Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Karnov

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  462
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  8

Σχετικά με Karnov

 • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1968

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  NYB
 • Ενδιαφέροντα
  http://poupigantalefta.blogspot.com/2012/10/blog-post_21.html

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  thinker,creator,innovator,rebel,destroyer,meditator,disorientator
 • Τοποθεσία
  1st Spiritual Level, Sahans Dal Kanwal
 • Ενδιαφέροντα
  Sweeping the MindYards
 • Απασχόληση
  Marshal of Fortune

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Karnov's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

525

Φήμη

 1. Αγαπητά μου παιδιά, μιλάμε για ανθρώπους χαμηλής ηθικής υποστάθμης. Θυμήθηκα το γλέντι στο χρηματιστήριο της Ελλάδα στα τέλη του 90. Πέφτει γλέντι γερό. Μην τους πιστεύετε.. Ότι κάνουν , εσείς το αντίθετο. Και μόνο που ασχολήθηκαν με τα κρυπτο..νομίσματα ήταν σημάδι εξόδου. Λέει ο τύπος με τα ηλεκτρικά αμαξίδια: "Νόμισα ότι το bitcoin ήταν καλό. Δεν ήξερα , δεν ρώτησα" Χαχα μας γλεντάει. Σας το είπα πιο πάνω. Ήταν καμπανάκι να την κάνουμε. Ασχολήθηκε ο γυαλάκιας με τα εμv0λια; Άλλο σημάδι και αυτό. Τροφή για σκέψη: Το παγκόσμιο οικοσύστημα που αναπνέει απο ΑΜΑΖΟΝΙΟ και ΔΑΣΗ , αυτοί οι τύποι, το έχουν γραμμένο στα παλιά τους υποδήματα, γιατί δεν κάνουν τίποτα ούτε για τον ΑΜΑΖΟΝΙΟ ούτε για τα ΔΑΣΗ (και υπάρχουν τόσες τεχνολογικές εφαρμογές όπως και πακτωλός χρημάτων για να γίνει κάτι). Αντίθετα θέλουν να γίνει μια μπαταρία όλος ο πλανήτης.. Κατά τ' άλλα, είναι τεχνολόγοι(?) και νοιάζονται βλέπεις, για το καλό μας ΥΣ. Μαζική εξαπάτηση σε όλα τα επίπεδα, λοιπόν. Το μοναδικό εργαλείο για να διαλυθούν τα σκοτάδια τους, είναι η λογική , ο ορθός λόγος. Το ξέρουν όμως και κυβερνούν με χειραγώγηση των συναισθημάτων και θέλουν πάντα να παρακάμπτουν τη λογική χρησιμοποιώντας κατώτερα συναισθήματα όπως είναι ο ΦΟΒΟΣ.
 2. ένα μέλλον χωρίς κωδικούς πρόσβασης = I OWN YOUR LIFE
 3. Μπράβο σας κύριε Γκέιτς .. Είσαστε στην κορυφή. Όμως εμείς λυπάμαι. Δεν έχουμε τη χαρούμενη φαγούρα* να βάλουμε δεκάρια. Δεκάρια έπαιρνα μόνο στο δημοτικό όχι όμως τώρα. Οπότε και όπως έχουμε δηλώσει πιο παλιά : Windows XP SP3 , Windows 7 SP1 μέχρι της συντέλειας του κόσμου. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Γιατί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ! Τόσο απλά. Τείχη Ασφάλειας έχουμε μάθει εδώ και 20+ χρόνια να φτιάχνουμε μόνοι μας στα PCιά μας. Java no-no, Firefox + NoScript for ever, cracks/keygens δεν τρέχουμε, αγοράζουμε αυθεντικά, σε πονηρά σάιτ δεν πάμε, συνημμένα απο αγνώστους δεν τρέχουμε, πόρτες άχρηστες του θείου μπίλη έχουμε κλειστές και πολλά άλλα. Άσε που γκέϊμερς δεν είμαστε για να καιγόμαστε για DirectX και αγχωτικές αναβαθμίσεις. Οπότε μια χαρά. *gay-itch
