Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

awhite

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  63
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12 Good

Σχετικά με awhite

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 19/11/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ωραία βρήκα επιτέλους τον χρόνο! Η μετάφραση για το Remastered ζει πλέον με οδηγίες εγκατάστασης, εδώ. Επιπλέον το πως το κατάφερα είναι στον οδηγό (στα Αγγλικά) στη κεντρική σελίδα του repo, https://github.com/iokaravas/Grim-Fandango-Remaster-Translation Φρόντισα να αναφέρω όλους τους διαπλεκόμενους , ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είναι δωρεάν διαθέσιμη και μπορεί οποιοσδήποτε να διορθώσει τα κείμενα. Δεν έχω καταφέρει να την δοκιμάσω πλήρως οπότε αν κάποιος το παίξει να μου πει! Ελπίζω να προλάβω και εγώ σύντομα!
 2. Μια χαρά! βρήκα όμορφα ταιριαστά fonts, διόρθωσα και αυτά που ανέφερες @Praetorian , θα ανεβάσω αύριο ή μεθαύριο κάτι! Θα παίξω λίγο πρώτα
 3. Ναι! δεν έχω προλάβει να το δω με αυτά που περνάμε τον τελευταίο καιρό, όπως τα λες ειναι όλα είπα σήμερα να το κοιτάξω λίγο, more to come!
 4. 2021-04-30 01-42-10-1.m4v Σχεδόν γίναμε! Το μόνο που χρειάστηκε να πειράξω ήταν το font! Έπρεπε να αντικαταστήσω όλα τα symbols σε κάποιον font editor για να ταιριάξουν διαφορετικά έβγαιναν "κινέζικα"! Το κακό είναι ότι έχει πολλαπλά fonts (μενού/πραγματα που γίνονται στην οθόνη/διάλογοι) οπότε πρεπει να βρω αντίστοιχες γραμματοσειρές, να τις πειράξω και καθαρίσω και να τα ταιριάξω όλα κάπως. Το αρχείο grim.en.tab που έχουν στην τελευταία έκδοση είναι απλό κείμενο , περιέχει ότι το original παιχνίδι απο κείμενο αλλά και επιπλέον το commentary και τις επιλογές του μενού που πρόσθε
 5. Πω ώρες ώρες είμαι στόκος, σωστός! Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ.
 6. @Praetorian υπάρχει κάπου η μετάφραση σε κάποια άλλη μορφή εκτός του Patch ; Ήθελα να δω τι παίζει με το remastered
 7. Έλα Apple καλή μου , πες το μαζί μου: - Οθθθοονηηη - Οθόνη - Αφηηηηςςς - Αφής - Οθόνη Αφής - Οθον...Πλήκτρα με οθόνη!
 8. Αρχικά δε μίλησε κανείς να προβάλλει έργα κλέβοντας την ιδιοκτησία κάποιου. Ξεκάθαρα ζητάω άδεια προβολής για τα πάντα. Επίσης ξεκάθαρα αναφέρω χωρίς εισιτήριο ή κάποια αμοιβή. Το μόνο που δεν είχα υπολογίσει είναι τον δημόσιο χώρο για αυτό και είπα να το κάνω στο πάρκινγκ της επιχείρησης εδώ που είναι ιδιωτικό. Αρχικά δε πρόκειται για business, ενα ντοκυματέρ για το νησί θέλαμε να προβάλλουμε εντελώς δωρεάν και για όλους. Μόλις επιβεβαίωσα οτι το πάρκινγκ δεν ανήκει στην επιχείρηση οπότε είναι απλά ιδιωτικός χώρος κάποιου φίλου... Χμμμ...
 9. Χμμ δε θελουμε να μπερδέψουμε την επιχείρηση, ας πουμε οτι μας το παραχωρεί για δωρεάν προβολή... (ουφ ολα δυσκολα σε αυτη τη χωρα)
 10. Πολύ σωστά τα λες, ίσως να σκεφτούμε να χρησιμοποιήσουμε τότε το πάρκινγκ του εστιατορίου με σωστές αποστάσεις από θέσεις. (Όσο αφορά την άδεια για δημόσιο χώρο και Covid)
 11. Καλημέρα! Αγοράσαμε πρόσφατα με έναν φίλο μια οθόνη προβολής (φουσκωτή! δείτε πιο κάτω) και θέλουμε να παρουσιάσουμε τουλάχιστον ένα ντοκυμαντέρ για το οποίο ζητήσαμε την άδεια από τον δημιουργό, στην παραλία κάτω από μια καφετέρια στο νησί που μένω. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να μπορέσουμε χωρίς εισιτήριο να προβάλουμε και άλλα πράγματα. Γνωρίζω ότι στο εξωτερικό μπορείς να ζητήσεις άδεια για αναπαραγωγή απο DVD / BluRay , για ειδικούς σκοπούς- συνήθως με κάποια χρέωση- ξέρει κανείς τι παίζει Ελλάδα; Υπάρχουν οικονομικά πακέτα για προβολή ταινιών ( ίσως π
 12. Σαν το απίστευτο διαφημιστικό του Playstation Classic δεν ειναι αλλα οκ...
 13. Νοιώθω ότι άργησαν *πολύ* ... μόνο η ιδέα μου είναι; (Mario, Sonic κτλπ παίζουν καιρροοο)
 14. Μια χαρά Sony, δώστε μου εναν ακόμα λόγο για να μη πάρω την κονσόλα σας Ειλικρινά μόνο για τα exclusives αγοράζω PS (και μετα το πουλάω)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.