Προς το περιεχόμενο

Alejandro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2.181
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.266 Excellent

Σχετικά με Alejandro

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/06/1982

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.532 προβολές προφίλ
 1. Για το σπίτι δες κύλινδρο Abloy Protec2 ή EVVA 4KS, defender DiSec BKD250 και κλειδαριά Cisa Revolution Pro. Με την είσοδο δεν θα ασχολούμουν καν αφού είναι πολύ εύκολο να μπει κανείς χωρίς καν να προσπαθήσει.
 2. Windows 10 Professional και σταματήστε να φοβάστε τη σκιά σας.
 3. Επειδή αυτό που ψάχνεις δεν παίζει και εφόσον μιλάμε για ενοίκιο, καλύτερη λύση φαντάζει η Omega Plus. Φεύγοντας μπορείς και να την πάρεις μαζί σου και ξαναβάζεις την παλιά χωρίς να έχουν μείνει σημάδια από την αλλαγή.
 4. Συνήθως έτσι γίνεται. Είναι σπάνιο να έχει υψομετρική διαφορά το μέσα με το έξω σε διαμέρισμα και για αυτό οι κατασκευαστές δεν έχουν πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις.
 5. Alejandro

  True Detective

  Είναι ωραίο το The Killing. Δεν είναι True Detective αλλά είναι πολύ αξιόλογο και με ωραίους χαρακτήρες.
 6. Το έχουμε ξανά πει, σαν τα Windows 3.1, κανένα...
 7. Τελικά η απάντηση της Doulton ήταν να πάω πάλι στον αγενή αντιπρόσωπο για να μου αλλάξει και το 2ο Ultracarb SI που είχε την ίδια συμπεριφορά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, όπως πέταξα τα χρήματα, θα πετάξω και το φίλτρο και θα αρχίσω πάλι την έρευνα αγοράς. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση την πάτησα.
 8. Έχουμε και τους εξυπνότερους που και για τον κορονοϊό, τα 10άρια φταίνε.
 9. Γιατί αγόρασες κλειδί; Αφού είναι δωρεάν η αναβάθμιση. Επίσης σε 60gb δίσκο μην εγκαταστήσεις τα 10. Σε πολύ λίγο καιρό δεν θα μπορείς ούτε updates να κάνεις.
 10. Δεν είναι ίδια με άλλο όνομα, είναι διαφορετικά. Είναι σαν να λέμε ότι τα Scoda είναι ίδια με τα Audi αλλά με άλλο όνομα.
 11. Από τη στιγμή που μπαίνεις σε ενοικιαζόμενο σπίτι, ότι κύλινδρο και να είχε, πρέπει να τον αλλάξεις. Ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι και κάτι της προκοπής.
 12. Ο αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη είναι αγενέστατος και ξερόλας, τύπου "αυτό που σου λέω εγώ". Μου αντικατέστησε το Ultracarb με το Chlorasyl γιατί είναι λέει καταλληλότερο και μου έλεγε ότι δεν πειράζει να πίνω τον άνθρακα γιατί τέτοιο χάπι σου δίνουν αν πάθεις δηλητηρίαση. Δεν ασχολούμαι άλλο με τον συγκεκριμένο. Μόλις έχω απάντηση από Αγγλία, εννοείται ότι θα την ποστάρω.
 13. Τη διαδικασία ξεπλύματος την έκανα και πολύ σχολαστικά μάλιστα. Μετά από 3 μέρες χρήσης δεν θεωρώ σωστό να συνεχίζεται το ίδιο πράγμα. Άλλο να το περιμένεις 10, 20, 30 λεπτά ή και ώρα και άλλο 3 μέρες. Σε μικρά παιδιά δίνουμε το νερό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό να πίνουμε άνθρακα.
 14. Τους έχω στείλει email και περιμένω. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν προτείνουν το SI με τη συγκεκριμένη συσκευή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.