 4. Μενουμεσπιτάκηδες, θελουμεμβολιάκηδες του κόσμου, ενωθείτε.
 5. Καλός ο Τιούρινγκ αλλά χωρίς την εργασία του Charles Babbage και φυσικά της Αda Lovelace (κόρη του λόρδου Βύρωνα) δεν θα υπήρχε ψηφιακή εποχή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πίσω. Βabbage και όχι cabbage. Δεν θα είχαμε τώρα ούτε cpu, ούτε ps2 .. Nada. Aναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο duckduckgo.com Για βιβλίο προτείνω αυτό: James Essinger - Ada's Algorithm. How Lord Byron's Daughter Ada Lovelace Launched the Digital Age (2014) ΥΣ. Δεν το είχα παρατηρήσει αρχικά. Μου βάλαν την παρδαλή σημαιούλα στη φώτο, για ποιό λόγο; Με νοιάζει η σεξουαλική προτίμηση του Τιούρινγκ; Για ποιό λόγο μου κάνετε προπαγάνδα;
 6. Every time I see you something happens to me. Like a chain reaction between you and me. My heart starts missing a beat. My heart starts missing a beat. Every time. Oh oh oh, every time. A ρε Pet Shop Boys (PSB), ωραίες εποχές, αθώες. Ηeart το εν λόγω τραγούδι για τους πιο νέους.. Ο δράκουλας-τυπάς απο το video των PSB , που βλέπετε θα ταίριαζε άριστα με την κυριούλα παραπάνω στη διαφήμιση . Για όποιον ασχολείται με την επικοινωνιολογία και την κοινωνική μηχανική έστω, και μόνο η αντι-αισθητική φώτο της κακομοιριάς παραπάνω, αρκεί. Αρκεί για να καταλάβει κανείς, το άθλιο σχεδιασμό καθώς και το μέγεθος της τρομο-εκστρατείας που διεξάγεται παγκοσμίως και δη στο Ελλαδιστάν. ΥΣ. Σέβομαι την τρίτη ηλικία, αλλά αυτοί που έφτιαξαν τη διαφήμιση δεν σέβονται τίποτα.. Γιατί δεν έβαλαν την κυριούλα και σε πιο προχωρημένη ηλικία; Να της λείπουν και δόντια; Πιο πολύ, πιο πολύ.. Να λυπηθούμε και να τρομάξουμε περισσότερο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
 7. Χωρίς τον ιδιοφυή Πολωνό τον Μάριαν πιθανώς, δεν θα υπήρχε ούτε Τούρινγκ ούτε νίκη των συμμάχων. Η εργασία του και όλων των Πολωνών κωδικοθραυστών ήταν καταλυτική. Η μηχανοποίηση της μυστικότητας και η μηχανοποίηση της κρυπτογραφίας. Μεγάλο κεφάλαιο της Επιστήμης. Όμως θα σταθώ στο εγκληματικό παράδοξο που είναι το εξής: Ο Τούρινγκ με το υπέροχο έργο του, συνέβαλλε στο να ηττηθεί ο φασισμός του Άξονα. Να νικηθούν οι Γερμανοί Ναζιστές, οι θεωρούμενοι τότε ως εχθροί του ανθρώπου. Αυτοί που σε καίγανε επειδή ήσουν διαφορετικός (βιολογικά ή ιδεολογικά). Αυτό που συνέβη: Το "αντι-φασιστικό" κράτος του Τούρινγκ (Αγγλία), τον υποχρεώνει να ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ χημικά (!), να τα "κόψει" δηλαδή με εμβόλιο. Το "αντι-φασιστικό" κράτος τον στέλνει να διαλυθεί σωματικά και ψυχολογικά . Η αντιφασιστική Αγγλία τον αυτοκτονεί