμα" από το αρχικό σχόλιο. Είμαι προσεκτικός. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει πρακτική σημασία αλλά στην ουσία έχει. Καταλαβαίνω πάντως τι θέλεις να πεις και δεν διαφωνώ, έχει και η δική σου άποψη δίκιο. Απλά αναφέραμε και οι δύο τις δύο πλευρές του νομίσματος. Τα λέω αυτά χωρίς καμία επιθυμία προσβολής. Δεν κρίνουμε ανθρώπους αλλά καταστάσεις, ήταν η αφορμή για πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς... Το σταματάω όμως γιατί ξεφύγαμε με δική μου ευθύνη! 🙂
 14. off topic: Δεν είναι έτσι. Ο λόγος και η γραφή είναι όπλο για τον άνθρωπο. Έχουν την αξία τους... Δεν αρκεί μόνο να καταλαβαίνουμε τι λέει κάποιος. Γι αυτό και αναπτύχθηκε η γραφή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.