επειδή ήταν διαφορετικός σεξουαλικά. (όσοι δεν γνωρίζατε για την απάνθρωπη μεταχείριση του επιστήμονα/ σωτήρα του πολέμου, ξέρω,.... νιώθετε τώρα ανυπέρβλητη οργή.. είμαι σίγουρος) Φωνάζω και λέω: Ρε Αγγλία! Τι κάνεις; ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ αυτόν που σε έσωσε απο τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ; Ρε πάτε καλά; Ερώτηση: Τελικά ποιός είναι ο μεγαλύτερος φασίστας; Απάντηση: Ο αντι-φασίστας Αποδεικνύεται και ιστορικά πια. Όποιος ψύχραιμα αναζητήσει, θα βρει πληθώρα παρόμοιων περιστατικών. Τέλος πάντων. Τιμή και σεβασμός στους Άγνωστους Στρατιώτες Τιούρινγκ, Ρεζέφσκι. ΥΣ. Συνήθως, γίνεσαι αυτό που κυνηγάς, γίνεσαι αυτό που πολεμάς. Όταν όλο αυτό γίνεται με μανία και ο πολέμιος εμφανίζει υπερβάλλοντα ζήλο , ισχύει κάτι άλλο. Δεν γίνεσαι αυτό που πολεμάς. Είσαι ήδη χειρότερος απο αυτό που πολεμάς, πριν καν ξεκίνησει ο πόλεμος.
 8. Με άλλα λόγια: "Να ζήσει η αχρείαστη και άχρηστη απο το μέσο άνθρωπο τεχνολογία του 5G και να πεθάνει ο άνθρωπος και η εργασία του."
 9. Απο τον καιρό του Βυζαντίου με τον Ιππόδρομο (σίγουρα πάει και πιο πίσω ιστορικά) τα ίδια και τα ίδια. Πόλωση, διχασμός και αποπροσανατολισμός. Μπλέ, πράσινοι, κόκκινοι. Γαύροι και βάζελοι. Δεξιοί και αριστεροί. Τώρα έχουμε μικροσοφτάκηδες και γκουγκλάκηδες. Λογικό! Κάποια γαιδούρια μαλώνουν (ή κάνουν πως μαλώνουν) σε ξένο αχυρώνα, έτσι ώστε ο ξένος που παρακολουθεί τον καυγά, να ξεχάσει ότι ο αχυρώνας του ανήκει. Αυτό μπορεί να κρατήσει αιώνες. Καιρός να τους μαζεύουμε.
 10. Χαίρομαι που σου άρεσε. Τι ακριβώς θέλεις να αναλύσω;
 11. " Ο σαύρας είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρώς " όπως λέει ένας φιλαράκος μου. Αν οι παγκόσμιες δεξαμενές πνεύματος είχαν δει ότι το bitcoin απειλεί το παράνομο πλούτο που έχουν υπερ-συσωρρεύσει οι εργοδότες τους, θα είχαν δρομολογήσει διαδικασίες για να βγει εκτός νόμου απο καιρού. Με νύχια και με δόντια.. Απαγορεύεις οποιαδήποτε bt συναλλαγή με τράπεζες και τελειώνεις με δαύτο. Bitcoin μόνο για τις αναρχοκοινότητες, για ντόπα και δρόμους του μεταξιού....... Όμως τι έγινε; Αυτό που βλέπουμε. Κάτι έλον και μπιλ (ως "μπροστινοί" της τεχνοδικτατορίας που προ-οικονομείται) όχι μόνο χτυπάνε πια το κρυπτονόμισμα αλλά το υποστηρίζουν (έμμεσα ή άμεσα) .. Για να βγάλουν λεφτά; Λάθος.. Λεφτά έχουν. Δεν έχουν ανάγκη απο χρήμα.. Είναι το χρήμα. Έλεος δηλαδή. Όντες αμφότεροι το ζωντανό, ρέον χρήμα, γιατί να μην ασχολούνται μόνο με τις εξελίξεις; Γιατί να μην ασχολούνται και με την "εξέλιξη" του οικονομικού συστήματος ; Λέω εγώ τώρα. Αν και τα έχουν πει κατά καιρούς όλα οι ίδιοι... Μόνοι τους.. Πάμε πίσω στο κρυπτονόμισμα. Δεν χτυπάνε το bt. To στηρίζουν. Άρα το βλέπουν φιλικά. Άρα μπορεί και να υπάρχει μέσα στο μακρόπνοο σχεδιασμό τους. Γιατί αυτοί οι τύποι δεν αφήνουν ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω. Σαύρες τους λέει ένα φιλαράκος μου. Mark, Βill, Elon. Eρώτηση: Γιατί ο υπερ-ευφυής και υπερ-άγνωστος Satoshi Nakamoto να μην είναι ουσιαστικά μια πειραματική* ομάδα επιστημόνων που κατευθύνεται απο έναν ή και απο τους δυο μεγάλους ηλεκτρονικούς παίκτες των καιρών μας; Το bitcoin και η ιδέα του block-chain θέλει τρελά resources για να συλληφθεί και να υλοποιηθεί. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το δημιούργησε ένας τυχαίος, μόνος του. Με τίποτα. *Φυσικά το πρότζεκτ της ομάδας έχει στεφθεί προ καιρού απο επιτυχία. Επίλογος: Κάποιοι βλέπουν να υπάρχει ήδη μια covi-dictatorship που εξελίσσεται σε techno-dictatorship σε παγκόσμιο επίπεδο. Εγώ βλέπω ότι έχει ξεκινήσει ένας αόρατος πόλεμος. Αν τα πιο δυσοίωνα σενάρια που μελετάω είναι σωστά, διαισθάνομαι ότι το bitcoin θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στον ηλεκτρονικό έλεγχο των κοινωνιών. Ή με κάποια παρόμοια μορφή. Εύχομαι το bt να οδηγήσει κάπου καλά την ανθρωπότητα. Μακάρι να μην είναι του χεριού τους..
 12. Ένα βαρβάτο μαζικό μποϋκοτάζ σε παγκόσμια κλίμακα απέναντι σε facebook , microsoft και google και συναφή είναι αυτό που χρειάζεται. Υποστηρίξτε εναλλακτικές μορφές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
 13. Aν δεν ενωθεί η μαρίδα , να κάνει οργανωμένες κινήσεις αναφοράς, νομικής επίθεσης και γενικού μπουκοτάζ των εταιρειών .. αυτές οι τακτικές νομοτελειακά θα οδηγήσουν σε πρωτόγνωρο ολοκληρωτισμό με βιτρίνα φυσικά τις Μεγα-Εταιρείες και τα Μονοπώλια. Καλό είναι το monopoly αλλά ως επιτραπέζιο. Όταν γίνεται με ολόκληρο τον Πλανήτη είναι Μέγα-Έγκλημα. Αν δε ΔΡΑΣΟΥΜΕ ...
 14. Να υποθέσουμε ότι το video-game που θα παίζει το άτυχο ζώο, είναι το DONKEY KONG COUNTRY ; Συγχωρέστε μου παίδες το ύφος αλλά τα έχω πάρει: Μεγαλύτερη σαύρα απο αυτόν το "νοτιο-αφρικάνο" δεν υπάρχει. Ξεπέρασε και τον Gaytes σε "σαυρίλα" .. Ξεκάθαρα στη μούρη μας η ταμπέλα "tested on animals" απο τους τεχνοπρεζάκηδες/αυτοκινητάκηδες/ διαστημάκηδες σε συγχρονισμό με το ασύστολα εγκληματικό "tested on Manimals" απο τους εμβολιάκηδες/ 5G-άνκηδες. Ωραία συμφωνία. Μusk . Bρωμάνε οι Μuskάλες σου ! Οι δισεκατομμύρια μπαταρίες σου για τα οικωλο- αμάξια σου, μου φέρνουν εμετό. Αντι να προστατέψουν τα δάση, γεμίζουν τις τσέπες τους. " Ένας καπιταλισμός, με λαό ηλίθιο και μπαταρίες απο λίθιο. " (και σιγά-σιγά διαλύσαμε τον μυαλά μας και τον πλανήτη)
 15. Καλό παράδεισο για αυτούς που φύγαν. Ευτυχώς υπάρχει Δικαιοσύνη πάνω απο τις εταιρείες.. Αnyway, περιμένω να μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι. Το παρακάτω αφιερωμένο στην Boeing
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.